/f&1000000s yazincaadimihatirla yazdı: ↑23 Tem 2020 00:28 Bir de şey vardı; yazışma kanalına bir kod yazıyorduk ve bölgedeki tüm konuşmalar sıfırlanıyordu.
ban sebebiydi sanırım, arkadaşlardan öğrenmiştim. neydi o kod?
Oyun yaratıklarının evvelden oyunda varolması
- misafir2011
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun yaratıklarının evvelden oyunda varolması
Eski bir dost..
TLKKRN
TLKKRN
hala geçerlimimisafir2011 yazdı: ↑25 Tem 2020 22:39/f&1000000s yazincaadimihatirla yazdı: ↑23 Tem 2020 00:28 Bir de şey vardı; yazışma kanalına bir kod yazıyorduk ve bölgedeki tüm konuşmalar sıfırlanıyordu.
eski üyelik sisteminde ban cokta önemli bir şey değildi sanırsam
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- misafir2011
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bildiğim kadarıyla artık geçerli değil. Aynı zamanda bir tane daha vardı. Oyuna kritik hata verdirip herkesi düşünüyordu falan filan. Datalarla oynayan bir iki Meram hırsızı tanıyordum. Eski merancilar bilir Şavaa Thieff Azizz Kurtadminn nicknamelerini.0LIVERA yazdı: ↑25 Tem 2020 22:44misafir2011 yazdı: ↑25 Tem 2020 22:39/f&1000000s yazincaadimihatirla yazdı: ↑23 Tem 2020 00:28 Bir de şey vardı; yazışma kanalına bir kod yazıyorduk ve bölgedeki tüm konuşmalar sıfırlanıyordu.
hala geçerlimi
eski üyelik sisteminde ban cokta önemli bir şey değildi sanırsam![]()
Eski bir dost..
TLKKRN
TLKKRN
o tip kritik hatalar ne yazıkki hala mevcut bazı yasa dışı ayarlamalar ile küfür edip şikayet etmesini sağlamaya çalıştıgınnda kritik yediren Chat açıkları var.misafir2011 yazdı: ↑26 Tem 2020 00:50Bildiğim kadarıyla artık geçerli değil. Aynı zamanda bir tane daha vardı. Oyuna kritik hata verdirip herkesi düşünüyordu falan filan. Datalarla oynayan bir iki Meram hırsızı tanıyordum. Eski merancilar bilir Şavaa Thieff Azizz Kurtadminn nicknamelerini.0LIVERA yazdı: ↑25 Tem 2020 22:44misafir2011 yazdı: ↑25 Tem 2020 22:39/f&1000000s yazincaadimihatirla yazdı: ↑23 Tem 2020 00:28 Bir de şey vardı; yazışma kanalına bir kod yazıyorduk ve bölgedeki tüm konuşmalar sıfırlanıyordu.
hala geçerlimi
eski üyelik sisteminde ban cokta önemli bir şey değildi sanırsam![]()
neyseki böylesi bir kritik açık oyun hayatı boyunca 1 kere susturma almış oda akçe satımından olan biri ile güven içersinde saklı
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Bu yaratıklar oyunun ilk zamanlarından beri biliniyordu tepegoz ve taskanatlar şu fareadamların örümceklerin orada makinalarda agahın orda çıkardı bazıları ise çok az bilinirdi ancak zaman geçtikçe efsane halini aldılar hidralar cehennem tazıları vs. adı var ancak kendileri yok mesela 2008-2009 yıllarında şu ruhçalanların ordaki heykelin civarında gizli bir geçit olduğu girince karşımıza cehennem tazılarının çıkacağı soylenirdi hatta sivri adada bunları gorenlerin olduğundan bahsederlerdi filan görmüş diye arkadaşlarla arar arar bulamazdık o geçidi sonra oyunu bıraktım 2012 gibi geri dönüpte geçitten girip tazıları falan görünce hayret etmiştim arayıpta bulamadığım bunlarmış efsane degilde ileride gelecek olan yaratıklarmış diye.