Buna anlam veremiyorum.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Hasann
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: A L P

Buna anlam veremiyorum.

Mesaj gönderen Hasann »

https://www.youtube.com/watch?v=kp7UIi2tScw
Destek bu adama kasıtlı olarak yapmamıştır diyor. Şaka gibi buglanan slotları kesip biz kesime devam edince adam bombaları düşürüp f4 atıyor destek kasıtlı hareket değildir diyor. Artık ekibin bu tarz adamların icraatlerini desteklediğinden zerre şüphem yok.
Resim
Resim

Geleceği kimse bilemez, ancak biz geçmişi yaşadık.
Kullanıcı avatarı
Borgia
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Re: Buna anlam veremiyorum.

Mesaj gönderen Borgia »

Merhabalar;

Bahsi geçen içerik ile ilgili kısa video kaydınızı incelemiş bulunmaktayım dar bir alanda kesim yaptığınız konusunda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Akabinde bombayı düşüren oyuncunun bir kez bombayı düşürdüğü apaçık görünüyor fakat bombayı düşüren oyuncunun, kesim yapan diğer grupta olup olmadığı belirsizliğini kasıt olup olmadığı konusunda soru işaretleri oluşturmaktadır. Varsayalım ki bahsi geçen oyuncu bombayı düşürüp alt çekmiş olsun böyle bir durumda şef yaratığın kesilmesini engellediği için pek tabii cezai işlem uygulanır fakat yanlışlıkla hareket edip bilinçsiz düşürmesi ya da bu işlem esnasında oyundan düşmesi kesim yapan ikinci grupta olup olmadığı parametreleri hesaba katmak zorunda olduğumuzu belirtmek isterim. Bug kesen oyunculara cezai işlem uygulanmadığını da sizlere hatırlatırım. Dilerseniz birden fazla kez bilinçli olarak bomba düşürerek ve kasıtlı olarak oyundan birden fazla kez giriş - çıkış yaptığını ispatlayan video kayıtlarınız var ise İletişim Destek Formu'muz üzerinden tekrar kayıt yollamanızı ve incelenmesini talep etmenizi sizlerden rica edeceğim. Oyun dünyamız içerisinde her daim rekabet olacaktır fakat bu tarz davranışları tasvip etmediğimizi ve nihai kanıtlar ve incelemeler sonrasında kat'i suretle müsahama göstermediğimizi belirtmek isteriz.

Bilginize.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Hasann
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hasann »

Kesimi yapan hiç bir gruba dahil değildi. Siz suçluyu savunuyorsunuz bizim emeğimizin hiç önemi yok bug kesmek yasak değil bunun bilincindeyiz ben size diyorum ki adam kesti bugları kesimimize engel olmadığını görünce gelip bomba patlattı sizin bu tutumunuz böyle insanlara her zaman cesaret verecek ben oyun oynarken kayıt almıyorum zorundada değilim hızlıca telefonumla kaydettim. Size gayet açık şekilde video video verdim kasıtlı olmayabilir diyorsunuz sunucuda adam kalmadı böyle insanlar yüzünden ancak burada yetkili dediğimiz insanlar mağdur olana yalancı deyip suçluya kasıtlı yapmamıştır diyor gerçekten üzülüyorum bu oyunun kimlerin eline kaldığını görünce gerçekten üzerinizdeki kul hakkı size yeter. Buradan bu forumu oluşturma amacım zaten bir çözüme kavuşmak değildi sadece destek ekibinin oyunculara olan tutumunun halka arz edilmesiydi. İyi forumlar...
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Bu videoya ceza verilmesi mümkün değil defalarca aynı hareketi tekrarlasa ceza verilebilir 1 kereye mahsus kesime engel değil kutup açıp devam edilebilir .
Ha şahıs altf4 çekip aynı yerde sürekli oyuna girip bombayı patlatyorsa ceza almalı
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Hasann
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hasann »

Çok basit bir düşünceniz var ben insanlara rahatsızlık vermek isteyen bir amip olsam elimde 7 hesap var her hesaba girip bir defa hakkım varsa bomba düşüreyim destek ekibide kasıtlı değildir desin haksızsınız umarım bir gün bu işe başlamam burda verdiğiniz hakkı sonuna kadar kullanırım.
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Noter
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Noter »

Borgia cevap vermişsin öncelikle hayret ve teşekkürler . ancak oyun loglarında saydığın o bilgiler yokmu ? boss u sabote edilen adam oyununu mu oynasın kameramanlık mı yapsın ? zaten şikayet etme ekranı bi facia yok ekran boyutu yok kb vs .
Kullanıcı avatarı
Borgia
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen Borgia »

Konuyu kişisel tartışma ortamına uygun olması sebebiyle kilitliyorum. Bahsi geçen olayların yaşanmasını tasvip etmediğimizi ve kimseyi savunmadığımızı, destek ekibinin her daim şeffaf, objektif ve nesnellikle hareket ettiğini dile getirmiş idik. Basit olarak tabir ettiğiniz düşüncenin ne kadar karmaşık ve detay gerektirdiğini düşünmenizi tavsiye ederim. Video kayıtları incelenirken daha önceki mesajımda belirttiğim tüm parametrelerde dahil olmak üzere daha niceleri değerlendirilir; aranızda geçen konuşmalar ve kavgalarda dahil olmak üzere aklınıza gelebilecek her olasılığı düşünmek ve incelemek zorundayız. Video kaydı alırken kimin neyi ne amaçla yaptığını gayet iyi anlayabiliyoruz fakat bazı durumlarda ise belirsizlik koşulları, video kaydı süresi veya eyleme göre değişiklik gösterebilir. Sizlere belirtildiği üzere ilgili kullanıcının isteyerek veya istemeyerek böyle bir eylemde bulunduğunu anlamak için göndermiş olduğunuz video kaydı yetersizdir. Birden fazla kez bomba düşürmeye çalışmış veya birden fazla kez oyundan giriş - çıkış yaparak (bomba düşürüp kutup açmak vb.) sizlere engel olmuş ise yeterli videolarınız ile bizlere gönderdiğiniz taktirde gereken moderasyonlar zaten yapılacaktır. Videolarınızı telefonunuzdan değil de video kayıt programları ile alarak bizlere göndermeniz gerektiğini de bu vesileyle hatırlatmış olalım zira kameraman gibi çekmek zorunda kalmadan otomatik olarak çekebilirsiniz. Eyleme göre değişkenlikten kastımız ise nara yeteneği kullanan bir kullanıcı için 5 saniye bile çok fazla bir süre iken sizin gönderdiğiniz kayıt için 5 saniyede geçen sürenin ve belirsizliklerin yetersiz olmasıdır.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön