Böyle bir şey olabilir mi ya ?
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Böyle bir şey olabilir mi ya ?
Yardımcılar(Kangal,Boz Ayı,Tesla) karakter tekelinde değil, hesaplara özgüdür. Yani örneğin alınan bir Kangal, o hesaptaki tüm sunuculardaki şifacı karakterlerinde kullanılabilir. O yüzden sorunuza böyle bir şey olabilir demek mecburiyetindeyim :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
e çok saçma ozaman kasa erişim lonca pasaportuda bütün karakterlere etkilesin

-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

Kasa Erişim, +5 Yetenek Puanı, Lonca Pasaportu gibi ürünler karaktere özgü yardımcılar hesaba özgüdür. Ben ortada bir saçmalık görmüyorum, mantıklı düşündüğünüzde hak vereceğinize eminim. Esen kalın.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı

Yüklerken hesaba mı yüklüyorsun karaktere mixLuCaGox yazdı: ↑24 Mar 2018 15:07Kasa Erişim, +5 Yetenek Puanı, Lonca Pasaportu gibi ürünler karaktere özgü yardımcılar hesaba özgüdür. Ben ortada bir saçmalık görmüyorum, mantıklı düşündüğünüzde hak vereceğinize eminim. Esen kalın.

-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

Göster
NouzaR yazdı: ↑24 Mar 2018 15:11Yüklerken hesaba mı yüklüyorsun karaktere mixLuCaGox yazdı: ↑24 Mar 2018 15:07Kasa Erişim, +5 Yetenek Puanı, Lonca Pasaportu gibi ürünler karaktere özgü yardımcılar hesaba özgüdür. Ben ortada bir saçmalık görmüyorum, mantıklı düşündüğünüzde hak vereceğinize eminim. Esen kalın.
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Mesaj sonuna bilginize yazmayi unutuyorsun.xLuCaGox yazdı: ↑24 Mar 2018 15:15Yukarıda tekrar tekrar açıkladım, bahsettiğiniz Kasa Erişim & +5 Yetenek Puanı vb. gibi ürünler karakter tekeline özel yardımcılar ise hesaba alınmaktadır. Hala neyi anlamakta güçlük çektiğinizi anlayamadım. Hali hatrı sayılır senelerdir Dükkan'da yer alan bir ürün ve herkes hesaba alındığını bilir. Karakter aktardığınızda da hedef hesapta yardımcı karakterler yoksa özel yardımcılar geçersiz kalır.GösterNouzaR yazdı: ↑24 Mar 2018 15:11Yüklerken hesaba mı yüklüyorsun karaktere mixLuCaGox yazdı: ↑24 Mar 2018 15:07Kasa Erişim, +5 Yetenek Puanı, Lonca Pasaportu gibi ürünler karaktere özgü yardımcılar hesaba özgüdür. Ben ortada bir saçmalık görmüyorum, mantıklı düşündüğünüzde hak vereceğinize eminim. Esen kalın.

-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

Bilgisi olmayan bir arkadaşa, bilgim olan bir konuda yardım ediyorum. Ben böyle yaptığım vakit takipte kal, gel unuttuğum kısımları sen yaz bu sefer olduğu gibi. :)Parlementxx yazdı: ↑24 Mar 2018 15:50Mesaj sonuna bilginize yazmayi unutuyorsun.xLuCaGox yazdı: ↑24 Mar 2018 15:15Yukarıda tekrar tekrar açıkladım, bahsettiğiniz Kasa Erişim & +5 Yetenek Puanı vb. gibi ürünler karakter tekeline özel yardımcılar ise hesaba alınmaktadır. Hala neyi anlamakta güçlük çektiğinizi anlayamadım. Hali hatrı sayılır senelerdir Dükkan'da yer alan bir ürün ve herkes hesaba alındığını bilir. Karakter aktardığınızda da hedef hesapta yardımcı karakterler yoksa özel yardımcılar geçersiz kalır.GösterNouzaR yazdı: ↑24 Mar 2018 15:11Yüklerken hesaba mı yüklüyorsun karaktere mi
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı

Fazla uzatmaxLuCaGox yazdı: ↑24 Mar 2018 15:54Bilgisi olmayan bir arkadaşa, bilgim olan bir konuda yardım ediyorum. Ben böyle yaptığım vakit takipte kal, gel unuttuğum kısımları sen yaz bu sefer olduğu gibi.Parlementxx yazdı: ↑24 Mar 2018 15:50Mesaj sonuna bilginize yazmayi unutuyorsun.xLuCaGox yazdı: ↑24 Mar 2018 15:15 Yukarıda tekrar tekrar açıkladım, bahsettiğiniz Kasa Erişim & +5 Yetenek Puanı vb. gibi ürünler karakter tekeline özel yardımcılar ise hesaba alınmaktadır. Hala neyi anlamakta güçlük çektiğinizi anlayamadım. Hali hatrı sayılır senelerdir Dükkan'da yer alan bir ürün ve herkes hesaba alındığını bilir. Karakter aktardığınızda da hedef hesapta yardımcı karakterler yoksa özel yardımcılar geçersiz kalır.![]()

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: A. H. H
Hesaba yüklüyorsunNouzaR yazdı: ↑24 Mar 2018 15:11Yüklerken hesaba mı yüklüyorsun karaktere mixLuCaGox yazdı: ↑24 Mar 2018 15:07Kasa Erişim, +5 Yetenek Puanı, Lonca Pasaportu gibi ürünler karaktere özgü yardımcılar hesaba özgüdür. Ben ortada bir saçmalık görmüyorum, mantıklı düşündüğünüzde hak vereceğinize eminim. Esen kalın.