GBM 0 Teknik Servis
Re: GBM 0 Teknik Servis
Oyunla ilgili değişik projeler, grafikler görmeye bayılıyorum. Arkadaşta gerçekten başarılı vakti varsa ekibe başvuru yapabilir en azından bir yerde değerlendirilir. Ayrıca oyuna yenilik gelmesi bazı yerlere eklenti yapılması vs şuan imkansız çünkü bir yenilik için herkesin malumu kod yazmak gerekli son kurşunuda Karaköy'de kullandılar diye düşünüyorum.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
Eminönü bölgesini kopyalamaları son kurşun olamaz herhaldeMilliyet yazdı: ↑22 Haz 2020 23:02 Oyunla ilgili değişik projeler, grafikler görmeye bayılıyorum. Arkadaşta gerçekten başarılı vakti varsa ekibe başvuru yapabilir en azından bir yerde değerlendirilir. Ayrıca oyuna yenilik gelmesi bazı yerlere eklenti yapılması vs şuan imkansız çünkü bir yenilik için herkesin malumu kod yazmak gerekli son kurşunuda Karaköy'de kullandılar diye düşünüyorum.
Bu saatten sonra hiçbir şey oyunu rahatlatamaz. Takının tillahı gelse de.LadyGAGA yazdı: ↑22 Haz 2020 23:15Eminönü bölgesini kopyalamaları son kurşun olamaz herhaldeMilliyet yazdı: ↑22 Haz 2020 23:02 Oyunla ilgili değişik projeler, grafikler görmeye bayılıyorum. Arkadaşta gerçekten başarılı vakti varsa ekibe başvuru yapabilir en azından bir yerde değerlendirilir. Ayrıca oyuna yenilik gelmesi bazı yerlere eklenti yapılması vs şuan imkansız çünkü bir yenilik için herkesin malumu kod yazmak gerekli son kurşunuda Karaköy'de kullandılar diye düşünüyorum.Bi grup bölgesi gelirse oyun rahatlar o da sanırım takı bölgesi olur.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Doğru diyorsunKraToSs yazdı: ↑22 Haz 2020 23:24Bu saatten sonra hiçbir şey oyunu rahatlatamaz. Takının tillahı gelse de.LadyGAGA yazdı: ↑22 Haz 2020 23:15Eminönü bölgesini kopyalamaları son kurşun olamaz herhaldeMilliyet yazdı: ↑22 Haz 2020 23:02 Oyunla ilgili değişik projeler, grafikler görmeye bayılıyorum. Arkadaşta gerçekten başarılı vakti varsa ekibe başvuru yapabilir en azından bir yerde değerlendirilir. Ayrıca oyuna yenilik gelmesi bazı yerlere eklenti yapılması vs şuan imkansız çünkü bir yenilik için herkesin malumu kod yazmak gerekli son kurşunuda Karaköy'de kullandılar diye düşünüyorum.Bi grup bölgesi gelirse oyun rahatlar o da sanırım takı bölgesi olur.
- BendeSENIN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: La Tahzen Sabr
Bu arkadaş oldukça ilgili oldukça becerili ama kim görür bu arkadaşı kim ne diye davet eder orası tartışılır. Hatta 2 gün sonra youtube hesabı kapatılırsa daha kötü olur. Umarım istediği yerlere ulaşır. Kötü yorum ile başladığıma bakmayın bende bu oyunun toparlanmasını isterim gençliğimiz gitti mağlum.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Ben de onu diyorum. Developer yani geliştirici değil.
- crom
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Paradox
Yeni video geldi baya baya başarılı olmuş.
- darx39
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legend Of TayFa
Çok güzel bir çalışma olmuş, yazışma konusunda büyük rahatlık olur gerçekten.
Umarım İlgili arkadaşlar bunu dikkate alırlar...
Umarım İlgili arkadaşlar bunu dikkate alırlar...
xxXXTaYFaLaRXXxx
Sergo Sopromadze / Kafkasbey
Sergo Sopromadze / Kafkasbey
Göster