Malumunuz Turk Telekom'un, playstore.com sitesinden çok çekiyoruz. 2 gün uğraşmama rağmen hiç bir şekilde ne akçe alabildim nede paket.İndirim kampanyasından yararlanmak istedim yararlanamadım, sağ olsunlar yapmak için yapıyorlar. Sitede verilen müşteri hizmetleri irtibat numarası normal Turk Telekom'un müşteri hizmetleri numarası. Hiç aramadıysam 10 sefer aradım. Adamların playstore.com ile ilgili sorunumuzu çözmek şurada dursun, playstore.com diye siteleri olduğundan bile haberleri yok.Bilen bi arkadaşınızı bağlayın diyorum. Bilen olsa herkes bilir diye cevap veriyor. Turk Telekom'un bütün hizmetleri mi bu kadar kötü ya gerçekten aklım almıyor. Kötü olmak için ayrıca çaba harcıyorlar sanırım. Bu kadar efor sarf etmelerini anlamıyorum. İKV Desteğe yazdığım mail aşağıdaki gibidir. Bana verilen cevap sitede ki müşteri hizmetleri numarasını arayınız diyorlar. Eğer mailimi tam okumuş olsalardı böyle bir cevap verirler miydi? Şimdi burada ki yöneticide bu konuyu kilitler. Bu nedir ya, Avrupa merkezli oyunlarda böyle bir iletişim kopukluğu kesinlikle göremezsiniz. Biz bu oyunla açmadık gözümüzü ne oyunlar biliyoruz müşterisine destek veren. Biz parayla neden akçe alıyoruz? Ne den bir takım özellikleri parayla alıyoruz? Bize hizmet verilsin diye,oyun kalkınsın yeni gelişmeler gelsin diye, peki ya hizmet nerede? Ben göremiyorum gören var mı? Yazdığımız iletişim/destek formlarının yarısından fazlasına cevap bile verilmiyor. Artık kasıtlı yapılmaya başlandığını düşünüyorum. Oyuncular bıraksın oyunu kapatalım diyorlar. Başka izahı olabilir mi bu işin, İKV Destek İletişimden gelen cevap fotoğrafları aşağıda ki gibidir.