AhiEvran
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
AhiEvran
AhiEvran bey yeni sunucu açama gibi bir gelişme varmi
- ComeBackIKV
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: AhiEvran
KARAKÖY adında yeni bir sunucu istiyoruz, belli bir süre karakter transferi yapılamayacak; yeni oyuncuların yönelebileceği bir sunucu.
Ne için? temiz kopya yapılmayan sunucu adına mı kullanıacak bu?ComeBackIKV yazdı: ↑13 Mar 2020 12:47 KARAKÖY adında yeni bir sunucu istiyoruz, belli bir süre karakter transferi yapılamayacak; yeni oyuncuların yönelebileceği bir sunucu.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
evet ve yeni başlayan veya geri dönmek istiyen oyuncular içinEsadullah yazdı: ↑13 Mar 2020 13:58Ne için? temiz kopya yapılmayan sunucu adına mı kullanıacak bu?ComeBackIKV yazdı: ↑13 Mar 2020 12:47 KARAKÖY adında yeni bir sunucu istiyoruz, belli bir süre karakter transferi yapılamayacak; yeni oyuncuların yönelebileceği bir sunucu.
Kardeş çok beklersiniz oyunla ilgilenen yok, en ufak isteğimi bile 4 5 kere support'a yazmama rağmen geri dönüş dahi olmadı ben 1 hafta önce başlama niyetiyle girdim oyuna yine bırakıyorum bu gidişle hiç bir şey olmaz oyunda.
C++ & C# & Pyhthon Developer
Sony Vegas Editor
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
kardeşim çaban varsa bkle çünkü sunucu açarsalarsa eski oyuncular yeni sunucuyu beklıyor bırakıp ne yapacan akşam sahilde otur müzikleri dinle huzur verirci yönetim bunun oyuncuların değerini bilmiyorlr