bu konu defalarca açıldı. hala aynı konuyu açmaktan bıkmadınız. kim hakkıyla girecek o listeye. bence hiç kimse. hileyle hurdayla ilk 100 ilk 1000 olmaz.
_____________________________________________________________________________________________________
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN.. Kuz€yXTeam
ankada yapılmasına gerek yok:D kimse kp kasmıyor çünkü. diğer sunucularda yapılırsa 1000 kişi sunucu başına zaten anca vardır herkesi yazmış olurlr o zaman
Fearless yazdı:Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Kardeşim Ben Sadece Düşüncelerinizi Almak İstedim Diğer Şekil Eğer Güzel Olursa Öneri Olarak Yollayacağım Zaten.
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma". Hz. Muhammed
Fearless yazdı:Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Kardeşim Ben Sadece Düşüncelerinizi Almak İstedim Diğer Şekil Eğer Güzel Olursa Öneri Olarak Yollayacağım Zaten.
benim mesajı oku.ilk 1000 olamaz çünkü 1 sunucuda toplasan o kadar kişi yoktur
benim mesajı oku.ilk 1000 olamaz çünkü 1 sunucuda toplasan o kadar kişi yoktur
Neden Olmasın;)
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma". Hz. Muhammed