OYUN EKSİK MARATONLAR NERDE GÖZLÜK YOK
OYUN EKSİK MARATONLAR NERDE GÖZLÜK YOK
Sayın ıkv oyundaki eksikleri tamamlamayı dusunuyomusunuz lütfen artık ban atmayın bıze oyuncu lazım sucsuz yere cok ban yiyen var gozluk yok maraton yok
Re: OYUN EKSİK MARATONLAR NERDE GÖZLÜK YOK
Gözlük ve Maraton gelince oyun düzelecek mi ? Şimdi önemli olan Kopya illetinin oyundan temizlenmesidir. Güncelleme gelirse bu çeşitli hatalar düzeltildikten sonra gelmelidir.
- WeYCeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Ben yönetimin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Türk Telekom sobeeyi kapatma kararı aldığında Karaköy henüz tamamlanmamıştı çoğu şeyi evlerinde yaptılar. Türk Telekom gerekli bütçeyi ayırmadığı için developerin yapacağı bişey yoktu maddi destek yoksa yenilikte yok malesef.
ENFAL
ENFALII
TOXİC
GÖLGE HARAMİLERİ
ENFALII
TOXİC
GÖLGE HARAMİLERİ
kardeşim sadece 1 haftada yapılan akçe satışlarını açıklamalarını iste bak bakalım maddiyat nasıl ?WeYCeL yazdı: ↑08 Nis 2020 02:15 Ben yönetimin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Türk Telekom sobeeyi kapatma kararı aldığında Karaköy henüz tamamlanmamıştı çoğu şeyi evlerinde yaptılar. Türk Telekom gerekli bütçeyi ayırmadığı için developerin yapacağı bişey yoktu maddi destek yoksa yenilikte yok malesef.
- WeYCeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oyun geliştirmek maddi açıdan yüksek bir bütçe gerektirir, şöyle diyim Karaköy bölgesi çok numarası olmayan bir bölge bana göre basit yani,bu kadar basit bir bölgenin 9 ayda yapıldığını biliyorum ona göre giderleri sen hesap edebilirsin:)fatih343 yazdı: ↑08 Nis 2020 02:27kardeşim sadece 1 haftada yapılan akçe satışlarını açıklamalarını iste bak bakalım maddiyat nasıl ?WeYCeL yazdı: ↑08 Nis 2020 02:15 Ben yönetimin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Türk Telekom sobeeyi kapatma kararı aldığında Karaköy henüz tamamlanmamıştı çoğu şeyi evlerinde yaptılar. Türk Telekom gerekli bütçeyi ayırmadığı için developerin yapacağı bişey yoktu maddi destek yoksa yenilikte yok malesef.
ENFAL
ENFALII
TOXİC
GÖLGE HARAMİLERİ
ENFALII
TOXİC
GÖLGE HARAMİLERİ
Hocam Karaköy oyunda atmosferi en iyi yansıtan bölgelerden biri aslında. Özellikle Büyük Hol gibi bir bölgenin ardından bence gayet iyi bir bölge. İKV'ye gelen bölgeler arasında Eminönü dışında gerçekten geniş kapsamlı bir bölge hiç gelmedi zaten. Ancak buna yeraltında gelen Meran'ı da dahil ettiğimizde Derindeki Sır eklentisi için kaliteli eklentidir diyebiliriz.WeYCeL yazdı: ↑08 Nis 2020 02:32Oyun geliştirmek maddi açıdan yüksek bir bütçe gerektirir, şöyle diyim Karaköy bölgesi çok numarası olmayan bir bölge bana göre basit yani,bu kadar basit bir bölgenin 9 ayda yapıldığını biliyorum ona göre giderleri sen hesap edebilirsin:)fatih343 yazdı: ↑08 Nis 2020 02:27kardeşim sadece 1 haftada yapılan akçe satışlarını açıklamalarını iste bak bakalım maddiyat nasıl ?WeYCeL yazdı: ↑08 Nis 2020 02:15 Ben yönetimin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Türk Telekom sobeeyi kapatma kararı aldığında Karaköy henüz tamamlanmamıştı çoğu şeyi evlerinde yaptılar. Türk Telekom gerekli bütçeyi ayırmadığı için developerin yapacağı bişey yoktu maddi destek yoksa yenilikte yok malesef.
Yazılım mühendisiyim hocam inan detaylarını bir çok kişiden daha iyi biliyorum MVC yapısında clean kod kullanılıp çok kolay bir şekilde zaten var olan sistemin var sadece üzerlerinde ufak değişik ve eklemelerle bir çok yenilik getirebilirWeYCeL yazdı: ↑08 Nis 2020 02:32Oyun geliştirmek maddi açıdan yüksek bir bütçe gerektirir, şöyle diyim Karaköy bölgesi çok numarası olmayan bir bölge bana göre basit yani,bu kadar basit bir bölgenin 9 ayda yapıldığını biliyorum ona göre giderleri sen hesap edebilirsin:)fatih343 yazdı: ↑08 Nis 2020 02:27kardeşim sadece 1 haftada yapılan akçe satışlarını açıklamalarını iste bak bakalım maddiyat nasıl ?WeYCeL yazdı: ↑08 Nis 2020 02:15 Ben yönetimin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Türk Telekom sobeeyi kapatma kararı aldığında Karaköy henüz tamamlanmamıştı çoğu şeyi evlerinde yaptılar. Türk Telekom gerekli bütçeyi ayırmadığı için developerin yapacağı bişey yoktu maddi destek yoksa yenilikte yok malesef.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Maraton itemler ,gözlükler gelmeyecek.
Oyunda büyücülere haksızlık olduğunu düşündüklerinden karaköyde eklenmemiş.
Bence büyücülerin tek başlarına bölge çevirmesi haksızlıktıbenibanladilar yazdı: ↑08 Nis 2020 02:46 Maraton itemler ,gözlükler gelmeyecek.
- WeYCeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
fatih343 yazdı: ↑08 Nis 2020 02:38Yazılım mühendisiyim hocam inan detaylarını bir çok kişiden daha iyi biliyorum MVC yapısında clean kod kullanılıp çok kolay bir şekilde zaten var olan sistemin var sadece üzerlerinde ufak değişik ve eklemelerle bir çok yenilik getirebilirWeYCeL yazdı: ↑08 Nis 2020 02:32Oyun geliştirmek maddi açıdan yüksek bir bütçe gerektirir, şöyle diyim Karaköy bölgesi çok numarası olmayan bir bölge bana göre basit yani,bu kadar basit bir bölgenin 9 ayda yapıldığını biliyorum ona göre giderleri sen hesap edebilirsin:)fatih343 yazdı: ↑08 Nis 2020 02:27Olabilir kardeşim işin ehliysen doğrudur,ben düşüncemi söyledim:)WeYCeL yazdı: ↑08 Nis 2020 02:15 Ben yönetimin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Türk Telekom sobeeyi kapatma kararı aldığında Karaköy henüz tamamlanmamıştı çoğu şeyi evlerinde yaptılar. Türk Telekom gerekli bütçeyi ayırmadığı için developerin yapacağı bişey yoktu maddi destek yoksa yenilikte yok malesef.
kardeşim sadece 1 haftada yapılan akçe satışlarını açıklamalarını iste bak bakalım maddiyat nasıl ?Bahane para olamaz yani
![]()
ENFAL
ENFALII
TOXİC
GÖLGE HARAMİLERİ
ENFALII
TOXİC
GÖLGE HARAMİLERİ