Güvenlik kodu hatalı !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
LeGaLL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bey

Re: Güvenlik kodu

Mesaj gönderen LeGaLL »

Medikal yazdı: 05 May 2020 17:06 şifreyi giriyorum güvenlik kodunu giriyorum sürekli güvenlik kodu yanlış diyor hata veriyor. Sadece bende mi acaba
Üst üste bi on defa falan deneyince giriyor hocam, bilgin olsun. Tabi oyuna girene kadar soğumazsan...
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
gizemliasker
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gizemliasker »

Medikal yazdı: 05 May 2020 17:06 şifreyi giriyorum güvenlik kodunu giriyorum sürekli güvenlik kodu yanlış diyor hata veriyor. Sadece bende mi acaba
Şifre giriş ekranı geldiğinde f5 atip, beni unut seçeneğine tıklayıp tekrar deneyebilirsin benim sorunum çözülmüştü.
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhabalar;

Kullandığınız internet tarayıcılarınızın çerezlerini silerek Edge tarayıcısı üzerinden erişim sağlayabileceğinizi düşünüyorum.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
msfakaya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Güvenlik Kodunun kendine bile güvenmemesi

Mesaj gönderen msfakaya »

Dün bu konu ile ilgili bir arkadaşımız şikayetlerini belirtmişti. Bende dükkanda yaşadığım sorunu ve mağduriyetimi dile getirdim. Hemen bana mail attılar sorun düzeltildi şimdi, İris tarayıcı ile giriyorum oyuna güvenlik kodu ile uğraşmıyorum. Demek isterdim, ne yazık ki attığımız maillere muhatap bulamıyoruz. Açtığımız konular bir şekilde bir kurala aykırı gösterilip kapatılıyor. Para verip oyun oynamak istiyoruz ama oluşan sorundan ötürü mağdur olup bunu dile getirdiğimizde ne muhatap bulabiliyoruz karşımızda, nede sorunumuzu insanlara ulaştırabiliyoruz.

Maalesef 3 haftadır eski gsm numarama kayıtlı hesabımın şifresini geri almak konusunda yardım beklemekteyim. Maalesef dün yaşanan dükkan sorunu yüzünden boşuna giden akçem için telafi beklemekteyim. Maalesef ilgisizlikten dolayı kurumuş olan şu çocukluğumuzun yeşil ve hoş bahçesi adına yardım beklemekteyim, ve maalesef ki bu yazdığım yazının bir kaç kişi tarafından görülmesini beklemekteyim.

Gerçekten bu konu hakkında gönüllü olmak isteyen arkadaşlar var, Game Master ekibi yetişemiyorsa oyunculara oyuncular arasında gönüllü talip olanlar var bu göreve, yıllar önce yaşanan rehber sorunu malumumuz ama daha fazla ehemmiyet gösterilerek bu gibi sorunların yaşanması engellenebilir. Çocukluğumuzun oyunu olan ikv'ye gerekli ilgiyi vermenin zamanı sizce de geçmiyor mu artık ?
msfakaya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Güvenlik Kodunun kendine bile güvenmemesi

Mesaj gönderen msfakaya »

msfakaya yazdı: 06 May 2020 17:46 Dün bu konu ile ilgili bir arkadaşımız şikayetlerini belirtmişti. Bende dükkanda yaşadığım sorunu ve mağduriyetimi dile getirdim. Hemen bana mail attılar sorun düzeltildi şimdi, İris tarayıcı ile giriyorum oyuna güvenlik kodu ile uğraşmıyorum. Demek isterdim, ne yazık ki attığımız maillere muhatap bulamıyoruz. Açtığımız konular bir şekilde bir kurala aykırı gösterilip kapatılıyor. Para verip oyun oynamak istiyoruz ama oluşan sorundan ötürü mağdur olup bunu dile getirdiğimizde ne muhatap bulabiliyoruz karşımızda, nede sorunumuzu insanlara ulaştırabiliyoruz.

Maalesef 3 haftadır eski gsm numarama kayıtlı hesabımın şifresini geri almak konusunda yardım beklemekteyim. Maalesef dün yaşanan dükkan sorunu yüzünden boşuna giden akçem için telafi beklemekteyim. Maalesef ilgisizlikten dolayı kurumuş olan şu çocukluğumuzun yeşil ve hoş bahçesi adına yardım beklemekteyim, ve maalesef ki bu yazdığım yazının bir kaç kişi tarafından görülmesini beklemekteyim.

Gerçekten bu konu hakkında gönüllü olmak isteyen arkadaşlar var, Game Master ekibi yetişemiyorsa oyunculara oyuncular arasında gönüllü talip olanlar var bu göreve, yıllar önce yaşanan rehber sorunu malumumuz ama daha fazla ehemmiyet gösterilerek bu gibi sorunların yaşanması engellenebilir. Çocukluğumuzun oyunu olan ikv'ye gerekli ilgiyi vermenin zamanı sizce de geçmiyor mu artık ?
Destek ekibi yaptığım başvuru üzerine, gerekli incelemeleri yapıp. Hatayı düzeltmiştir. Teşşekkürlerimi burdan da iletmek istedim.
borakendir1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Güvenlik kodu hatalı !!

Mesaj gönderen borakendir1 »

Sobee Klasorunu Bulup İcinden İkv Ye Girin İkvnin İcinde Launcher OLuyor Ona Tiklayip Acin Benimde Ayni Sorunum Vardi Boyle Çözdum :grinning:
abramm
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Efaneler

Mesaj gönderen abramm »

aynı sorunu bende yaşıyorum, ama bu olay bende yeni olmaya başladı, ne zaman ki Eminönü sunucusu dolu demeye başladı, güvenlik kodu hatası vermeye başladı, desteğe yazdık ama cevap vermedıler hala, yönetim bunu bilerek yapıyor, normalde oyuncunun oyuna girmesi için yırtınmaları gerekirken, İKV maalesef sürekli oyuncularını cezalandırmak için elinden geleni yapıyor. İkv oynamak istiyorsun mesela plussuz oyuna girilmiyor, bir aralar cumartesileri sunucu kapattılar, sürekli oyun hataları, cezalar hep oyunculara kesiliyor. Adam gibi yazılımdan anlayan 3-5 kişi alın işede oyunu adam gibi oynayabilelim, resmen ödediğimiz plus ve akçe paraları ile rezil oluyoruz..
''Mum olmak kolay değildir.Işık saçmak için önce yanmak gerek."
Hz.Mevlana
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Hep bu makrocuların yüzünden başımıza geliyor bunlar. :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
Megaevil
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Megaevil »

Skull yazdı: 08 May 2020 04:31 Hep bu makrocuların yüzünden başımıza geliyor bunlar. :thinking_face:
Çok bir şey farketmedi, hâlâ yapanlar var..
Acelikerk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Acelikerk »

Kullanıcı adı ve şifreden sonra güvenlik kodunu girip giriş yapamanlar çözüm için bana özel mesaj atın lütfen.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön