Selamun aleykum arkadaşlar hızlı desteğe bi arkadaşımız güzel bi metin yazmış bende bunu genel etkinleşimde devam ettirmek istiyorum
Ortalama 500-600 kişi bakıyo bu yazılara hepimiz görüş ve önerilere 2010'daki gibi af istiyoruz yazarsak bence bu afı getiririz.
Unutmayın kimse oyunculardan güçlü değildir.
2010'daki gibi bir af istiyoruz
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Rest'İ'Alem
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Re: 2010'daki gibi bir af istiyoruz
Dahşan affı mı istiyorsun komutan logar? Tekrar bug kesmek için mi? Tekrar kopya yapmak için mi? Yoksa tekrar makro ile kp kasmak için mi?
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Banlanan hesaplardaki tüm karakterlerin üzerindeki oyun paraları, üzerindeki tüm itemler, çantalarındaki tüm itemler, kasalarındaki tüm itemler, tüm tılsımlar, rütbeler, lonca puanları silinirse o zaman belki af gündeme gelebilir. Aksi takdirde bir damacana soğuk limonatayı afiyetle kana kana içmeniz önerilir. Bu sıcak havalarda iyi gelir. 
-
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle sorunun çözümü yapılmadan gelmesi zor bir istek bu 
Önce geri sarma/kopyalanma/kritik hata sorunları çözülür. Ve ban yiyen her karakter kaç seviyede ban yediyse tabiri caizse don atlet biçimde açılmasına kimse karşı gelmez herhalde.
Yoook kopyalanmayan hak olan malzemeler gitmesin demeyin lütfen. Bu kopya yüzünden kurunun yanında yaş da yandiysa eşyalarınız da yansın bır zahmet.
Önce geri sarma/kopyalanma/kritik hata sorunları çözülür. Ve ban yiyen her karakter kaç seviyede ban yediyse tabiri caizse don atlet biçimde açılmasına kimse karşı gelmez herhalde.
Yoook kopyalanmayan hak olan malzemeler gitmesin demeyin lütfen. Bu kopya yüzünden kurunun yanında yaş da yandiysa eşyalarınız da yansın bır zahmet.
- misafir2011
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Affa karşıyım. Bir hesabım 999 blokeliydi.
mynet hesabıydi. Büyük ihtimalle silinmiştir.
Eski bir dost..
TLKKRN
TLKKRN
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Rest'İ'Alem
Hesap silme die birşey yok dostm af olursa hesabın açılır hertürlü içindeki herşeyin silinme olayınada karşı degılım herşey silinebilir benim için bir fark yok
-
- Sahaf Yardımcısı
Adamlar ban atmak için yer arıyor . Af değil de ban atmamalarını umalım. Oyun hatasını kullanıp da ban yemeyen yüzlerce kişi var .
Allahtan başka kimseden af dilemem
-
- İskele Babası
- Lonca: Ebed Müddet Devlet
Bu konuda hepimiz senle aynı fikirdeyizdir dostum fakat ben oyuncularla beraber hakkımızı aramak için birlik olmamız adına bu konuyu açtım
Ticarette zarar Ederim ama Savaşırken Zarar VeRiRiM