GBM 0 Teknik Servis

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: GBM 0 Teknik Servis

Mesaj gönderen dade1302 »

CHAPPIE yazdı: 09 May 2021 03:16 Sorunun çözümünü anlatmamış, direkt uygulamasını indirilmesini istemiş. Yakında forumda "çarım çarındı yardım edin" gibi konuları görebiliriz.
aynen kanka, ev araba parasına satılan oyun karakterlerini ve eşyalarını değil de ikv karakteri çalmaya çalışıyor adam
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

dade1302 yazdı: 10 May 2021 19:20
CHAPPIE yazdı: 09 May 2021 03:16 Sorunun çözümünü anlatmamış, direkt uygulamasını indirilmesini istemiş. Yakında forumda "çarım çarındı yardım edin" gibi konuları görebiliriz.
aynen kanka, ev araba parasına satılan oyun karakterlerini ve eşyalarını değil de ikv karakteri çalmaya çalışıyor adam
😂😂
eaqLe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen eaqLe »

Bu teknik servis arkadaşı tanıyorum, pırlanta gibi çocuktur. 1954 Kelkit Belediyespor'da yedek kaleci kendisi, Trabzon'da ikamet ediyor ama antrenmana ve maçlara Gümüşhane'ye gitmek zorunda kalıyor. Seyahat ederken canı sıkılınca da antrenmana, maça vs. gidip gelirken otobüste ve yedek kulübede otururken böyle bir uygulamayı geliştiriyor. Harbiden helal olsun gerçek bir başarı öyküsü.

Kanalın adını da aslında cibuem yapacaktı ama kimse anlamaz diye gbm olarak bıraktı. Bizim kombi de sıkıntı olmuştu lastik yapmaya başlamıştı ben de bu arkadaşı aradım adam teknik servis sonuçta işi bilene bırakacan, biraz sohbet etme imkanımız oldu bizzat anlattı içini döktü son cümlesi de şu oldu: "Hulk gerçek"
Kullanıcı avatarı
Hasann
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: A L P

Mesaj gönderen Hasann »

Merhaba uygulamayı denedim eline sağlık çok güzel olmuş ancak 2 şey var rahatsız eden birincisi sohbet kanalını kullanırken oyunun ses efektleri gidiyor ve ''+'' tuşunu yazıp gönderince ''_'' oluyor.
Ve merakım bu uygulamanın kullanımı yasal mı
Resim
Resim

Geleceği kimse bilemez, ancak biz geçmişi yaşadık.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Hasann yazdı: 11 May 2021 04:17 Merhaba uygulamayı denedim eline sağlık çok güzel olmuş ancak 2 şey var rahatsız eden birincisi sohbet kanalını kullanırken oyunun ses efektleri gidiyor ve ''+'' tuşunu yazıp gönderince ''_'' oluyor.
Yasal falan değil. Kurman ileride sıkıntılara yol açabilir.
Kullanıcı avatarı
NeWTRoBLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NeWTRoBLe »

Chappie denen arkadaşı Savunma bakanının başdanışmanı yapın adam harcanıyor
Anti hetero
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Gangsta S Side

Mesaj gönderen NouzaR »

CHAPPIE yazdı: 14 May 2021 02:24
Hasann yazdı: 11 May 2021 04:17 Merhaba uygulamayı denedim eline sağlık çok güzel olmuş ancak 2 şey var rahatsız eden birincisi sohbet kanalını kullanırken oyunun ses efektleri gidiyor ve ''+'' tuşunu yazıp gönderince ''_'' oluyor.
Ya chappie, hadi bi git be birader ,hadi be bıktırdın.Ne illet bi adamsın senelerdir bilmişlik ,ukala her şey var ama icraat yok.Adamın videosunu tam olarak izlersen indirip indirmemeyi sana bırakıyor ve hangi platformdan indirildiğine DİKKAT ET!.Fazla foruma filanda girme seni gören bir çok insan eminim ......neyse
Resim
HecariM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HecariM »

CHAPPIE yazdı: 14 May 2021 02:24
aynen benim bi arkadaş ilk çıktığında kurdu 6 aydır hapiste sakın kurmayın!!1!
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

fikirmatik yazdı: 09 May 2021 19:03 itiraf ediyorum arkadaşlar bu kanalın sahibi benim. yaklaşık 4,5 yıldır gerek oyun içerisinde farklı karakterler yoluyla olsun gerek forum hesaplarıyla olsun Çılgın Robot CHAPPIE isimli hesabı ele geçirmeye çalışıyordum. Kelime oyunları, laf ebelikleri, çeşitli vaatler hiçbir şekilde bu arkadaşı kandırmama yetmedi. kendisi maşallah son derece kurnaz, akıllı ve ihtiyatlı bir insan. işimi bu kadar zorlaştırdıktan sonra ben de son çare olarak İkv Asistanı adında keylogger içeren bir uygulama sunmaya karar vermiştim. ancak görünen o ki Çılgın Robot CHAPPIE bu hamlemi de ustalıkla savuşturdu ve bana başka çözüm bırakmadı. sanırım ikv ile ilgili yaptığım çalışmalara son vereceğim. bugüne kadar olan destekleriniz için teşekkürler.
:') :')
WelderMOODY
ILKERR

Resim
freedoomisfree
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen freedoomisfree »

“Genel Etkileşim” sayfasına dön