KARAKÖYDEKİ BOMBALAR
KARAKÖYDEKİ BOMBALAR
Karaköyde maden dolaşmak brezilyadaki favela dan geçmeye benziyor aga slot peşini bırakmıyo üstüne üstlük kafana bomba yağıyor , ayrıca bombaların oyundakı en gereksiz şey oldugunu düşünüyorum slotların saçma güçlü olması yetmezmiş gibi bide kafamıza bomba düşüyo maden çekmeyelim diye koydunuz heralde onları sayın ahievran
-
ismailaslan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Re: KARAKÖYDEKİ BOMBALAR
fatiha41 yazdı: ↑04 May 2020 03:29 Karaköyde maden dolaşmak brezilyadaki favela dan geçmeye benziyor aga slot peşini bırakmıyo üstüne üstlük kafana bomba yağıyor , ayrıca bombaların oyundakı en gereksiz şey oldugunu düşünüyorum slotların saçma güçlü olması yetmezmiş gibi bide kafamıza bomba düşüyo maden çekmeyelim diye koydunuz heralde onları sayın ahievran
Ahievran Developer değil Game Master bu da demek oluyor ki olağan bi oyunun içindeki düzeni sağlamaya görevli.
Bu insanlar günah keçisi değil her şeyi onlardan bilmeye gerek yok .
Saygılarımla.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: KARAKÖYDEKİ BOMBALAR
Dostlar sıkıntınızı anlıyorum fakat oyunda da bir zorluk faktörü olmak zorunda. Yani laglardan tutun saçma buglara kadar birçok şey oyunu ekstra zorlaştırıyor ama çözülmesi gereken şey zaten oyunda var olan ve kasıtlı yapılmış zorluklar değil bence. Lag ve bugların düzeldiği(!) bir ütopyada, oyunun kendi zorluklarının devam etmesi düşüncesindeyim.