Maalesef sadece anılarımız da kalacak hepsi. Eskiden oyun harici sadece forum bile keyifli olurdu şimdi burası bile bomboş kalmış..
Yazık oldu, olduk.
Lise Yılları...
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Lise Yılları...
Selamlar,benibanladilar yazdı: ↑23 Eyl 2023 19:37hocam samsunda tıktık internet kafe diye bir yer varmış ben bir kere gitmiştim tabii bu olay 2011 yılı falan internet kafede ikv afişleri falan vardı baya şaşırmıştımIIIxYeNiCeRixIII yazdı: ↑15 Eyl 2023 15:16 12 yaşındayken Samsun'da bir soğuk kış günü tramvayla PTT'ye gitmiştim. Oradan havaleyle 30 TL'ye İKV ÇT kutu almıştım. O zamanlar bilirsiniz papara gibi herkesin alacağı kartlar yok. Aile kredi kartını vermezdi. Ben de harçlıklarla 30 TL biriktirip almıştım. Eve gittiğim o heyecanlı dönemler aklıma geldi![]()
sizin haberiniz var mıydı böyle bir yerden? tabii bu internet kafe ben gittikten 1 sene sonra falan kapanmıştı.
Tık tık kafe Barış abinindi GM Zembekoğlu'nun..
İlk epinlerimizi ondan almıştık hala duruyor epin kartları ÇT. Kutu
Hocam elinizde fazlaysa 1 tane kutu rica edebilir miyim?Chatlaqs yazdı: ↑24 Eyl 2023 20:37Selamlar,benibanladilar yazdı: ↑23 Eyl 2023 19:37hocam samsunda tıktık internet kafe diye bir yer varmış ben bir kere gitmiştim tabii bu olay 2011 yılı falan internet kafede ikv afişleri falan vardı baya şaşırmıştımIIIxYeNiCeRixIII yazdı: ↑15 Eyl 2023 15:16 12 yaşındayken Samsun'da bir soğuk kış günü tramvayla PTT'ye gitmiştim. Oradan havaleyle 30 TL'ye İKV ÇT kutu almıştım. O zamanlar bilirsiniz papara gibi herkesin alacağı kartlar yok. Aile kredi kartını vermezdi. Ben de harçlıklarla 30 TL biriktirip almıştım. Eve gittiğim o heyecanlı dönemler aklıma geldi![]()
sizin haberiniz var mıydı böyle bir yerden? tabii bu internet kafe ben gittikten 1 sene sonra falan kapanmıştı.
İlk epinlerimizi ondan almıştık hala duruyor epin kartları ÇT. Kutu![]()
fazla çt kutu varsa bende alırımChatlaqs yazdı: ↑24 Eyl 2023 20:37Selamlar,benibanladilar yazdı: ↑23 Eyl 2023 19:37hocam samsunda tıktık internet kafe diye bir yer varmış ben bir kere gitmiştim tabii bu olay 2011 yılı falan internet kafede ikv afişleri falan vardı baya şaşırmıştımIIIxYeNiCeRixIII yazdı: ↑15 Eyl 2023 15:16 12 yaşındayken Samsun'da bir soğuk kış günü tramvayla PTT'ye gitmiştim. Oradan havaleyle 30 TL'ye İKV ÇT kutu almıştım. O zamanlar bilirsiniz papara gibi herkesin alacağı kartlar yok. Aile kredi kartını vermezdi. Ben de harçlıklarla 30 TL biriktirip almıştım. Eve gittiğim o heyecanlı dönemler aklıma geldi![]()
İlk epinlerimizi ondan almıştık hala duruyor epin kartları ÇT. Kutu![]()