playstore destek hattı ve ikv yönetim hakkında Komedi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Re: playstore destek hattı ve ikv yönetim hakkında Komedi

Mesaj gönderen manyetix »

İndirim bitince akçe alacağımızımı sanıyolar. indirim varken alayım dedim şu rezilliğe bak. 2 gündür deniyorum düzelmedi şu saatten sonra düzelse de almam.
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzlarbey
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yavuzlarbey »

SonunaKadar yazdı: 08 Nis 2018 13:37 ikv yöneticileri playstore arayın bildirin diyor bizde şikayetleri iletiyoruz diyorlar ?

dün gece 444 0 375 den telekomu aradım ve play store birimine aktarıldım görüşmede yasanan sıkıntıyı anlattım ve denilen sudur tarafımıza böle bir sorun ile ilgili bildirim hiç yapılmadı ?
tarayıcı gecmısı sil ve baska tarayıcı deneyın duzelmesı lazım denıldı o nafile :D ama dikkatimi çeken şu = ikv gm ler ilgili birime iletiyoruz :') = ilgili birim böle bir bildirim veya sikayet tarafımıza hiç iletilmedi ':) ':)

arayın konusun arkadaslar aynını sızede diyeceklerinden şüphem yok ikv yönetimi bizi avuttugunu sanuyor okadar koskaca telekom bir oyun için kendi ayagına sıkacak degil nokta..
Hoc sorun iletilmedi mevzusu playstora ozel bir sey degil. Telekomun mantiksiz hareketler silsilesi, sesli yanit sisteminden kredi karti ile faturami odeyemiyordum ariyorum sesli yanit sisteminiz calismiyor diyorum. Sunu halledin kac aydir magduruz diyorum tam 6 ay tarafimiza boyle bir sorun iletilmedi demeye devam ettiler sonunda vazgectim oto odeme baslattim.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

İndirim dediler millet dadandı site çöktü 😁

“Genel Etkileşim” sayfasına dön