nerden biliyorsun daha önce açıldı deneyimledik te böyle mi oldu eski rakabet ,zevk ,ortamı yakalamasada yaklaşır en azından şimdikinden daha daha iyi olur .
nerden biliyorsun daha önce açıldı deneyimledik te böyle mi oldu eski rakabet ,zevk ,ortamı yakalamasada yaklaşır en azından şimdikinden daha daha iyi olur .
İyi güzel demişsin kardeşim de arkadaş haklı bu zamana kadar böyle bir talep oluşturuldu mu belkide binlerce ama ilk defa bu kadar uzun konuşuldu belkide bizlerin taleplerini dinleyip dinlemediklerini bilmiyoruz ama ikv oyuncuları değil ikv ailesi olarak böyle bir talepte bulunduk umarım olur eğer ki olursa bizim haklı olduğumuzu değil eski oyunu ne kadar kişinin ve zevk aldığını görürüz. Senin de görüşüne saygı duyarım tabi ki de.
noctiluca yazdı: ↑27 Nis 2018 12:47İlk defa boyle bi konu kaldirilmadan sayfalar sürmüş, kisisel tartisma yapmasin kimse de baslik kilitlenmesin arkadaslar fikir güzel cunku
Aynen öyle kardeşim ilk defa oluyor ama fikir her zaman aramızdan elbet de bu düşünceye sahip binlerce kişi tanıyorum biz oyunu kapatıp baştan açmalarını istemiyoruz onlardan biz sadece 39 lvl server aç eski ikv gibi 2010 da ki gibi aç abi beta ve ya direk duyuru yap yeni server ismini adminler koysun oda fark etmez yeter ki açsın duyuru yapılsın eski oyuncuların çoğu değil hepsi gelir.
Sen gerçek hayatta hiç eskisi gibi olan birşeyi gördün mü?
Her şey eski olabilir ama bunun örnekleri değişir kırılan kalp eski olmaz ama kırılan ve ya parçalanan bir araba eski olabilir eski oyun geri gelir ama eski oyuncular geri gelir mi diyeceksin işte bizde bunu savunuyoruz düşüncene saygı gösteriyorum elbette sende kendi düşünceni savunacaksın ama denemeden görmeden yorum yapmadım asla ben denenmesi taraftarıyım her zaman inşALLAH olur bizi görürler eskiler her zaman sağlamdır tutucudur oyuna yenilerde öyle yanlış anlaşılmasın lafım.
noctiluca yazdı: ↑28 Nis 2018 00:53Konu amaci disina cikmasin arkadaslar forum gorevlileri anında kilitler, 39 level’a dönse 2 gun sonra mesela, ne hissedersiniz
Bizim eski ekip vardı abiler onlarla başlamıştım 26 lvl de vermişlerdi elime kütüğü cin kestiriyorlardı meteorda 35 olunca ws giriyorduk almanları çekmişlerdi altıma ama 1 gram gözüme uyku girmeden kasıyorduk cevo dev ana karakürk onları kesmek için çabalıyorduk eminönünde oynuyordum ben karakürk hiç unutmam 3 grup vardı sırayla yapardık bi grup yapar digeri bekler 3 grup yapana kadar karakürk de beklerdik keşke dönsede gene yapsak.
noctiluca yazdı: ↑28 Nis 2018 00:53Konu amaci disina cikmasin arkadaslar forum gorevlileri anında kilitler, 39 level’a dönse 2 gun sonra mesela, ne hissedersiniz
Hey gidi günler hey zamanında alman set çekmek için ne madenler yapardım ekip değil de bi aile ortamı vardı millet okuldan gelir oturur du abi abi abi derdi yaşımız 36 37 buldu ama o çocukların o neşe ve o zevk ile oyuna girip abi bugun kara kürk keselim abi bugun lodoslara baskın yapalım abi kapıda bekliyelim alman balta daha neler neler vardı herşeyi yaşadık güzel günlerdi 2 çocugum var o zamanlar yoktu tabi ama şimdi büyüdüler eminim çogu kişi nasıl babasın diyecek ama 2 side 7-8 yaşlarında pc oynamayıda seviyorlar onlara pc alıp oynatmazsam isem eski halini buda benim ayıbım olsun bak o derece özledim ailecek dönücez bu sefer IGDIRLIII - EMİNÖNÜ.