Herhangi bir kesim anında Boss'un birileri tarafından gelip kaçırılmasına ilişkin aklıma gelen bir çözüm önerisini sizlere sunacağım.
Boss kesilirken nara veya dış etkenlerden dolayı kaçırıldığında (buna grubun ölüp yaratığın kaçması da dahil olmak üzere) Boss kaçtığında ona belirli bir zaman ayırarak hp durumunu direk 100 olması değilde azar azar arttırarak bu durumun önüne azda olsa geçilmesi mümkün diye düşünüyorum.
ÖR: her 20 sn'de bir %10 hp yenilenecek gibi..
Bu durumda Boss kaçırma durumunu amaç edinmiş ve işi gücü bu şekilde şebeklik yapan elemanlar başarılı olduğu halde gruba bir şans daha doğuyor ve kendilerini toparlayabilme şansı oluyor. Çünkü diğer oyunculara bu şekilde davranan insanların tek amacı REEL hayatında yeterince ders çıkartamamış ve insan emeğine saygısı zerre olmayan, insan emeğini heba etmekten zevk alan insanlardır. Bir süre sonra başarılı olduğu halde emeği direk heba edemediği için bu durum onu tatmin etmeyecektir ve sıkılmaya başlayacaklarını umuyorum.
İyi forumlar, keyifli oyunlar.. Tabi böyle bir şey mümkünse.
BOSS kaçıranlara CİDDİ bir çözüm önerisi !
- BLueMASTER
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Re: BOSS kaçıranlara CİDDİ bir çözüm önerisi !
Mantikli ve guzel bir dusunce. Ama o kadar oneri sunuldu hâlâ tek bir aciklama yok yonetim tarafindan.
-
EasyGameEasyLife
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
cidden hepsi güzel öneri de bunlarla uğraşılmasına bile gerek yok her sunucuda 1-2 ay takip edip ban atsınlar sittin sene bir daha kimse kaçırmaya gelmez. Çok değil ya 1-2 ay takip etmeleri yeterli.
-
Tegmen44
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Histeri
Kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir konu.Reel hayatta egosunu tatmin edememiş kişiler sanal ortamda birşeyler yaptıklarını sanıyorlar.Yapılması imkansız değil,bu çözüm yolu boss kesimini de rahatlatır. Çözüm önerini sonuna kadar destekliyorum..

-
Motiejunas
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
2-3 tane öneri sundum hepsine "şuanda böyle bir şey düşünülmemektir teşekkürler" cevabı geldi.Ne düşünülüyor acaba çok merak ediyorum buna gelince çok iyi bir öneri ama dikkate alınacağını sanmıyorum 
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Boss kaciran kişiler ve boss'lar için gerekli düzenleme önümüzdeki günlerde çözüme kavusturulacaktir..
Desteğe atılan bir mailden gelen cevap... İsmi lazım değil
Desteğe atılan bir mailden gelen cevap... İsmi lazım değil
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Adamlar aldı parasını çekildiler kenara birşey beklemeyin derim.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lord Of Light
Oyunu bıraktık ailecek. Cs go oynuyoruz daha eğlenceli. Buradan bütün adminlere sesleniyorum hepsini REAL sattım hani yasak ya : )