Petcarar yazdı:kaçmaktan başka birşey bilmiyorsunuz zaten :S
Tam bir savaşçı düşmanı.
savaşçılık kaçarak olunuyorsa evet.
Biz ona taktik diyoruz. Bir savaşçı kaçar ama geri döner çünkü yakın dövüşür. Siz uzaktan çat çat vurduğunuz için kaçma gibi bir sorununuz olmuyor.
hadiya ?
hangisi daha adil?
1 saat 100 karizmayla gezip ölmeyen savaşçı,
arkasında şifacı bile olsa 100 karizmayla 30dk dayanamayan büyücü?
taktiğini görücez grup bölgesinde
Merhaba,
Gördüğüm gibi oyuna yeni başlamıssın ama öğrenmen gereken cok şey var değil.Depar kaçmaktan ibaret değildir...Em'e gelince kaçmak diyorsun emde kaçmak yoktur sayı vardır karsı takıma sayı kazandırmamak için yapılan bi bloke olarak düşün sana söyleyeceğim bu kadar...
2OO6'DAN BU YANA,ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
Petcarar yazdı:[quote="complexTam bir savaşçı düşmanı.
savaşçılık kaçarak olunuyorsa evet.
Biz ona taktik diyoruz. Bir savaşçı kaçar ama geri döner çünkü yakın dövüşür. Siz uzaktan çat çat vurduğunuz için kaçma gibi bir sorununuz olmuyor.
hadiya ?
hangisi daha adil?
1 saat 100 karizmayla gezip ölmeyen savaşçı,
arkasında şifacı bile olsa 100 karizmayla 30dk dayanamayan büyücü?
taktiğini görücez grup bölgesinde
Merhaba,
Gördüğüm gibi oyuna yeni başlamıssın ama öğrenmen gereken cok şey var değil.Depar kaçmaktan ibaret değildir...Em'e gelince kaçmak diyorsun emde kaçmak yoktur sayı vardır karsı takıma sayı kazandırmamak için yapılan bi bloke olarak düşün sana söyleyeceğim bu kadar...[/quote]
Böyle konuşmak istemiyorum ama beni zorunda bırakıyorsunuz.Siz daha tılsımda yokken ben tılsımda oynuyordum bunu baştan söyleyeyim.Depar sadece kaçmak değildir ama tekdüzeci ikvseverler için bir sembol 3 kişi daldı nolcak 15 depar bas bişey olmaz.Büyücünün böyle bir şansı varmı? hayır.Karşı tarafa puan kazandırmamak istiyorsanız sağlam bir taktik kuracaksınız ölmeyeceksiniz.Kaçmak bir taktik değildir.
Hahaha sana ne içiriyorlarsa bilmiyorum siz daha tılsımda yokken diyorsun ben daha bu oyunun 39 lwlden önceki sürümünü hatırlıyorum 29 27 olmalı.Kaçmak taktik değildir diyorsun çünkü kendi türünde depar denen bir yetenek yok.Taktik kurnazca yapılan akıllıca kullanılan bir tekniktir sayı vermek taktikse seni anlamıyorum. :twisted:
2OO6'DAN BU YANA,ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
Infecter yazdı:Hahaha sana ne içiriyorlarsa bilmiyorum siz daha tılsımda yokken diyorsun ben daha bu oyunun 39 lwlden önceki sürümünü hatırlıyorum 29 27 olmalı.Kaçmak taktik değildir diyorsun çünkü kendi türünde depar denen bir yetenek yok.Taktik kurnazca yapılan akıllıca kullanılan bir tekniktir sayı vermek taktikse seni anlamıyorum. :twisted:
bari yaratık keserken taktiktir de anlayım.Em'de deparla kaçmak alçakça bir harekettir zaten yöneticiler de biliyor bunu ölüm oyununda kaçmak yasak bu yüzden.Aynı zamanda grup bölgelerinde de=)
emde adam uyuyor.peşime takılıyor bende depara basıyorum canım 10 adamınki 100.baktım adam takip ediyor bastım depara kendi sancağıma vardım adamda peşimden gelmiş muhafızlar öldürdü:) depar bazı uyuyanları ortayaçıkartıyor.