Eminönünde oynamaktayım.
Bir oyunda gördüğüm en güçlü düşman
Re: Bir oyunda gördüğüm en güçlü düşman
valla durum bu. gizli havalandırma girişinde pinekliyoruz ki gaffar görevimiz olsun. şartlar elvermedi daha
Delphy[55] - Büyücü (Eminönü)
Delphy adam toplayıp yapacam olum senın görevini - Faxom
Hayatım da gördüğüm en kötü eklenti Karaköy
Gizitim bıçakcılar yeni karaköy gelmiş bir insan böyle bir zorlukla karşılaştırmak ne kadar doğru hardcore bir hasar sersemletme bir de tek atıyor
Gizitim tırpancılar kanatması mı desem alan atması mı desem stun mı desem tek atması mı can fullemesi mi
gördüğüm en kötü tasarım ve tırtıllar
ben fanatikten başka yerde item kasmaya calısan insan görmedim
yer altı , meteor , meran şehri , büyük hol ve sivri ada buralarda rahat item kasıp ex kasabiliyor insanlar ama karaköy tam bir saçmalık fanatik harici ex kasan orda item kasan orda he bir de hortlak var tabi Y2 yoksa girmeye cesaret bile etme
DÜZEN GETİRİN ŞU CANAVARLARA
Gizitim bıçakcılar yeni karaköy gelmiş bir insan böyle bir zorlukla karşılaştırmak ne kadar doğru hardcore bir hasar sersemletme bir de tek atıyor
Gizitim tırpancılar kanatması mı desem alan atması mı desem stun mı desem tek atması mı can fullemesi mi
yer altı , meteor , meran şehri , büyük hol ve sivri ada buralarda rahat item kasıp ex kasabiliyor insanlar ama karaköy tam bir saçmalık fanatik harici ex kasan orda item kasan orda he bir de hortlak var tabi Y2 yoksa girmeye cesaret bile etme
tugayklc yazdı: ↑05 May 2020 11:21 Hayatım da gördüğüm en kötü eklenti Karaköy
yer altı , meteor , meran şehri , büyük hol ve sivri ada buralarda rahat item kasıp ex kasabiliyor insanlar ama karaköy tam bir saçmalık fanatik harici ex kasan orda item kasan orda he bir de hortlak var tabi Y2 yoksa girmeye cesaret bile etme![]()
![]()
![]()
Öncelikle şu geri sarma olayına çözüm bulsunlar ona da sıra gelir
- Raiderx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tears Of Fears
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
valla mı , çok çom teşekkür ederim
- teperecep5
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Justice
Bu oyunda gördüğüm istisnasız en gıcık yaratık 'TAZI'dır. Uğruna kaç kere ban yedim saymadım..
Eminönü Sunucusu
Rhill/ Rhillx / Rhillxx / Rhilxxx
Rhill/ Rhillx / Rhillxx / Rhilxxx
hem kudret çalar hem sersem atar hem yürütmez hem kes kes bitmezteperecep5 yazdı: ↑05 May 2020 16:22 Bu oyunda gördüğüm istisnasız en gıcık yaratık 'TAZI'dır. Uğruna kaç kere ban yedim saymadım..
İki tane bıçakçı geldikten sonra oradan sağ çıkmak zaten mümkün değilYigidoSivasli yazdı: ↑04 May 2020 12:34 "Kafaya darbe yediniz" diye kritik vurarak kudret çalan Zincir deli leri unutmayalım.
Bıçakçı tek başına çokta fazla "Gebereceksiniz" demiyor.
Unuttuğunuz şey ise Bıçakçı`larin grup halinde saldırması.
Yania aslında bize 4 Bıçakçı dan sırası ile "Gebereceksiniz" yazsa,oyun bunu kontrole alsa e bu seferde yeri geliyor 20 Bıçakçı da topla kes yapıyoruz görevlerde?
İşin özü
Üzerinde savunma eşyası varsa rahat geçersin yanlarından![]()