Bir Hercai'nin sergüzeşti !
Re: Bir Hercai'nin sergüzeşti !
Hayırlı olsun, sanırım oyundaki en değerli şey bu takılar şu anda.
Evet 20T'ye alıcısını buldu bile.
30.4.2020
Merhaba sevgili günlük Ekran Fotolarını aldığım klasöre göz gezdirirken seninle paylaşmak istediğim ama sürekli geciktirdiğim 2 güzel gelişme var. Çok geç oldu ama geç olsun güç olmasın.
26.3.2020 Eminönü Sunucusu Halley ayakkabımı düşürdüm sonunda.

14.4.2020 Meran sunucusu ve Arındırıcı ayakkabı

Ayakkabılardan bir tek Anu kaldı umuyorum ki onuda en yakın zamanda tamamlarım. Uzun bir süre sonra paylaşım yapmak garip oldu umarım devamını getirebilirim.
Merhaba sevgili günlük Ekran Fotolarını aldığım klasöre göz gezdirirken seninle paylaşmak istediğim ama sürekli geciktirdiğim 2 güzel gelişme var. Çok geç oldu ama geç olsun güç olmasın.
26.3.2020 Eminönü Sunucusu Halley ayakkabımı düşürdüm sonunda.

14.4.2020 Meran sunucusu ve Arındırıcı ayakkabı

Ayakkabılardan bir tek Anu kaldı umuyorum ki onuda en yakın zamanda tamamlarım. Uzun bir süre sonra paylaşım yapmak garip oldu umarım devamını getirebilirim.
Yeni ayakkabıların hayırlı olsun.Umarım Anuyu da bir ara alır ve GBZ dosyasını kapatırsın.
Gbz'den ayakkabı düşürmek inan intihar sebebi
Dostum güle güle kullan : ) kaçıncı kesişte düştü acaba? Eğer çok zaman ve sabır istiyorsa boşa atmıyayım eşya üretip. Sarılarla idare ederim : )
Açıkcası bu şans işi aşağı yukarı 20 kesişte ayakkabıları tamamlıyan arkadaşlarım oldu. Ben ise 100 veyahut 150 civarı kesmişimdir4thEspada yazdı: ↑01 May 2020 10:21Dostum güle güle kullan : ) kaçıncı kesişte düştü acaba? Eğer çok zaman ve sabır istiyorsa boşa atmıyayım eşya üretip. Sarılarla idare ederim : )
04.05.2020
Merhaba sevgili günlük, karantina günlerinde günlüğüme devam etme kararını aldım. Umarım ki görülmeye değer anılar kaydederim. Arkadaşımın şifa karakterini kasıyorken bu sefer ise güzel bir takı düşürdüm sanırım bu açıdan şanslıyım

Ve artık büyücü sınıfını bir süreliğine kenara bırakıp şifacı sınıfı üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum bakalım inşallah şansımız yaver gider
Merhaba sevgili günlük, karantina günlerinde günlüğüme devam etme kararını aldım. Umarım ki görülmeye değer anılar kaydederim. Arkadaşımın şifa karakterini kasıyorken bu sefer ise güzel bir takı düşürdüm sanırım bu açıdan şanslıyım

Ve artık büyücü sınıfını bir süreliğine kenara bırakıp şifacı sınıfı üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum bakalım inşallah şansımız yaver gider
Şifada şansımız yaver gitmedi, tank ve Büyücü ile devam
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları