Karaköye giriş
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Karaköye giriş
Adamlar aylar önce yapmaları gereken şeyi yanlışlıkla şimdi yaptılar sanırım
Yanlışlıkla olduğu için de düzeltecek kimse de yok yazık oldu valla :dddd
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Sizlersiz, görev yapmayanlarla daha iyi bir yer oldu karaköy. Görevler yapılmadan karaköye girin de boss kaçırın dimi
Zamanında yapsaydınız görevlerinizi iyi oldu iyi bu 
INQUISITOR
InquisitoR
Xament
Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
InquisitoR
Xament
Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
- CatalyzeRR
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Catalyst
Görevleri yapılan karakterlerim zaten var,savaşçılara yapılan şeyleri sizlerde biliyorsunuz ve eğer görevleri yapılmış savaşçılarınız varsa muhtemelen loncanızla yapmışsınızdır.Ben de başladım fakat yetişemedim,migrat görevlerinden itibaren yarım kaldı karakterimin görevleri.Kim niye migrat çt atsın şimdi ? Gidip onlarla yapayım desem.O kadar boss kaçırıldı edildi sıkıntılar çıktı banlar yendi cezalar alındı o kadar süre sonra bizi yakmaya yönelik mi yapıldı bu
Hayır bari baştan yapsaydınız da baştan uğraşmasaydık
olan savaşçıma oldu.
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
Tamamen saçmalık zaten karaköyde ki görevlerını yapmıs arkadaşlar çok meşgul herkes bi eşya bi meteryal düşürmek için sürekli boss peşinde koşuyor bız de hiç olmazsa gırıp orada 59 olup veya tıcaret yapıp para kazanıyorduk cunku karakoy dısındakı yerlerde kımse yok ve kımse kımseye yardım etmıyor kalan butun gorevı yapılmamıs oyuncuları oyundn sogutmaktan baska bısı degıl o gorevlerı yapmaya yardım etmeye de bır ekıp kurun da tam olsun
)
- CatalyzeRR
- İskele Babası
- Lonca: Catalyst
Ve bir çok kişi var görevlerini yapmadan oynayan,kendi aranızda üstünüzü dizer kendi aranızda vs atarsınız artık ne diyelim.Hadi ben neyse de bu insanlar uğraşmayı bırakınca ne olacak sanıyorsunuz
Oyun yavaş yavaş kendini sona hazırlıyor.Elindekini de kaybetmeye çalışıyor bu gidişle.Ben şahsen artık umudumu yitirdim.Son demlerinde bir parça tanıklık etmek amacıyla giriyor olacağım.Zaten üst baş dizme gibi bir hayalim yoktu,parça parça uğraşıp girip kendi çapımızda oynuyorduk arkadaşlarla.Artık oda pek mümkün değil.Bi çok kişide bu durum içinde olucak.Ha tabi senelerce çarını karaköyden çıkartmassa başka 
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
Karaköy F Tipi Kapalı Ceza Evi
İçerde kalanlar çıkmasın bari de orada takılsınlar allah yardımcıları olsun 
- flashforce
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Destruction
EN BAŞTA BÖYLEYDİ ZATEN SONRA GÖREV PHİLİTASA İNDİRGENDİ VE BÖYLECE BOSS KAÇIRMALARIN YOLU AÇILDI PEKİ NEDEN ŞİMDİ BÖYLE BİRŞEY YAPILDI ONU ANLAYAMIYORUZ. FAKAT BU OLAY İYİ OLDU BOSS KAÇIRMALARA BİRAZ SON VERİR
- NeWTRoBLe
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları