Artık fişini çekiyoruz demeye getiriyor şu an Kürşad bey, yazık oldu buraya kadarmış. Emekleriniz için teşekkürler.
Ç.A.R HATIRLATMA ;
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: Ç.A.R HATIRLATMA ;
kedi
Orti yazacaktım Gorgar yazdım zaten yayını 5 dakika önce açtım boş sorular sorulmaya başlayınca kapadım bir açtım bu cümleyi duydum şimdi geri kapadım alacağı cevabı herkes almıştır. anlayan anladı o cümledenSIKINTIYOKREIS yazdı: ↑03 Kas 2018 23:41Nerull ve Orti dışında kimse kalmamış.Baya iyi dinlemişsin gerçekten![]()
-
- Salgın Koruyucusu
Bir cümleyle tüm sorulara nasıl cevap verilir.Teşekkürler Gorgar.Ama adamın sesinden belliydi zaten yayının başından beri.Üzgün bayadedee66 yazdı: ↑03 Kas 2018 23:42Orti yazacaktım Gorgar yazdım zaten yayını 5 dakika önce açtım boş sorular sorulmaya başlayınca kapadım bir açtım bu cümleyi duydum şimdi geri kapadım alacağı cevabı herkes almıştır. anlayan anladı o cümledenSIKINTIYOKREIS yazdı: ↑03 Kas 2018 23:41Nerull ve Orti dışında kimse kalmamış.Baya iyi dinlemişsin gerçekten![]()
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
-
- Salgın Koruyucusu
Oyunda maks 50 kişi vardı artık 10 a falan düşer herhalde 
fişini çektik pilin bitmesini bekliyoruz demeye getirdi lafıSIKINTIYOKREIS yazdı: ↑03 Kas 2018 23:44Bir cümleyle tüm sorulara nasıl cevap verilir.Teşekkürler Gorgar.Ama adamın sesinden belliydi zaten yayının başından beri.Üzgün bayadedee66 yazdı: ↑03 Kas 2018 23:42Orti yazacaktım Gorgar yazdım zaten yayını 5 dakika önce açtım boş sorular sorulmaya başlayınca kapadım bir açtım bu cümleyi duydum şimdi geri kapadım alacağı cevabı herkes almıştır. anlayan anladı o cümledenSIKINTIYOKREIS yazdı: ↑03 Kas 2018 23:41Nerull ve Orti dışında kimse kalmamış.Baya iyi dinlemişsin gerçekten![]()
Sobee'de çay demleyecek adam kalmamış vay bee gitti kos koca mazi üzüldüm cidden ne kadar çok eleştirsem de insan üzülüyor çocukluğunun geçtiği oyunun bu duruma düşmesine
En son dedee66 tarafından 03 Kas 2018 23:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Salgın Koruyucusu
Artık tek çare Diriliş Eminönü'nü beklemek.O adam başaracak bence
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Konu dışına gönderilmişti sanırım o çalışma, o arkadaşın akıbeti ne durumda merak ediyorum.SIKINTIYOKREIS yazdı: ↑03 Kas 2018 23:48 Artık tek çare Diriliş Eminönü'nü beklemek.O adam başaracak bence
kedi
İKV başka şirkete satma şansları yok mu kos koca oyunun sonu geldi mi yani çözüm buluna bilir bence satmalılar bu oyunu kapatmak çare olmaz
http://www.dirilisoyun.com/BayTerapi yazdı: ↑03 Kas 2018 23:51Konu dışına gönderilmişti sanırım o çalışma, o arkadaşın akıbeti ne durumda merak ediyorum.SIKINTIYOKREIS yazdı: ↑03 Kas 2018 23:48 Artık tek çare Diriliş Eminönü'nü beklemek.O adam başaracak bence
buradan ulaşa bilirsiniz