İkv [Önemli bak]
Re: İkv [Önemli bak]
Kesinlikle haklı. Herkes bu konudan yakınıyor. Bu karaköy yeni neferler için de çok kötü bir durum çünkü eminönü, meteor bölgesi gibi yerlerin boş olması yeni neferlerin yardım bulamaması, oyunda en önemli şey olan arkadaşlık kuramaması yeni veya eski oyuncuların, oyundan soğuma ve ciddi anlamda oyuncu kaybı yaşamasına herkesin bildiği gibi sebep oluyor. GM ilgilenmiyorsa sizin de dediğiniz gibi yeni kişilere devredilsin 
beyler ben oyunu bıraktım internet kafe işletriyorum yaklasık aylık 5500 akce alıyorduk 14 kişi ama artık bıraktık karaköye görevi getirdiler mahvettiler kımse yardım etmıyor gavur görevine ben gaffar demiyorum oyuzden gavur yazdım nyse yetkililer zaten umursamıyor en iyisi sizde bırakın bende 12 senemi verdım arkadaşların çogude 7 8 senelik onlarda bıktı artık bu yöneticilerden ne destekten cvp geliyor nede başka bişi uygunsuz yazı yazınca hemen cvp geliyor konu silindi diye oyuzden para yatırmayın boş bşuna emeginiz heba olur ben pişman oldum nerden baksan yaklasık 3,5 4 bin tl kadar yatırmışımdır ama cok pişmanım keşke yatırmasaydım rezil ettiler heba ettıler gaffar kesılmıyor kesen kesıyor diyorsunuz ama kesılmıyor semiha hıc kesılmıyor 300 tane kudret harcadık yıne keslmıyor cok sacma her nyse bu yönetim bu kafayla giderse inşallahta gider oyun kapanır
bu yazdığımı oku ahievran
bu yazdığımı oku ahievran
-
- Acemi Savaşçı
madem oyunda bug yapılıyor kapat oyunu çözüm bulana dek doğru olanh budur bono değil herşeyi bugluyolarberk11 yazdı: ↑20 Şub 2019 01:13 Karaköy geldiginden beri şikayetler bıtmıyor farkındamısın gm ama bılmıyorum zaten ılglenmıyorsunda şunlara bi cevap ver insanlar rahatlasın
1 - OY BİRLİGİ İLE KARAKÖY GERİ SARILSIN O ZAMAN OYUNCU ARTIŞINI İZLE
2 - BİZ GRUB BOLGESİ İSTEDİK SİZ KARAKÖY GETİRDİNİZ [ OYUNU BİTİRECEK HATA ]
3 - İLGİLENMIYORSUN ADAM SEÇ YETKİ VER ADAMLAR OYUNU TOPARLASIN
4 - KARAKÖY GELMEDEN METEOR BOLGESİ VE DİGER BOLGELER [ 100%100 DOLUYDU SIMDI BOŞ ]
5 - BU OYUNA 6 SENEMİ VERMİŞİM SONU BOYLE OLECEGINI BILSEYDIM PARA YATIRMAZDIM
6 - GÖNDERİYİ SİLME
HOCAM KARAKÖY GERİ SARAMAZ FAKAT AYRI Bİ SUNUCU AÇILSA ÇT SUNUCUSU ONDAN DEVAM EDERİM KESİNLİKLE OFF BE GORGAR BABA NERELERDESİN ?