27 kızıl 270m toptancı deil doğuş bnm bildiğim kadarıyla mranda piyasa uçuk o madenleri yarısı satsa snn dediğin parann en az 50 katını rahat çıkarır teşkilat gibisi yok gerçi iridyum 18m ama olsun xDPetcarar yazdı:madenlerin değeri 10 mlyr falan değil sen o madenlerin hepsini birden piyasaya sür toplam 250M e satabilcenmi gör.istifciliğe devamdogus06 yazdı:Slm arkadaslar .3 yil demem ortalama 3 yıl belkide 2.5 yoldır oyundayım ama son 5 aydır girmiyorum. Shaiya diye bir oyun var arada ona giriyorum.Madenler gercektir diger carlardakileri aktarmamisdim inanmamakda haklısınız...
Phtoshop olmadıgını oglum geo gösterebilir ben madenlerlede oyunlada ilgilenmiyorum artık. merak edenlere madenlerin toplam degeri 10 mlyr.
Herkese iyi oyunlar AEO
3 yıllık emek
Re: 3 yıllık emek
helal olsun walla 3 yıldamı yaptın waw ben hiç beklemez hemen satarım
senın gibi biriktirmem
senın gibi biriktirmem
Byxmayk (***)rütbe
- cezaekseni
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Zenginin malı zügürdün çenesini yorarmış..kimi ilgilendirrki oyunda kimin ne kadr parası madeni var kime ne faydası var .
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı
- Whiqqppetx
- İskele Babası
Cocuk aha burda acık Werdin Dogus Dayı Reeldede tanırım oyundada Dogus Dayı Asla Geo Demez Hüseyin Der ..! ayrıca bu resmi önceden de görmüstümdogus06 yazdı:Slm arkadaslar .3 yil demem ortalama 3 yıl belkide 2.5 yoldır oyundayım ama son 5 aydır girmiyorum. Shaiya diye bir oyun var arada ona giriyorum.Madenler gercektir diger carlardakileri aktarmamisdim inanmamakda haklısınız...
Phtoshop olmadıgını oglum geo gösterebilir ben madenlerlede oyunlada ilgilenmiyorum artık. merak edenlere madenlerin toplam degeri 10 mlyr.
Herkese iyi oyunlar AEO
Meranda == Korkusuzxlyder)49(==Whippetx)48(Sarıcizmelimehme=31)
Sancak====Karabuklum /49\
karkterlerim bunlar adıma acılan carlardan mesul deİLim.[/size]
Sancak====Karabuklum /49\
karkterlerim bunlar adıma acılan carlardan mesul deİLim.[/size]
ArkadaşLar PhotoshopLa Alakası Yok Kimse Yapamaz Ama Doğuş Yapar Bunu
Megaxçlqn;49
Megaxonlydie;49
Fahrenheit;49
Miroslav;49
HüKüMDARxOneStaR;49
Zentiusxateşreis;49
Megaxonlydie;49
Fahrenheit;49
Miroslav;49
HüKüMDARxOneStaR;49
Zentiusxateşreis;49
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
bidk meran açılalı 3 yılmı oldu hahahahah kimi kandırıon sen beya:D 3 yılda daha fazlasını yapardım ben 2 ay uraş onları yapar herkes 
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
2 ayın var yapıp fotoyu koymazsan net alemine yayarım bunu xDPerfectmagician yazdı:bidk meran açılalı 3 yılmı oldu hahahahah kimi kandırıon sen beya:D 3 yılda daha fazlasını yapardım ben 2 ay uraş onları yapar herkes
perfect yandın senxDKaRASiS yazdı:2 ayın var yapıp fotoyu koymazsan net alemine yayarım bunu xDPerfectmagician yazdı:bidk meran açılalı 3 yılmı oldu hahahahah kimi kandırıon sen beya:D 3 yılda daha fazlasını yapardım ben 2 ay uraş onları yapar herkes
elime düşenin vay haline duman ederim adamı en morundan xDfuni15 yazdı:perfect yandın senxDKaRASiS yazdı:2 ayın var yapıp fotoyu koymazsan net alemine yayarım bunu xDPerfectmagician yazdı:bidk meran açılalı 3 yılmı oldu hahahahah kimi kandırıon sen beya:D 3 yılda daha fazlasını yapardım ben 2 ay uraş onları yapar herkes