Onlar Nerede ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Onlar Nerede ?

Mesaj gönderen snmz35 »

İKV'yi sahiplenmek bu oyuna emek veren daha da fazlası GÖNÜL veren kişilerin yapması gereken en erdemli davranıştır.
Bunu yaptığım için sizin deyiiminizle ''oyunu sahiplendiğim''için kimseye hesap verecek yahut hesap soracak bir durumda değilim.
Kendim için konuşuyorum : siz nasıl görürseniz görün ben İKV'ye gönül verdim ister reklam yapıyor , ister kendini yönetici zannediyor diyin Ancak şunuda unutmayın sizin söylediklerinizin benim inancım için hiçbir önemi yok ben bu oyun için birşeyler yapmaya çalışıyorum elbette saygı duyanlarda olacak eleştirenlerde bütün yorumlara açığım eleştiriler dozunda olduğu saygı kuralları çerçevesinde olduğu sürece....
[/quote]

bi oyunu amma büyütmüşünüz ha adı üstünde oyun Allah size akıl fikir versin[/quote]

Sana Göre öyle bana göre bir oyundan çok daha fazlası bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum herkes kendinden sorumludur.

İyi Eğlenceler...
[/quote]

ben senın sorununu çözdüm ikv ile kendini tatmın ediyosun çünkü sosyal hayatta bi hiç olarak görüyon kendini :)[/quote]

Benim hayatımda herşey normal seyirince istersen görüşebiliriz istanbuldaysan sosyal hayatım varmı yokmu ?

Bencede senin sorunun beni kıskanmandan kaynaklanıyor eee ne yapalım sende kendini bu şekilde tatmin ediyorsun demek
Bir gün sizde anlarsınız İKV ne demekmiş siz oyun kısmındasınız sadece 1 pencereden bakıyorsunuz...
İyi Eğlenceler...
[/quote]

:D :D :D he cok kıskanıom seni ;) ;)
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen senhar15 »

bende bı şey bılmıyorum :P
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

GM ler konu tartışma içerikli oldu mümkünse kilitlenmesini öneririm.
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

Vandervaart yazdı:GM ler konu tartışma içerikli oldu mümkünse kilitlenmesini öneririm.
okby. tamam
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
Birlikxquimmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen Birlikxquimmet »

yahu anlamadım konu açılıyor tartışma başlıyor ne yane tartışma olunca ne oluyor valla ben hiçbirşey anlamadım bu konudan askeriyede 1 tek tartışma vardır sonuda ya diskodur (bar anlamında değildir bu askere giden bilir) yada hastaneliktir. böle yerlerde tartışma yapmayın lütfennnn....
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

Esprisine yazmıştım ben rahatsız olmuyorum kimsenin yazış biçiminden, ben de dil bilgisi kurallarına oyuyuyorum. :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Benbilmem »

complex yazdı:Esprisine yazmıştım ben rahatsız olmuyorum kimsenin yazış biçiminden, ben de dil bilgisi kurallarına oyuyuyorum. :)

Bizde "O"yalım o zaman. :P :D
Resim
Kullanıcı avatarı
IIDoLcEgAbBaNaII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IIDoLcEgAbBaNaII »

ya bi onu acılıyor adam gibi tartısacagımıza birbirmizle dalasıyoruz kendini bilmez 2 dalkavuk geliyor kimi yönetici gibi konusur kimi bilmem ne der biraz kendiniz olun be.Ne bu ya bi gunden adam gibi konunun dısına cıkmadan tartısın su konuları.Arkadaş eski Gm'lerin nerde olduklarını merak ediyor.Ona ısık tutalım birazda birbirinizle ugrasacagınıza.Sıra senın soruna gelelim arkadaşım.

[GM]Kubilay:Şimdi ki İKV yönetiminde bulunan [DEV]Lathander
[GM]MaDTürk:Yeni yönetimin gelmesiyle oyun yönetiminden ayrıldı.
[GM]Abura:Bildigimiz üzere hepimizinde oyundan bayagı bi önce İKV ailesinden ayrıldı..
[MOMT]TK1G2:Oyun yönetiminde bulunan bi yönetici kendisi oyunda olan [GM]CaptainATX.
[MOMT]TK3G2:Oyun yönetiminde olan bi yönetici daha [GM]Leggenda
..

Birbirinizin kalbini kırmaya değmez bi oyun herkese iyi eglenceler,iyioyunlar.. :!:
Şerden kandırdım ,içimi avutmalıyım…
Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum
Yangının oldum..!

Resim
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

http://www.muratyavuzkaplan.com/

aburayı ozleyenler ıste sıtesı dolasırken buldum
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

Birlikxquimmet yazdı:yahu anlamadım konu açılıyor tartışma başlıyor ne yane tartışma olunca ne oluyor valla ben hiçbirşey anlamadım bu konudan askeriyede 1 tek tartışma vardır sonuda ya diskodur (bar anlamında değildir bu askere giden bilir) yada hastaneliktir. böle yerlerde tartışma yapmayın lütfennnn....
burası askeriye mı :D :D biraz garip bi örnek vermişin :lol: :lol: :lol:
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön