Andreixşifa(fatihcim) = sinirlerimi yumuşatmayı başarbailen tek kişi=)
Agemnnon(ıgeminnın meranda biri öyle demişti kopmşutum:D)=mert boğmak serbest
Karasis(mordumanxD)=sabır taşı mübarek ne desneiz susup dinliyo hiç mi sıkılmıyo bilmiyom bn=))
bide efrdiyle esra var onalrı pek tanıamıdğım bş muahbebtim omadığı için bişy diemiorum=)
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum AşK yarası soğukken acır
Lowrider(hakan)=piskopat kendini dizginlemeyi hiç öğrenemiycek=) Agemennon(merdanem)=eşssiz bi dost mert boğmak serbest:) Morduman(karasis)=Burak sabır taşı hiç bi şeyden bıkmıyo=) ve çift yönlü düşünmeyi becerebilen sayılı kişilerden=) bunlar dışında samimi olmadığım mişhel(esra),efndixferdixfxb(ferdi),krtls(ismini bilmiyorum) var
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Lowrider(hakan)=piskopat kendini dizginlemeyi hiç öğrenemiycek=) Agemennon(merdanem)=eşssiz bi dost mert boğmak serbest:) Morduman(karasis)=Burak sabır taşı hiç bi şeyden bıkmıyo=) ve çift yönlü düşünmeyi becerebilen sayılı kişilerden=) bunlar dışında samimi olmadığım mişhel(esra),efndixferdixfxb(ferdi),krtls(semih) var
Lowrider(hakan)=piskopat kendini dizginlemeyi hiç öğrenemiycek=) Agemennon(merdanem)=eşssiz bi dost mert boğmak serbest:) Morduman(karasis)=Burak sabır taşı hiç bi şeyden bıkmıyo=) ve çift yönlü düşünmeyi becerebilen sayılı kişilerden=) bunlar dışında samimi olmadığım mişhel(esra),efndixferdixfxb(ferdi),krtls(semih) var
bişeyide öğrenebilsen şaşıcam
ne doğru yazdım bu defa=)
bişeyide öğrenebilsen şaşıcam
ne doğru yazdım bu defa=)
semihin ismini öğrenememişsin yanlış sulardasın
bn onu tanıyo muyum?hyr . benim onla bi muhbbetim oldu mu? hyr mdm ismini bilmememde normal dil mi forumda da yazmamışsın snn kafa gidip geliyo bu aralar=)