Karaköye giriş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Karaköye giriş

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Adamlar aylar önce yapmaları gereken şeyi yanlışlıkla şimdi yaptılar sanırım :D Yanlışlıkla olduğu için de düzeltecek kimse de yok yazık oldu valla :dddd
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
xamento
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xamento »

Sizlersiz, görev yapmayanlarla daha iyi bir yer oldu karaköy. Görevler yapılmadan karaköye girin de boss kaçırın dimi :D Zamanında yapsaydınız görevlerinizi iyi oldu iyi bu :D
INQUISITOR
InquisitoR
Xament

Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
Kullanıcı avatarı
CatalyzeRR
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Catalyst

Mesaj gönderen CatalyzeRR »

Görevleri yapılan karakterlerim zaten var,savaşçılara yapılan şeyleri sizlerde biliyorsunuz ve eğer görevleri yapılmış savaşçılarınız varsa muhtemelen loncanızla yapmışsınızdır.Ben de başladım fakat yetişemedim,migrat görevlerinden itibaren yarım kaldı karakterimin görevleri.Kim niye migrat çt atsın şimdi ? Gidip onlarla yapayım desem.O kadar boss kaçırıldı edildi sıkıntılar çıktı banlar yendi cezalar alındı o kadar süre sonra bizi yakmaya yönelik mi yapıldı bu :D Hayır bari baştan yapsaydınız da baştan uğraşmasaydık :) olan savaşçıma oldu.
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
Fedaii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Fedaii »

Tamamen saçmalık zaten karaköyde ki görevlerını yapmıs arkadaşlar çok meşgul herkes bi eşya bi meteryal düşürmek için sürekli boss peşinde koşuyor bız de hiç olmazsa gırıp orada 59 olup veya tıcaret yapıp para kazanıyorduk cunku karakoy dısındakı yerlerde kımse yok ve kımse kımseye yardım etmıyor kalan butun gorevı yapılmamıs oyuncuları oyundn sogutmaktan baska bısı degıl o gorevlerı yapmaya yardım etmeye de bır ekıp kurun da tam olsun :))
Kullanıcı avatarı
CatalyzeRR
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Catalyst

Mesaj gönderen CatalyzeRR »

Ve bir çok kişi var görevlerini yapmadan oynayan,kendi aranızda üstünüzü dizer kendi aranızda vs atarsınız artık ne diyelim.Hadi ben neyse de bu insanlar uğraşmayı bırakınca ne olacak sanıyorsunuz :) Oyun yavaş yavaş kendini sona hazırlıyor.Elindekini de kaybetmeye çalışıyor bu gidişle.Ben şahsen artık umudumu yitirdim.Son demlerinde bir parça tanıklık etmek amacıyla giriyor olacağım.Zaten üst baş dizme gibi bir hayalim yoktu,parça parça uğraşıp girip kendi çapımızda oynuyorduk arkadaşlarla.Artık oda pek mümkün değil.Bi çok kişide bu durum içinde olucak.Ha tabi senelerce çarını karaköyden çıkartmassa başka :)
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
Fedaii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Fedaii »

Karaköy F Tipi Kapalı Ceza Evi :D İçerde kalanlar çıkmasın bari de orada takılsınlar allah yardımcıları olsun :D
Kullanıcı avatarı
NeWTRoBLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NeWTRoBLe »

Ahievran hepsine görüldü atıyo ama cevap vermiyor
Anti hetero
Kullanıcı avatarı
flashforce
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Destruction

Mesaj gönderen flashforce »

EN BAŞTA BÖYLEYDİ ZATEN SONRA GÖREV PHİLİTASA İNDİRGENDİ VE BÖYLECE BOSS KAÇIRMALARIN YOLU AÇILDI PEKİ NEDEN ŞİMDİ BÖYLE BİRŞEY YAPILDI ONU ANLAYAMIYORUZ. FAKAT BU OLAY İYİ OLDU BOSS KAÇIRMALARA BİRAZ SON VERİR
Kullanıcı avatarı
NeWTRoBLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NeWTRoBLe »

Fedaii yazdı: 08 Oca 2019 15:45 Karaköy F Tipi Kapalı Ceza Evi :D İçerde kalanlar çıkmasın bari de orada takılsınlar allah yardımcıları olsun :D
Yok ben sadece büyük Hole kadar yapmayanlar giremiyo
Anti hetero
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

NeWTRoBLe yazdı: 08 Oca 2019 16:04 Ahievran hepsine görüldü atıyo ama cevap vermiyor
Onun da bilgisi olduğunu sanmıyorum
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön