Bana kp açı diyenler içeri :D (Çılgıntürkşirine)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
theface
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Bana kp açı diyenler içeri :D (Çılgıntürkşirine)

Mesaj gönderen theface »

Buadam kapak olmaya doymuo D xDD bide koca karı çenesinle övünüo :D oyunu bırakmış hala çene çalıo :d sen rahat ol gülüm bizi b ilen bilio Xd saçmalık ve salaklıkla gün geçridikden sonra sunucuda 54 yıllık adamolsan neolur :D niteliksiz insan xd nice zaman oyunda olsan neolur xD
Resim
Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xJokerx24 »

theface yazdı:Buadam kapak olmaya doymuo D xDD bide koca karı çenesinle övünüo :D oyunu bırakmış hala çene çalıo :d sen rahat ol gülüm bizi b ilen bilio Xd saçmalık ve salaklıkla gün geçridikden sonra sunucuda 54 yıllık adamolsan neolur :D niteliksiz insan xd nice zaman oyunda olsan neolur xD
Resim
Zorunamı qitti kuyruk acısı? SızLama kabuL et bu aLnının yazısı ;) Haha sızın ne oLdunuzu doqru mıLLet biLiyor.. :D o yüzden herkes diyo faceLerden kimi qörsem LwLine bakmadan kesiyorum :D qerçi hakLıLarda LwLine bakmaya qeRek yok aLayı bunLarn ezme ztn. :D 3-5 capuLcu bir araya qeLms meydan kendiLerine kaLmış diye sewiniyo weLetLer.. Koçum zamanında sizi cok ezdim hewesi aLdım ben :D şimdi meydan sizin kendi çapınızda takıLın siz.. Face şuda bir qerçekki beni çekemediqin her haLinden beLLi eminim suan pc basnda kendini yiyodur embesiL weLet :D :mrgreen: Bu saaten snra senin qibi hayatı sanaL ortamdan ibaret oLmuş bir weLetLe muhattap oLmayacaqım.. ;) Şunu biLki kafana kuş s*çmış onuda beyin zannediosun :D

Senin qibi bir saLaqın oynadıqı oyunu bu saaten snrada oynamak qibi bir niyetim yok.. :D merak etme bazı arkadasLar seni ezerek benm yokLuqumu aratmazLar kendinide anca öyLE Tatmin edersin artk ;) Zaten Küstah çirkef aLayınız anten :D

Dahada muhattap oLmuyorum az daha Laf wursam kaLdıramaz weLet :D
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine.. :)]

SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i.. ;) :D

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!

Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
Kullanıcı avatarı
theface
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen theface »

Kim sanal hayat yaşıor belli XD olum sen saten benlemuhtap olamasın Xd annen öğretmedimi sana ağzın doluken konuşmamayı hadi gülüm okumadan cvp yazıom satn sana ilkk başını okuduğumdaanlıorum çünki saçmaladığını keşke çarlarını silemseydinde oyundabiraz kovalasaydım seni xD
Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

theface yazdı:Kim sanal hayat yaşıor belli XD olum sen saten benlemuhtap olamasın Xd annen öğretmedimi sana ağzın doluken konuşmamayı hadi gülüm okumadan cvp yazıom satn sana ilkk başını okuduğumdaanlıorum çünki saçmaladığını keşke çarlarını silemseydinde oyundabiraz kovalasaydım seni xD

char sıLmesne ws dedqmde böLqeden neden işim war yok senLe atmam qibi bahaneLer uyduruyodun :D ezuq qeLdn ezuq qdersn sen maL :D

Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Harbi maL bir weLetsin sen.. :D Abaza Loncasına iki üç kaşarı aLmış kendini bi b0k sanıyo weLet :D zaten bu maLıda o kasarLardan baska sawunan yok :D yazık #@!? acıyorum bu maL bu forumdaya ben daha forumada qırmem #@!? :D sen takıL kendı capında baskaLarının uzerınden pırım yap kocum ;) önceLerden abi cektiqin adama charLarı siLdkden sonramı dayıLık tasLar oLdun weLet.. Aqzı süt kokan bebeLerLe uqrasır oLdum suraya bak.. ! Neyse artık muhattap oLmuyorum daha öncede dedqm qibi kafana kuş sıçmış onuda beyin sanıyosun #@!? maLı :D arada bi reeL dede takıLda bu kadar aptaL oLma tmm mı weLet dahada bişey yazmıyorum kendi çapında eqLen.. Benm tarzım sekLm yeter ;) Sen oLduqun qibi hep eziq kaLırsın we kaLıcaksn hade herkese iyi forumLar ;) :lol: 8-)

Not :arrow: SöyLedikLerimi anLamaya beyin qerekiyor o da sende oLmadıqı için NormaL kaRşıLıyorum ;)

Kullanıcı avatarı
theface
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen theface »

okumaya deymez şeyler yazmışsın gene xD kıl kuyruk uza allhın terliksi hayvanatı xD :D :D :D :D
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen buse24buse »

Joker kaç gunluksun demışın sunucuda yenı olaa bılırım ama Oyunda eskıym SEn Millete pehlıvan nerde balıkcı nerde dıye sorarken ben ws atıp savaşıodum Senın zekasız oldunu tum sunucu bılıo allah akıl dağıtırken sen şemsiyemı açtın gerı çarlarını sılysen yok al sunucudan ve oyundan Orjinalmış peh senın yertarafın orjınal olsa kaç yazar bıde emzırık vereyım sus demışın ben ne çocum ne yetşkın ama adam gıbı adamım senın gıbı adam görunup hayvanlık etmıom
Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

buse24buse yazdı:Joker kaç gunluksun demışın sunucuda yenı olaa bılırım ama Oyunda eskıym SEn Millete pehlıvan nerde balıkcı nerde dıye sorarken ben ws atıp savaşıodum Senın zekasız oldunu tum sunucu bılıo allah akıl dağıtırken sen şemsiyemı açtın gerı çarlarını sılysen yok al sunucudan ve oyundan Orjinalmış peh senın yertarafın orjınal olsa kaç yazar bıde emzırık vereyım sus demışın ben ne çocum ne yetşkın ama adam gıbı adamım senın gıbı adam görunup hayvanlık etmıom
forumdan cıkmadan önce buse sana sunLarı söyLeyeyim :D

1-Oyunda eskiymişsin haha unutmaki ben oyuna sancakda başLamadım qeL diqer sunucuda 1 LwL banka carLarı qösdereym eskimiyim senn qibi çömezmiyim anLarsn ;)
2 Emzik derken bütün sunucu o ezmiqin ne oLduqunu anLadı sen anLamadın (18cm :mrgreen: ihdiyacını karşıLarmı :D ).. işte zekası kimin daha fazLa beLLi oLdu :D

3-SEnide artık muhattap aLmıyorum we çıkıyorum forumdan siz kendi kendinizi tatmin edin :D
4-ÇekemiyoSan aL kendine bi çanak anten tak tötüne çekerSin :D senden baska beni cekemeyen arkadasLar öyLe yaptı artık sesLeri çıkmıyo :D
5- ALttaki nickLer seni susturmaya yeter konusmama qerek yok ;)

Dahada yazmıyorum bi şey sizin qibi maLLarı muhattap aLarak forum dahada kirLeniyor bu yüzden diqer arkadaşLarın hakkına qirmek isdemiyorum hadi eyw ;)

Herkese ii forumLar ;)

buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen buse24buse »

Ben sesnın gıbı terbıyesız olmadım için anlamama doğal SEnın erkek oldundan supelıyım erkek olsaydın korktun için sunucuyu bırakmastın
Kullanıcı avatarı
xJokerx24
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

buse24buse yazdı:Ben sesnın gıbı terbıyesız olmadım için anlamama doğal SEnın erkek oldundan supelıyım erkek olsaydın korktun için sunucuyu bırakmastın
yaw yazmayayım yazmayayım dıyorum ama bu kendını bıLmez kasar kasınıyo ıLLa oyunu korkduqum ıcın bırakmadm senın qıbı maLLarLa aynı ortamı payLasmak ısdemedıqım ıcın bıraktım ;) Erkek oLduqmdanda süpheLıymişsin :D qeL yat aLtıma bi bak bakaLım erkekmiyim deqiLmiyim o zaman anLarsın.. :D Küfür kötü şey etmeyeyim diyorum ama qene konusduruyosun zorLa bu Jokeri o çeneni kapamassan önümdeki Joker konusur bu sefer susturamassn onu :D ;) akıLLı oLucaksn yada ben seni adam edicem tercih senin :D

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön