http://www.istanbuloyun.com/Quests.aspx
Yeni levellerin görevleri yok, yeri burası değilsede bildirsin biri hayrına.
Görev Listesi Güncel Değil Yönetim Bilginize
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Görev Listesi Güncel Değil Yönetim Bilginize
Daha önce de benzer bir konu açıldı. Yönetimin cevabında oyuncuların, biraz emek sarf ederek arayışa geçmeleri rica edildi. Kısaca dene-öğren metodunda görevlerin hatta Karaköy'deki her şeyin hafızamıza kazınmasını istiyorlar. İyi de yapıyorlar.
- Erebus
- İskele Babası

- Klan: Lodos
- Lonca: Reenkarnasyon
Katılıyorum. Oyunu bir tık daha zevkli hale getiriyor bu durum, diğer türlü robot gibi sadece görevlere listeden bakıp hemen yapmaya çalışıyoruz.Retaliation yazdı: ↑06 May 2018 16:00 Daha önce de benzer bir konu açıldı. Yönetimin cevabında oyuncuların, biraz emek sarf ederek arayışa geçmeleri rica edildi. Kısaca dene-öğren metodunda görevlerin hatta Karaköy'deki her şeyin hafızamıza kazınmasını istiyorlar. İyi de yapıyorlar.
Hatta görevlerde geçen hikayeyi okumadan sadece görevlere odaklanan kişiler olduğunu gördüm, bana kalırsa oyundaki en güzel etkenlerden biri hikayesi.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Kesinlikle. Karaköy'deki birçok ipucu görev metinlerinde saklı. Misal, Transtitör görevinde Transtitörlerin nerede düşeceği görev metninde yazmakta. Jeton ve iletken kablolar da aynı şekilde.Erebus yazdı: ↑06 May 2018 16:39Katılıyorum. Oyunu bir tık daha zevkli hale getiriyor bu durum, diğer türlü robot gibi sadece görevlere listeden bakıp hemen yapmaya çalışıyoruz.Retaliation yazdı: ↑06 May 2018 16:00 Daha önce de benzer bir konu açıldı. Yönetimin cevabında oyuncuların, biraz emek sarf ederek arayışa geçmeleri rica edildi. Kısaca dene-öğren metodunda görevlerin hatta Karaköy'deki her şeyin hafızamıza kazınmasını istiyorlar. İyi de yapıyorlar.
Hatta görevlerde geçen hikayeyi okumadan sadece görevlere odaklanan kişiler olduğunu gördüm, bana kalırsa oyundaki en güzel etkenlerden biri hikayesi.