GUNCELLEME
BAŞTANÇIKARAN ismini C!NSELÇİKOLATA yaptı. Kaçırmaya devam ediyor.
(!=İ karakterine tekabul ediyor.)
Boss Kaçırma
- samet54
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Boss Kaçırma
Hayat Basittir
Seçimini Yaparsın,Arkana Bakmazsın
Seçimini Yaparsın,Arkana Bakmazsın
- topaloglu74
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Boss Kaçırma Olayları Ve İzleyen Bir yönetim
Oyunda O kadar Boss kaçıran var ki oyun oynanmıyor.
Adamlar artık ceza almıyorlar gelenek haline getirmişler, O kadar vakit harcıyorsun hakiri idi komiseri idi büyük büyücüsü idi indiriyorsun canlarını adam geliyor 10 canda 20 canda nara atıp kaçırıyor 1 grup 2 grup kesilen bu Boss larda 12 kişinin emeği, harcadığı zaman ve iksiri boşa gidiyor.
Yönetim buna artık bir dur demeli tarafsız kalmamalı.
Adamlar boss kaçırır ceza yemez biz boss kaçıranlara küfür edince susturulma alırız.
@AhiEvran, @Orti bu olaya artık ağır ceza ve uygulanabilir bir sistem getirin artık
Adamlar artık ceza almıyorlar gelenek haline getirmişler, O kadar vakit harcıyorsun hakiri idi komiseri idi büyük büyücüsü idi indiriyorsun canlarını adam geliyor 10 canda 20 canda nara atıp kaçırıyor 1 grup 2 grup kesilen bu Boss larda 12 kişinin emeği, harcadığı zaman ve iksiri boşa gidiyor.
Adamlar boss kaçırır ceza yemez biz boss kaçıranlara küfür edince susturulma alırız.
@AhiEvran, @Orti bu olaya artık ağır ceza ve uygulanabilir bir sistem getirin artık
BİR GÜN DEĞİL! HER GÜN...
Cnquerorxmanyak
Tkxxmanyak
sEuLmaNyAk
Cnquerorxmanyak
Tkxxmanyak
sEuLmaNyAk
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Terk İ Diyar
Re: Boss Kaçırma
Saygıdeğer Yönetim kurulumuz AhiEvran Ve Orti Boss kaçırma Ve İnsanları Rahatsız etme olayları çok fazla türedi şuan hiçkimse Patron kesemiyor, Bu şahıslar kimseye boss kestirmeyip kendileri gecenin en uçsuz bucaksız zamanında girip düşen reçeteleri Reel Diye tabir ettiğimiz parayla satış yapıyorlar oyunda bir nevi karaborsa çeviriyorlar. Herşeyin önüne geçen yönetim bunun önüne geçmeyecekmi ? Eminönü Sunucusunda bunlar Fazlalaşmaya başladı karakter Transferini açtığınız an Diğer sunucularada yayılacaktır. Atılan Videolara bakmanızı öneririm ve desteğe yazılanlarada tabi. Sizden umudum olmadığı gibi Tek umudumuz MuhammedYeşilmendir.. Sadece İftar sonrası karaköyde hakirin olduğu yerdeki binaların tepesine kendisini ışınlayıp olanları izlemesi yeterlidir. 
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Karaköy Boss Kaçırma Hk.
Öncelikle Bütün Forum Kullanıcılarına Selamlar;
Biliyorsunuz Bir Süre Öncesinde İstanbul Kıyamet Vakti Eklentisi Olarak Karaköy Geldi..
Bir Çok Eski Oyuncu Kaybetti Bir Çok ta oyuncu kazandı bu eklenti ile birlikte.. Eklenti Gelmeden Önce Anket Yapılıp Boss lar için nasıl bir Kesim istenildiği soruldu ve çoğunluk olarak Açık alanda herkesin etkileşiminde olan kesim kabul edildi. Malesef ki bu bizim için büyük problemleri yanında getirdi Boss kaçırma gibi. Boss Kaçıranlara yeterli derece de caydırıcı cezalar verilmiyor..! Benim Önerim Knight Online de olduğu gibi ve bir çok oyunda olduğu gibi Boss'u kaçıran X Kişisinin Oyun sunucusundaki DNS ve İP adresinden giriş yaptığı bütün karakterlerinin Kalıcı Olarak uzaklaştırılması yönünde.. Bu Konu Hakkında Sizin de Destek Ve Görüşlerinizi bekliyorum.. Teşekkürler İyi forumlar..
Biliyorsunuz Bir Süre Öncesinde İstanbul Kıyamet Vakti Eklentisi Olarak Karaköy Geldi..
Bir Çok Eski Oyuncu Kaybetti Bir Çok ta oyuncu kazandı bu eklenti ile birlikte.. Eklenti Gelmeden Önce Anket Yapılıp Boss lar için nasıl bir Kesim istenildiği soruldu ve çoğunluk olarak Açık alanda herkesin etkileşiminde olan kesim kabul edildi. Malesef ki bu bizim için büyük problemleri yanında getirdi Boss kaçırma gibi. Boss Kaçıranlara yeterli derece de caydırıcı cezalar verilmiyor..! Benim Önerim Knight Online de olduğu gibi ve bir çok oyunda olduğu gibi Boss'u kaçıran X Kişisinin Oyun sunucusundaki DNS ve İP adresinden giriş yaptığı bütün karakterlerinin Kalıcı Olarak uzaklaştırılması yönünde.. Bu Konu Hakkında Sizin de Destek Ve Görüşlerinizi bekliyorum.. Teşekkürler İyi forumlar..
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Terk İ Diyar
Re: Karaköy Boss Kaçırma Hk.
Daha iyi anlatamazdın bırak tek çaresi yeni bir bilgisayar almak olsun uzaklaşsınlar bi bitmediler. Huzur vermiyorlar millete kendileri reçete kasıp reel paraya satıyorlar. ip banı bırak sadece 3 gün bloke alsa bile göz boyama olarak daha bırak kaçırmayı desteğe bile gelemezler..
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
- Olsunbe
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Shallow
Re: Boss Kaçırma Olayları Ve İzleyen Bir yönetim
adamlar 7/24 boss kaçırıyor küfür ediyor ceza almıyor nerdeyse 2 ay oldu bu durum artık sıktı.topaloglu74 yazdı: ↑06 Nis 2023 22:39 Oyunda O kadar Boss kaçıran var ki oyun oynanmıyor.
- Galette
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
En güzeli bos kaciranda videolu kanıt olması halinde 999 gün ban yemesidir
FERASET
zahH
zahH
mantikli bir de destek oneriye gonderin bu mesajialpdeniz60 yazdı: ↑06 Nis 2023 23:44 Öncelikle Bütün Forum Kullanıcılarına Selamlar;

-
- Acemi Savaşçı
hmm. kötü bişey yapanın sınırsız banlanması... daha önce kimsenin aklına gelmemiş bir fikir, destek kesinlikle dikkate alacaktır bu fikrinizi. dilerseniz forumda bir dilekçe örneği oluşturup türk telekoma toplu olarak gönderebilirsiniz bu görüşlerinizi. şahsi kanaatime göre Orti daha ilk dilekçeyi okuduğunda bu fikri hayata geçirecektir. oyuna kattıkların için şimdiden sonsuz teşekkürler alpdeniz60
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Malesef o anket oyunun kaderini terse sardı.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...