TheMist?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
powerlake
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV - Eminönü TheMist kepazeliği.

Mesaj gönderen powerlake »

AÇIKLAMA İSTİYORUZ !
Kullanıcı avatarı
yekpare
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Re: TheMist?

Mesaj gönderen yekpare »

themist'in görevini kafasına göre kullandığını kanıtlayan videoyu çeken arkadaşın başlığını yöneticiler anında uçurmuşlar. fakat buraya gelip bir yanıt vermekten acizler.
Sadece ahmaklar ölülere borçlu kalır.
praimfaya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen praimfaya »

Video'mu neden kaldırdın AhiEvran?
Neden haksızlığa karşı susuyorsun? Neden göstermek istemiyorsun gerçekleri oyunculara? Böyle bir tavır sergileyen insanı neden göstermiyorsun insanlara? Siz yönetim olarak bu şahısı bu oyunda tutuyorsanız, yaptıklarından şikayetçi değilseniz, şahısın yaptıklarının da arkasında duracaksınız. Biz oyuncular olmasanız, bu oyunu oynayacak kimse kalmaz. Kapanır gider, bu oyunculara karşı yapılan terbiyesizlik bazı arkadaşların canına tak etmiş durumda, bende bunların sesiyim artık. Oyun kapanasıya kadar da, bu şahıs gerekli cezayı alasıya kadar da, haksızlıklar bitesiye kadar da, oyunu oynasam veya oynamasam dahi burada bu olayın sonuna kadar arkasında duracağım. Her insan bir şeyler için yaşar bu hayatta, ben hayatta haklılığımı savunmak için , haksızlıklara karşı müdahale etmek için yaşıyorum.

Siz videoyu buradan kaldırsanız dahi, ben youtube'den kaldırmayacağım. Telif atsanız dahi tekrar tekrar yükleyeceğim.
Ne zaman siz bu şahıs için gerekli şeyleri yaparsınız, bende videoyu o zaman silerim.
Not: Videoyu izlemek isteyen varsa, youtube arama motoruna ikv jayus yazarak, kanaldaki videoyu izleyebilir.
İyi çalışmalar, hayırlı iftarlar.
Kullanıcı avatarı
IKVFATALITY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Game Of Karaköy

Mesaj gönderen IKVFATALITY »

praimfaya yazdı: 16 Nis 2021 20:34 Video'mu neden kaldırdın AhiEvran?
Neden haksızlığa karşı susuyorsun? Neden göstermek istemiyorsun gerçekleri oyunculara? Böyle bir tavır sergileyen insanı neden göstermiyorsun insanlara? Siz yönetim olarak bu şahısı bu oyunda tutuyorsanız, yaptıklarından şikayetçi değilseniz, şahısın yaptıklarının da arkasında duracaksınız. Biz oyuncular olmasanız, bu oyunu oynayacak kimse kalmaz. Kapanır gider, bu oyunculara karşı yapılan terbiyesizlik bazı arkadaşların canına tak etmiş durumda, bende bunların sesiyim artık. Oyun kapanasıya kadar da, bu şahıs gerekli cezayı alasıya kadar da, haksızlıklar bitesiye kadar da, oyunu oynasam veya oynamasam dahi burada bu olayın sonuna kadar arkasında duracağım. Her insan bir şeyler için yaşar bu hayatta, ben hayatta haklılığımı savunmak için , haksızlıklara karşı müdahale etmek için yaşıyorum.

Siz videoyu buradan kaldırsanız dahi, ben youtube'den kaldırmayacağım. Telif atsanız dahi tekrar tekrar yükleyeceğim.
Ne zaman siz bu şahıs için gerekli şeyleri yaparsınız, bende videoyu o zaman silerim.
Not: Videoyu izlemek isteyen varsa, youtube arama motoruna ikv jayus yazarak, kanaldaki videoyu izleyebilir.

YouTube linki alabilir miyim?
Eminönü: onix - onixx - oonix
Kullanıcı avatarı
yekpare
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yekpare »

praimfaya yazdı: 16 Nis 2021 20:16 Merhaba,
Eminönü sunucusunda bulunan TheMist kişi hakkında açılan konulardan sonra, bir de ben bakayım dedim şu şahısa.
Yazılanlar üzerine yapılan haksızlara çünkü "Haksızlığa karşı susan, dilsiz şeytandır."

Şahısa bilerek laf atmak amaçıyla, bölgeden TheMist değil de , themistt hırsızdır yazıyorum gündüzünde. Akabinde benden pm istediğini öğreniyorum.
Bilerek susup bekliyorum, er meydanı atarken beni oyundan atıyor kod ile. Sonrasında video programımı açarak, şahısa pm atıyorum. Her hangi bir hakaret, argo yok iken şahısa görevini kötüye kullanma diye hitap ettiğim an peş peşe, 3 günlük susturulma cezası alıyorum.

Bu şahıs ya denetmen, ya GMA, ya GM, ya DEV , yada arkasında sağlam desteği bulunan bir oyuncu.

Şimdi böyle egosuna bürünmüş, böyle kepaze bir yaklaşımı kimin içi kaldırabilir?

Bu videodan sonra AhiEvran, TheMist isimli kişinin destekle alakası yoktur diye bir iletisini görmek isterim doğrusu.
İleti yerine, jayus ve jennie karaterlerine TheMist tarafından atılan susturulma cezasını kaldırarak başlayabilir. Ceza İtiraz dahi yapmayacağım, çünkü ben bu işin peşini bırakmayacağım. Ne zaman bu şahıs gelip benden özür diler ve görevini bırakır o zaman eyvallah derim.
Öncelik olarak atılan haksız susturulma cezasını kaldırmakla başlayabilirsiniz. Buyrun.
buraya eklemişler fakat youtube bağlantı linki gözükmüyor.
praimfaya
İskele Babası
İskele Babası

IKVFATALITY yazdı: 16 Nis 2021 20:35
praimfaya yazdı: 16 Nis 2021 20:34 Video'mu neden kaldırdın AhiEvran?

YouTube linki alabilir miyim?
Siliyorlar linki. Bu şahısı bu oyunda tutuyorlarsa, yaptıklarının da arkasında durmak zorundalar. Ama buna rağmen şahısın yaptıklarından utanıp, video linkini vs. siliyorlar. Aklım almadı. Nasıl bir iş bu?
Kullanıcı avatarı
yekpare
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yekpare »

şuan hem 1 günlük susturma cezası alan hesabım, hem de 3 günlük susturma cezası alan hesabımın cezaları silinmiş. enteresan.
praimfaya
İskele Babası
İskele Babası

praimfaya yazdı: 16 Nis 2021 20:16 Merhaba,
Eminönü sunucusunda bulunan TheMist kişi hakkında açılan konulardan sonra, bir de ben bakayım dedim şu şahısa.
Yazılanlar üzerine yapılan haksızlara çünkü "Haksızlığa karşı susan, dilsiz şeytandır."

Şahısa bilerek laf atmak amaçıyla, bölgeden TheMist değil de , themistt hırsızdır yazıyorum gündüzünde. Akabinde benden pm istediğini öğreniyorum.
Bilerek susup bekliyorum, er meydanı atarken beni oyundan atıyor kod ile. Sonrasında video programımı açarak, şahısa pm atıyorum. Her hangi bir hakaret, argo yok iken şahısa görevini kötüye kullanma diye hitap ettiğim an peş peşe, 3 günlük susturulma cezası alıyorum.

Bu şahıs ya denetmen, ya GMA, ya GM, ya DEV , yada arkasında sağlam desteği bulunan bir oyuncu.

Şimdi böyle egosuna bürünmüş, böyle kepaze bir yaklaşımı kimin içi kaldırabilir?

Bu videodan sonra AhiEvran, TheMist isimli kişinin destekle alakası yoktur diye bir iletisini görmek isterim doğrusu.
İleti yerine, jayus ve jennie karaterlerine TheMist tarafından atılan susturulma cezasını kaldırarak başlayabilir. Ceza İtiraz dahi yapmayacağım, çünkü ben bu işin peşini bırakmayacağım. Ne zaman bu şahıs gelip benden özür diler ve görevini bırakır o zaman eyvallah derim.
Öncelik olarak atılan haksız susturulma cezasını kaldırmakla başlayabilirsiniz. Buyrun.
Not: An itibariyle jayus karakterimin susturulma cezası açılmıştır.
jennie karakterimin hala daha haksız susturulma cezası devam ediyor.
Beklemedeyim.

Susmak hiçbir zaman için çözüm değildir. , konuşacaksınız ki sesinizi duyuracaksınız. Susarsanız, ezilmeye mahkum kalırsınız. Bu oyunu biz oyuncular oynuyoruz, bizler olmasak İKV adına hiçbirşey kalmaz. Destek ekibi gidebilir, yerine bir oyuncular gelebilir. Şunu bilin bir zamanlar o destek ekibindeki insanlarda oyuncuydu , hala daha oyuncu.
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

Nihat abi şu olaya bir el atıp eğer bir ihmal varsa sorumluların yönetici tagınıda al ellerinden. Eskilerden bir sen kaldın adaletine güvendiğimiz. Yıllardır oyuna yatırım yaparım, dünya kadar para harcamışımdır bu olaylar yüzünden soğudum artık plus paketimi bile yenilemiyorum. Biz saatlerce maden çekelim, para yatıralım oyuna, emek verelim adamlarda ki yetkilere bak. Kim bilir kimlerde daha bilmediğimiz ne cevherler var ortaya çıkmayan.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
yekpare
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yekpare »

captainatx, gm görevinden ayrıldıktan sonra oyuna ziyarete gelmişti ve karakteri hâlâ ayrıcalıklıydı yani aşırı hızlı koşuyordu vs. bu karakter de, eski gm veya momt karakterlerinden birisi olabilir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön