Görev Listesi Güncel Değil Yönetim Bilginize

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Görev Listesi Güncel Değil Yönetim Bilginize

Mesaj gönderen dret »

http://www.istanbuloyun.com/Quests.aspx

Yeni levellerin görevleri yok, yeri burası değilsede bildirsin biri hayrına.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Görev Listesi Güncel Değil Yönetim Bilginize

Mesaj gönderen Retaliation »

Daha önce de benzer bir konu açıldı. Yönetimin cevabında oyuncuların, biraz emek sarf ederek arayışa geçmeleri rica edildi. Kısaca dene-öğren metodunda görevlerin hatta Karaköy'deki her şeyin hafızamıza kazınmasını istiyorlar. İyi de yapıyorlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Erebus
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: Reenkarnasyon

Mesaj gönderen Erebus »

Retaliation yazdı: 06 May 2018 16:00 Daha önce de benzer bir konu açıldı. Yönetimin cevabında oyuncuların, biraz emek sarf ederek arayışa geçmeleri rica edildi. Kısaca dene-öğren metodunda görevlerin hatta Karaköy'deki her şeyin hafızamıza kazınmasını istiyorlar. İyi de yapıyorlar.
Katılıyorum. Oyunu bir tık daha zevkli hale getiriyor bu durum, diğer türlü robot gibi sadece görevlere listeden bakıp hemen yapmaya çalışıyoruz.

Hatta görevlerde geçen hikayeyi okumadan sadece görevlere odaklanan kişiler olduğunu gördüm, bana kalırsa oyundaki en güzel etkenlerden biri hikayesi.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Uğraşacak yetkili yok
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Erebus yazdı: 06 May 2018 16:39
Retaliation yazdı: 06 May 2018 16:00 Daha önce de benzer bir konu açıldı. Yönetimin cevabında oyuncuların, biraz emek sarf ederek arayışa geçmeleri rica edildi. Kısaca dene-öğren metodunda görevlerin hatta Karaköy'deki her şeyin hafızamıza kazınmasını istiyorlar. İyi de yapıyorlar.
Katılıyorum. Oyunu bir tık daha zevkli hale getiriyor bu durum, diğer türlü robot gibi sadece görevlere listeden bakıp hemen yapmaya çalışıyoruz.

Hatta görevlerde geçen hikayeyi okumadan sadece görevlere odaklanan kişiler olduğunu gördüm, bana kalırsa oyundaki en güzel etkenlerden biri hikayesi.
Kesinlikle. Karaköy'deki birçok ipucu görev metinlerinde saklı. Misal, Transtitör görevinde Transtitörlerin nerede düşeceği görev metninde yazmakta. Jeton ve iletken kablolar da aynı şekilde.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön