Oyunun En Zengininden Tavsiyeler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Oyunun En Zengininden Tavsiyeler

Mesaj gönderen yeCs »

Oyunu bırakma kararı aldıktan sonra oyunu oynayan kardeşlerime tavsiyeler vereyim dedim. Öncelikle " en zengin " kavramı doğru olmayabilir , bu konudan pek emin değilim ama en zengin karakterlerinden birine sahibim. Toplamda şu anda 84 adet tılsım , 20 Milyar para ve yaklaşık 10 milyarlık maden var. Oyuna " Eminönünde komutan'ın olduğu bölgede taşkanatlar varken " başlamıştım. Tarihten tam emin değilim ancak ya Aralık 2006 ' ydı ya da Ocak 2007.. O zamanlar ilkokul 7.sınıfa gidiyordum..

Tarayıcı üzerinden oynanan bir online Oyun oynarken bir karakterin RPG ' sinde oyunun ismini görmüştüm. Oyuna o şekilde başlamıştım... Özellikle müzikleri çok hoşuma gitmişti. Görev kurgusu , akıcılık , heyecan , muhabbet her şey vardı oyunda.. Çocukluk tutkumdu bu oyun benim. Labirent'e girme heyecanı.. Onlarca kişi toplanıp salona gitmenin verdiği heyecan. Phi'yi keserken yaşanan gerilim. Çocukluğumdaki en güzel anılarımdan bazılarıdır. Hala o günler aklıma gelince içim bir hoş olur..

O dönemler daha çocuk olduğum için oyunda gelişemedim pek. Büyük abilerim vardı oyunda. 20 yaşında Sinan Abi , 23 yaşında Mehmet Abi unutamadığım 2 isim... Birisinin adı Siemens'ti diğerinin adı General .. Çok yardımları dokunmuştu bana. Çarşı Sokağı usülü pala hediye etmişti Siemens :) Şu yaşıma kadar beni en çok mutlu eden hediye :) Belli de çocukluğun verdiği heyecandan dolayı.. Yoksa çok daha büyük hediyeler aldım (telefon , bilgisayar vs) ancak hiç biri o pala kadar beni mutlu etmemişti .. Labirentte sabahlıyordum o pala ile birlikte. Meteor pala da düşürmüştüm ancak hep o palayı kullandım.. Hesabı çaldırmasaydım o pala büyük ihtimalle hala duracaktı ama sağlık olsun :)

8.Sınıfta oyuna biraz ara vermek zorunda kaldım OKS sınavından dolayı.. Şimdi Teog oldu galiba Lise'ye giriş sınavı... Bi ara Teog'da kaldırılıyordu ama sonuç ne oldu bilmiyorum :) 8.sınıfta dersane + okulun yoğunluğundan dolayı oyuna ara vermiştim. Sadece haftasonları birkaç saat giriyordum. O da muhabbet ağırlıklı oluyordu. OKS ' nin bitmesini en çok tekrar İKV ' ye kavuşmak için istiyordum. Aklımda hangi liseye yerleşeceğimden çok İKV vardı sınav döneminde . Ancak derslerime de çalışıyordum.

Velhasılıkelam bir fen lisesini kazandım. Tekrar İKV maceram başladı.. Artık rahattım 3 sene.. Doya doya İKV oynayabilirdim.. Oynadım da . Özellikle yeraltı haritası ile birlikte ilk kez 999 milyon parayı görmüştüm. Topaz madenlerinde sabahlıyordum. Okula gece hiç uyumadan gittiğim oluyordu. Mavi topaz 15M den gidiyordu. Tıkla üret Ejder Asa sattım birçok kez. 750 milyon para ediyordu o zamanlar . Kendime üretmedim , en az 5 ejder malzemesi biriktirmiştim ancak hepsini sattım. Piyasa doygunluğa erişince, mavi topazlar 3m ' den satılmaya başlayınca kendime Ejder ürettim.. Bu şekilde zenginler dünyasına ilk adımımı atmıştım :)

Hikayenin devamını uygun bi zamanda yazacağım. Aklımda kısa yazmak vardı ama kendimi tutamadım. Uzadı gitti. Yarın mesai var :) O yüzden to be continued
Resim
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Re: Oyunun En Zengininden Tavsiyeler

Mesaj gönderen Karkaroff »

Bu nasıl clickbaittir ümstad? Zengin olmaya geldim hayat hikayeni okudum.Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler...
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
0000
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Daimi

Mesaj gönderen 0000 »

Sende mi zamanında bonolardan kaymağını, balını yiyenlerden olarak bu serveti yaptın? Her şey bir yana bundan bize ne kafamı açtın akrebin yavrusu
Anlık yaşa! ;)

Şeytan ayrıntıda gizli...
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Sanal servet. :thinking_face: Düşündürücü. :thinking_face:
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

LaRaCRoFT yazdı: 17 Nis 2018 01:52 Sanal servet. :thinking_face: Düşündürücü. :thinking_face:
Yeni para sistemi. Artık herşey sanal para ile olacak.tabi oyun parası değil. Bitcoin ile😁
Kullanıcı avatarı
xANARCHYx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xANARCHYx »

Merhaba ;

Keşke seni kıyamet günlüklerinde görsek ve devamlı kalemin oraya huzur verse :) Bekliyoruz...
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen pegasusejder »

Kapitalist sisteme karşıyız :D Önce millete pahalı pahalı sat sonra kaymağını ye :D Herkes elindekini başkasına verse ikv de dert tasa kalmayacak yaşasın sosyalist yapı :D :D
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Tavsiyeden ziyade başka bir şey olmuş bu. ':)
kedi
Kullanıcı avatarı
StarToLuNaY
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: ÇINAR

Mesaj gönderen StarToLuNaY »

başarılı bir hikaye.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön