SİLİNEN EMEK VAR
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: SİLİNEN EMEK VAR
Desteğe bildirin tabii ama hiç bir sonuç almayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Gelecek cevap, nadide eşya dışında iade yapılamayacağı, oyundan çıkarken esc ile çıkmanız gerektiği. Bu durumun iyi yöneticilik falan alakası yok, aylardır bu şekilde madur olan 50 kişi görmüşümdür. Kendim dahil 100t param silindi fakat geri gelmesi imkansız dostum. Demişsin ki geri gelmezse bir oyuncu daha kaybedecek. Şimdiden yolun açık olsun.
EVET SAYIN ARKADAŞLAR BENDE 15 DAKİKA ÖNCESİYLE MUZDARİBİM İLLEGAL HİÇBİR YOL İLE NE PARA KAZANDIM NE MADEN KAZANDIM ZAR BİLE ATMAYAN BİR OYUNCUYUM EL EMEĞİM İLE YILLARCA MADEN ÇEKTİM TILSIM ÜRETİP SATTIM AMA AZ ÖNCE BAN YEDİM VE 999 GÜNMÜŞ KARAKTER AKTARMADAN BAKTIM ONA DA MESAJ BİLE GELMEDİ TELEFONUMA. NEDİR YANİ OYUNDA KİMİN KOPYA YAPTIĞINI KENDİ SUNUCUSUNDA HERKES BİLİR AZ ÇOK ONLARIN HEPSİNİN HESABI AÇIK VE FULL+FULL ŞEKİLDE GEZERKEN BANI NEDEN BİZ YİYORUZ ? BENİ EMİNÖNÜNDE BİLENLER BİLİR BirazKIZIL BirazdaMOR KIZILMAVİ BU HESAPLARLA KÜFÜR DAHİ ETMEYEN BİR OYUNCUYUM AMA YÖNETİM GÖZÜNDE BAN SEBEBİYİM
Selamlar,
Kardeşim tek çözüm adresin İKV Destek. Kontroller yapıldıktan sonra muhakkak ki sana geri dönüş yaparlar. Velakin geri iade edilir mi biz bilemeyiz.
Bahsettiğin miktarda bir karakterde materyal, bono bulundurman zaten çok saçma ve büyük oyun demektir.
Şahsen bizim şahsi hesabımızda sadece gerekli ihtiyaçlar bulunmakta olup, diğer tüm nakit ve materyaller ayrı ayrı hesapların 'kasa karakterinde' bulunuyor.
Uzun zamandır korkudan oyuna girmiyoruz o ayrı bir konu ama alış-veriş ve takas işleminde kesinlikle emin olmadığın konulardan uzak durmanı tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.
Kardeşim tek çözüm adresin İKV Destek. Kontroller yapıldıktan sonra muhakkak ki sana geri dönüş yaparlar. Velakin geri iade edilir mi biz bilemeyiz.
Bahsettiğin miktarda bir karakterde materyal, bono bulundurman zaten çok saçma ve büyük oyun demektir.
Şahsen bizim şahsi hesabımızda sadece gerekli ihtiyaçlar bulunmakta olup, diğer tüm nakit ve materyaller ayrı ayrı hesapların 'kasa karakterinde' bulunuyor.
Uzun zamandır korkudan oyuna girmiyoruz o ayrı bir konu ama alış-veriş ve takas işleminde kesinlikle emin olmadığın konulardan uzak durmanı tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Bu oyun hobin rood dur beyler fakirden alıp zengine verir
Ya da şöyle düşünelim siz bir yatırımcısınız ve bu oyuna zamanınızı yatırıyorsunuz, paranızı da yatırıyorsunuz. Fakat bu devlet artık güven sıkıntısı çekiyor ve buradaki yatırımınıza devlet gücüyle sizin adaletsiz olduğunu düşündüğünüz bir biçimde el koyuyor. Siz bu ülkeden neden çıkmıyorsunuz ? Yatırım yapabileceğiniz daha iyi devletler varken? Tanıdık geldi mi
mesela venezuela (!)
Şu oyunla olan bağınızı koparın çünkü size keyif vermiyor sadece artık aynı şeyleri tekrarlamak hoşunuza gidiyor. Yeni ve kaliteli oyunlar oynayın derim hem bu durum da size vesile olur. Eğer 250T (artık ne kadar değerli piyasayı bilmiyorum) ve 2 m1 inizin yönetim tarafından silindiğini düşünüyorsanız
Ya da şöyle düşünelim siz bir yatırımcısınız ve bu oyuna zamanınızı yatırıyorsunuz, paranızı da yatırıyorsunuz. Fakat bu devlet artık güven sıkıntısı çekiyor ve buradaki yatırımınıza devlet gücüyle sizin adaletsiz olduğunu düşündüğünüz bir biçimde el koyuyor. Siz bu ülkeden neden çıkmıyorsunuz ? Yatırım yapabileceğiniz daha iyi devletler varken? Tanıdık geldi mi
Şu oyunla olan bağınızı koparın çünkü size keyif vermiyor sadece artık aynı şeyleri tekrarlamak hoşunuza gidiyor. Yeni ve kaliteli oyunlar oynayın derim hem bu durum da size vesile olur. Eğer 250T (artık ne kadar değerli piyasayı bilmiyorum) ve 2 m1 inizin yönetim tarafından silindiğini düşünüyorsanız
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Hobin Rood'dan sonrasını okumadım.desoildd yazdı: ↑21 Tem 2020 04:10 Bu oyun hobin rood dur beyler fakirden alıp zengine verir![]()
Ya da şöyle düşünelim siz bir yatırımcısınız ve bu oyuna zamanınızı yatırıyorsunuz, paranızı da yatırıyorsunuz. Fakat bu devlet artık güven sıkıntısı çekiyor ve buradaki yatırımınıza devlet gücüyle sizin adaletsiz olduğunu düşündüğünüz bir biçimde el koyuyor. Siz bu ülkeden neden çıkmıyorsunuz ? Yatırım yapabileceğiniz daha iyi devletler varken? Tanıdık geldi mimesela venezuela (!)
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
-
- Acemi Savaşçı
HESABIMDAN KAYBOLAN ÜRÜNLER
BİR YADA 2 HAFTA ÖNCE BAŞIMA GELDİ OYUNDAN SABAH GÜNCELLEMESİ YÜZÜNDEN BAĞLANTI HATASI VERDİ BENDE KAPATIP UYUDUM AKŞAM GİRDİĞİMDE HESABIMDAKİ TILSIM YERİNE KONULMUŞ 8000 BONO Y2 BB3 BİRDE ÇÖP MAVİ TILSIM KAYBOLMUŞTU HER YOLU DENEDİM AMA ORTAYA ÇIKMADI DESTEĞE MESAJ ATTIM HERHANGİ BİR DÖNÜŞ ALAMADIM KONU HAKKINDA YARDIM EDEBİLECEK VAR MI ? HERHANGİ BİR İP ADRESİNDEN BAŞKA BİRİSİ GİRDİ İSE HIRSIZLIK YÜZÜNDEN ŞİKAYETTE BULUNACAĞIM OLAYI SİBER SUÇLARA ANLATTIM HESABIMIN O GÜN BELİRLİ SAATLER ARASINDA HANGİ İP ADRESİNDEN GİRİLDİĞİNE BAKILMASI İÇİN AMA ONLARDA HALA GERİ DÖNÜŞ YAPMADI
YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?
GİDEN PARA GÖZÜME GÖZÜKMEYECEK BİR MİKTAR SADECE BİRİSİ YANLIŞ YAPTIYSA ONU ÖĞRENMEK İSTİYORUM GERİ GELMESİNİ İSTEDİĞİMDEN DOLAYI BUNU YAZMIYORUM ŞİMDİDEN BURAYA KADAR OKUDUYSANIZ BİLE TEŞEKKÜR EDERİMM.
GİDEN PARA GÖZÜME GÖZÜKMEYECEK BİR MİKTAR SADECE BİRİSİ YANLIŞ YAPTIYSA ONU ÖĞRENMEK İSTİYORUM GERİ GELMESİNİ İSTEDİĞİMDEN DOLAYI BUNU YAZMIYORUM ŞİMDİDEN BURAYA KADAR OKUDUYSANIZ BİLE TEŞEKKÜR EDERİMM.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: HESABIMDAN KAYBOLAN ÜRÜNLER
Ahievran esc ile çık diyecek yine uyutacak kardeşim kusura bakma
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Aldem
Yıldız alevi parlak baltamı sildiler. Baltayı basalı 8 aydan uzun zaman oldu ve 3 sunucu gördü videoları ssleri her şeyi parlatma geçmişi vs. var lakin destek öyle bir silahın olmamış diyor. 
Hellboy
IıLUCİFERıI
IıLUCİFERıI
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
keylog veya illegal şeylere karışmısın soğuk bir su iç pc format at ve şifreyi değiştir siberde dahi hiç bir sonuç çıkmazCumalikocavali yazdı: ↑22 Tem 2020 01:26 BİR YADA 2 HAFTA ÖNCE BAŞIMA GELDİ OYUNDAN SABAH GÜNCELLEMESİ YÜZÜNDEN BAĞLANTI HATASI VERDİ BENDE KAPATIP UYUDUM AKŞAM GİRDİĞİMDE HESABIMDAKİ TILSIM YERİNE KONULMUŞ 8000 BONO Y2 BB3 BİRDE ÇÖP MAVİ TILSIM KAYBOLMUŞTU HER YOLU DENEDİM AMA ORTAYA ÇIKMADI DESTEĞE MESAJ ATTIM HERHANGİ BİR DÖNÜŞ ALAMADIM KONU HAKKINDA YARDIM EDEBİLECEK VAR MI ? HERHANGİ BİR İP ADRESİNDEN BAŞKA BİRİSİ GİRDİ İSE HIRSIZLIK YÜZÜNDEN ŞİKAYETTE BULUNACAĞIM OLAYI SİBER SUÇLARA ANLATTIM HESABIMIN O GÜN BELİRLİ SAATLER ARASINDA HANGİ İP ADRESİNDEN GİRİLDİĞİNE BAKILMASI İÇİN AMA ONLARDA HALA GERİ DÖNÜŞ YAPMADI
-
- İri Fare Avcısı
Dostum üstte keylog karışmışsın soğuk su iç yazmış arkadaş ama bunu net bilen biri olarak söylüyorum keylog attılarsa okeylog atan arkadaşı siber suçlardan 12 saat içinde buluyorlar artık, ikv de bir sürü arkadaş aynı dertten muzdarip oldu, yanlış anlama anasından emdiği sütü burnundan getirirler yalvarır sana o keylog atan eğer öyle bişeyse. Artık o kadar kolay değil 2012 de soğuk su içersin ama artık adamı yalvarttırıyorlar peşini bırakma