Tarayıcı üzerinden oynanan bir online Oyun oynarken bir karakterin RPG ' sinde oyunun ismini görmüştüm. Oyuna o şekilde başlamıştım... Özellikle müzikleri çok hoşuma gitmişti. Görev kurgusu , akıcılık , heyecan , muhabbet her şey vardı oyunda.. Çocukluk tutkumdu bu oyun benim. Labirent'e girme heyecanı.. Onlarca kişi toplanıp salona gitmenin verdiği heyecan. Phi'yi keserken yaşanan gerilim. Çocukluğumdaki en güzel anılarımdan bazılarıdır. Hala o günler aklıma gelince içim bir hoş olur..
O dönemler daha çocuk olduğum için oyunda gelişemedim pek. Büyük abilerim vardı oyunda. 20 yaşında Sinan Abi , 23 yaşında Mehmet Abi unutamadığım 2 isim... Birisinin adı Siemens'ti diğerinin adı General .. Çok yardımları dokunmuştu bana. Çarşı Sokağı usülü pala hediye etmişti Siemens
8.Sınıfta oyuna biraz ara vermek zorunda kaldım OKS sınavından dolayı.. Şimdi Teog oldu galiba Lise'ye giriş sınavı... Bi ara Teog'da kaldırılıyordu ama sonuç ne oldu bilmiyorum
Velhasılıkelam bir fen lisesini kazandım. Tekrar İKV maceram başladı.. Artık rahattım 3 sene.. Doya doya İKV oynayabilirdim.. Oynadım da . Özellikle yeraltı haritası ile birlikte ilk kez 999 milyon parayı görmüştüm. Topaz madenlerinde sabahlıyordum. Okula gece hiç uyumadan gittiğim oluyordu. Mavi topaz 15M den gidiyordu. Tıkla üret Ejder Asa sattım birçok kez. 750 milyon para ediyordu o zamanlar . Kendime üretmedim , en az 5 ejder malzemesi biriktirmiştim ancak hepsini sattım. Piyasa doygunluğa erişince, mavi topazlar 3m ' den satılmaya başlayınca kendime Ejder ürettim.. Bu şekilde zenginler dünyasına ilk adımımı atmıştım
Hikayenin devamını uygun bi zamanda yazacağım. Aklımda kısa yazmak vardı ama kendimi tutamadım. Uzadı gitti. Yarın mesai var