Boss kaçırma çözüm önerisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Boss kaçırma çözüm önerisi

Mesaj gönderen Deathless »

xLuCaGox yazdı: 27 Mar 2018 17:16 Hocam ne diyorsunuz Allah aşkına ya? İçeri kimler girecek peki, kesim yapılması ayetle kararlaştırılmış bir grup mu?
dostum sanırım böbreğinle okumuşsun yazıyı.Yeşil hidraya içeri girerken izin mi alıyor birisi ? tıklayıp giriyor.
Resim
Lacivert
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lacivert »

oyun şu durumda iken boss kaçırma olayına çözüm bulunamaz, çünkü bossu kaçırılan çoğu oyuncu da boss kaçırma eylemine girmekte fake karakter kim olduğu belli değil ban yese nolacak. Bossu kaçıran oyuncunun dediğini aktarayım < A oyuncuyu gruptan atın bossu kaçırmayım > yani olay tamamen demiyorum ama çoğunlukla kişisel anlaşmazlıklar.
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Deathless yazdı: 27 Mar 2018 23:42
xLuCaGox yazdı: 27 Mar 2018 17:16 Hocam ne diyorsunuz Allah aşkına ya? İçeri kimler girecek peki, kesim yapılması ayetle kararlaştırılmış bir grup mu?
dostum sanırım böbreğinle okumuşsun yazıyı.Yeşil hidraya içeri girerken izin mi alıyor birisi ? tıklayıp giriyor.
Yeşil Hidra ve Kadim Hidra ile Karaköy Açık Bölgesindeki bossları bir mi tutuyorsunuz? Öneriyi önce kafanızda canlandırın da daha sonra böbreği dalağı konuşuruz.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

xLuCaGox yazdı: 28 Mar 2018 11:07
Deathless yazdı: 27 Mar 2018 23:42
Yeşil Hidra ve Kadim Hidra ile Karaköy Açık Bölgesindeki bossları bir mi tutuyorsunuz? Öneriyi önce kafanızda canlandırın da daha sonra böbreği dalağı konuşuruz.
Aynen katılıyorum dostum
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

MaHKuMII yazdı: 27 Mar 2018 17:51
Thrashmetal yazdı: 27 Mar 2018 17:47 Şeflerin bir yere kapatılması o atmosferi etkisiz kılar oyunun hikaye örgüsü bunu gerektiriyor ne yazık ki
Niye mısır çarşısı gibi küçücük bir yerin içine 2 tane sığınak yerlestiriyorlar da bir ilçenin içine mi tikmayacaklar bu bosslari ?
Ben hikayenin olayın atmosferden bahsediyorum sen daha hala başka bölgeyi örnek veriyorsun Karaköy fare adamların bölgesi insanlara aşırı şekilde düşman olan bir Gizit Klanı var bölgeyi insanlardan korumak için bütün kuvvetlerini senin önüne sürüyor
Kullanıcı avatarı
SARRAFIII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yni Bir yüz

Mesaj gönderen SARRAFIII »

Yapılcak şey basit:
Ya nara yeteneğini kaldırcan
Ya da bossların hiddeti sıfırlanmayacak
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzlarbey
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen yavuzlarbey »

https://ibb.co/cmmNQS önerim

https://ibb.co/eudfC7 cevap!

Çözümü birkaç sayfa koddan ibaret sadece ama boşa çabalamayın o kodları yazacak kimse yok malesef. Yani hikayeye odaklanın fazla zorlamayın.
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen iktop12 »

bırakın kacırsınlar ya eğlenmek onlarında hakkı
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

kesin çözüm ilk vuran kişinin grubuna item atma ihtimali +%50 ayrıca her karakterin boss'a verdigi hasar yüzde oranında item atma ihtimali. Böylece dışardan hasar verenlerede item atma ihtimali oluşur ve sonuç olarak o bosstan item almak isteyen herkez kesimde katkıda bulunur ortada paylaşılmayan bir boss olmaz yardımlaşma artar.

Düşen ve üretilen aktarılamayan nadide ve şaheser itemlerde ilgili karaktere baglanacagına hesaba baglanırsa dizili karakter satışlarının önüne geçilir herkez kendi kazandıgını oynar bosslara ticaret gözüyle bakılmamış olur. Bu ayrıca kasa sıkıntısınıda azaltır ve kullanılmayan leveli düşük kalmış aktarılmayan itemleride yeni karakter kasarken fln kullanılabilir :grinning:
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

CIZIK yazdı: 29 Mar 2018 02:58 kesin çözüm ilk vuran kişinin grubuna item atma ihtimali +%50 ayrıca her karakterin boss'a verdigi hasar yüzde oranında item atma ihtimali. Böylece dışardan hasar verenlerede item atma ihtimali oluşur ve sonuç olarak o bosstan item almak isteyen herkez kesimde katkıda bulunur ortada paylaşılmayan bir boss olmaz yardımlaşma artar.

Düşen ve üretilen aktarılamayan nadide ve şaheser itemlerde ilgili karaktere baglanacagına hesaba baglanırsa dizili karakter satışlarının önüne geçilir herkez kendi kazandıgını oynar bosslara ticaret gözüyle bakılmamış olur. Bu ayrıca kasa sıkıntısınıda azaltır ve kullanılmayan leveli düşük kalmış aktarılmayan itemleride yeni karakter kasarken fln kullanılabilir :grinning:
Dinleyen yok ki .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön