Ayırdığım diskte linux kurmak istiyorum 2. işletim sistemi olarak. iso çekip standart yükleme ile yapılabilir mi?
Linux İşletim Sistemine İstanbul Kıyamet Vakti Kurulumu
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Linux İşletim Sistemine İstanbul Kıyamet Vakti Kurulumu
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Rufus ile .iso dosyasini USB diskinize yazdirip, boot order'dan USB'yi okutarak kuruluma baslayabilirsiniz. Bircok Linux Dagitimi Windows yuklu sistemlere, windows'u ellemeden sorunsuz 2. isletim sistemi olarak kurulum yapmakta.turkoxHAMSTER yazdı: ↑23 Nis 2020 02:00Ayırdığım diskte linux kurmak istiyorum 2. işletim sistemi olarak. iso çekip standart yükleme ile yapılabilir mi?
Senior Software Engineer
- santiagobernabeu
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
peki windows'a oranla oyun performansı nasıl kasma bakımından 2.işletim sistemi olarak kurabilirim performansı iyi ise
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Karakoy'u bilmiyorum nasil ancak Arz ve Lodos'da alabildigim maksimum FPS 75-80'di.santiagobernabeu yazdı: ↑23 Nis 2020 12:44 peki windows'a oranla oyun performansı nasıl kasma bakımından 2.işletim sistemi olarak kurabilirim performansı iyi ise
Senior Software Engineer
-
- Acemi Savaşçı
Merhaba, faydalı konu için teşekkürler. Bende söylediğiniz şekilde oyunu kurdum ve yeni bir üyelik açtım 1 saat kadar önce. Sonrasında üyeliği onayladım ancak şu anda oyuna giriş yapamıyorum. Sunucu seçtikten sonra telefon şifre ekranına yönlendiriyor. Giriş yapmaya çalıştığımda giriş sayfası yenileniyor yalnızca giriş yapamıyorum. Ubuntu 20.04 kullanıyorum. Neden olabilir acaba?
Teşekkürler
Teşekkürler