Ç.A.R HATIRLATMA ;

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Ç.A.R HATIRLATMA ;

Mesaj gönderen BayTerapi »

dedee66 yazdı: 03 Kas 2018 23:40 Arkadaşlar Filmin Sonu "Sobee'de Gorgar ve Nerull haricinde kimse kalmamış" yayının en düzgün ve en anlamlı cümlesi buydu alacağım cevabı aldım ben hatta herkes almıştır.
Artık fişini çekiyoruz demeye getiriyor şu an Kürşad bey, yazık oldu buraya kadarmış. Emekleriniz için teşekkürler.
kedi
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dedee66 »

SIKINTIYOKREIS yazdı: 03 Kas 2018 23:41
dedee66 yazdı: 03 Kas 2018 23:40 Arkadaşlar Filmin Sonu "Sobee'de Gorgar ve Nerull haricinde kimse kalmamış" yayının en düzgün ve en anlamlı cümlesi buydu alacağım cevabı aldım ben hatta herkes almıştır.
Nerull ve Orti dışında kimse kalmamış.Baya iyi dinlemişsin gerçekten :)
Orti yazacaktım Gorgar yazdım zaten yayını 5 dakika önce açtım boş sorular sorulmaya başlayınca kapadım bir açtım bu cümleyi duydum şimdi geri kapadım alacağı cevabı herkes almıştır. anlayan anladı o cümleden
SIKINTIYOKREIS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SIKINTIYOKREIS »

dedee66 yazdı: 03 Kas 2018 23:42
Orti yazacaktım Gorgar yazdım zaten yayını 5 dakika önce açtım boş sorular sorulmaya başlayınca kapadım bir açtım bu cümleyi duydum şimdi geri kapadım alacağı cevabı herkes almıştır. anlayan anladı o cümleden
Bir cümleyle tüm sorulara nasıl cevap verilir.Teşekkürler Gorgar.Ama adamın sesinden belliydi zaten yayının başından beri.Üzgün baya
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen turkneferi »

BayTerapi yazdı: 03 Kas 2018 23:42
Artık fişini çekiyoruz demeye getiriyor şu an Kürşad bey, yazık oldu buraya kadarmış. Emekleriniz için teşekkürler.
Vay be buraya kadarmış. Oyunun hikayesini yazan adam oyunuda bıraktı son kalede düştü demek üzücü gerçekten.
Resim
SIKINTIYOKREIS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Oyunda maks 50 kişi vardı artık 10 a falan düşer herhalde :)
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

SIKINTIYOKREIS yazdı: 03 Kas 2018 23:44
dedee66 yazdı: 03 Kas 2018 23:42
Bir cümleyle tüm sorulara nasıl cevap verilir.Teşekkürler Gorgar.Ama adamın sesinden belliydi zaten yayının başından beri.Üzgün baya
fişini çektik pilin bitmesini bekliyoruz demeye getirdi lafı
Sobee'de çay demleyecek adam kalmamış vay bee gitti kos koca mazi üzüldüm cidden ne kadar çok eleştirsem de insan üzülüyor çocukluğunun geçtiği oyunun bu duruma düşmesine
En son dedee66 tarafından 03 Kas 2018 23:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
SIKINTIYOKREIS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Artık tek çare Diriliş Eminönü'nü beklemek.O adam başaracak bence
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

SIKINTIYOKREIS yazdı: 03 Kas 2018 23:48 Artık tek çare Diriliş Eminönü'nü beklemek.O adam başaracak bence
Konu dışına gönderilmişti sanırım o çalışma, o arkadaşın akıbeti ne durumda merak ediyorum.
kedi
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

İKV başka şirkete satma şansları yok mu kos koca oyunun sonu geldi mi yani çözüm buluna bilir bence satmalılar bu oyunu kapatmak çare olmaz
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

BayTerapi yazdı: 03 Kas 2018 23:51
SIKINTIYOKREIS yazdı: 03 Kas 2018 23:48 Artık tek çare Diriliş Eminönü'nü beklemek.O adam başaracak bence
Konu dışına gönderilmişti sanırım o çalışma, o arkadaşın akıbeti ne durumda merak ediyorum.
http://www.dirilisoyun.com/
buradan ulaşa bilirsiniz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön