merhaba arkadaşlar;
Çoğunuz beni tanıyorsunuz yıllarca sunucular arası attığım şifacı ws leriyle tanındım çok fazla insanla tanıştım ama artık İKV real sorumluluklarım üzerinde olumsuz etki yapmaya başladı . Artık zirvede bırakma vakti geldiğini düşünüyorum.
Tüm Oyunculara İyi Eğlenceler Dilerim .
Attığın ws leri hiç bilmem ama bir zamanlar beyazköşke ticaret amaçlı gelmiştim. 3 savaşçı içinden 1 ini kesip diğerlerini de püskürttüğüne şahit olmuştum hiç unutmam o anı:)
Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir!
woopS yazdı: ↑01 Mar 2019 00:45
merhaba arkadaşlar;
Çoğunuz beni tanıyorsunuz yıllarca sunucular arası attığım şifacı ws leriyle tanındım çok fazla insanla tanıştım ama artık İKV real sorumluluklarım üzerinde olumsuz etki yapmaya başladı . Artık zirvede bırakma vakti geldiğini düşünüyorum.
#woopS #HamitDOĞAN #SAYINDOĞAN
Ne yazık ki şifacı ws lerinize tanık olamadık muhtemelen oyunda olmadığım zamanlarda sunucu sunucu gezmişsiniz Ws olaylarını çok önemsemeyen birisiyim.
Reel hayatınızda başarılar diliyorum.
İnşallah oyunda giden şu yanlış gidişatlar bir an önce düzelirdi ve oyuncu sayısı artardı ) Saygılar.
woopS yazdı: ↑01 Mar 2019 00:45
merhaba arkadaşlar;
#woopS #HamitDOĞAN #SAYINDOĞAN
Ne yazık ki şifacı ws lerinize tanık olamadık muhtemelen oyunda olmadığım zamanlarda sunucu sunucu gezmişsiniz Ws olaylarını çok önemsemeyen birisiyim.
Reel hayatınızda başarılar diliyorum.
İnşallah oyunda giden şu yanlış gidişatlar bir an önce düzelirdi ve oyuncu sayısı artardı ) Saygılar.
Aynen öyle enes son 3 yıldır yoksun ki ben bu 3 yılda tarih yazdım