Boss kaçıranlara karşı öneri sistem

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Boss kaçıranlara karşı öneri sistem

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Çok mantıksız değil ama önlenmesine katkı sağlamaz bence
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Serinplay yazdı: 23 Mar 2018 21:54
Gördüğüm en tuhaf öneriler :grinning: Akçe ile giriş falan :)
Yönetimin bu olayı umursaması için daha iyi bir fikriniz varsa yazın hocam.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

SalurBeyi yazdı: 24 Mar 2018 00:05
Akçe çok uçuk bir fikir. Öyle olursa ben bırakırım. Bana kalırsa Hakir'e ya da Büyük Büyücü'ye ulaşım kolay olmamalı. Yani iki yaratık kesip yanına gidilmemeli. Hidra gibi çok yaratık ve yol olmalıydı
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Barbarosbrusk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Barbarosbrusk »

SalurBeyi yazdı: 23 Mar 2018 21:21 Ben iki fikir belirttim farklı konularda. Burada ikisini birden yazmış olayım. En kısa zamanda desteğe de atacağım.

1-Karaköy'e klansız giriş mümkün olmasın. 49 level arz bir savaşcı görürsem Karaköy'de hasmım beller, var gücümle saldırırım. Aynı şey 49 level Lodoslar için de geçerli. Bu lodos savaşcısını kesecek olan Arz arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2-Karaköy'e akçe ile giriş olsun. Hesap başı değil, karakter başı. Örnek veriyorum; karakter başına 1995 akçe. 90 tane çar var, size kesim yok diyen arkadaş bu durumda ne yapar, merak ediyorum doğrusu.
Benim 49 lewel savaşcım var ne yani ben karaköye girmiyim 49 görürsem hassımmı bellersin sen baya saçmalamışsın bilmem farkındamısın bide akçeyle giriş diye bişey yazmışsın eminimki akçeyle olsa senno akçeyi verip girecek biri değilsin gelip burda alakasız fikirler yazıyorsun sadece bide hangi sunucudasın gelip seni 49 seviye savaşçıyla kesiyim :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosbrusk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Barbarosbrusk »

SalurBeyi yazdı: 23 Mar 2018 21:21 Ben iki fikir belirttim farklı konularda. Burada ikisini birden yazmış olayım. En kısa zamanda desteğe de atacağım.

1-Karaköy'e klansız giriş mümkün olmasın. 49 level arz bir savaşcı görürsem Karaköy'de hasmım beller, var gücümle saldırırım. Aynı şey 49 level Lodoslar için de geçerli. Bu lodos savaşcısını kesecek olan Arz arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2-Karaköy'e akçe ile giriş olsun. Hesap başı değil, karakter başı. Örnek veriyorum; karakter başına 1995 akçe. 90 tane çar var, size kesim yok diyen arkadaş bu durumda ne yapar, merak ediyorum doğrusu.
Benim 49 lewel savaşcım var ne yani ben karaköye girmiyim 49 görürsem hassımmı bellersin sen baya saçmalamışsın bilmem farkındamısın bide akçeyle giriş diye bişey yazmışsın eminimki akçeyle olsa senno akçeyi verip girecek biri değilsin gelip burda alakasız fikirler yazıyorsun sadece bide hangi sunucudasın gelip seni 49 seviye savaşçıyla kesiyim :)
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

SalurBeyi yazdı: 24 Mar 2018 00:05
En mantıklı seçenek boss odaları.Tıpkı komiserde olduğu gibi görevi yapmayanın giremeyeceği türden yerlere bossları koymaları lazım.Başka türlü bir çözüm göremiyorum çünkü yaratıkların veya yeteneklerin üzerinde değişiklik yapacaklarını sanmıyorum , ama bunu yapmak daha basit.
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

Benim önerim şeflerin yerlerinin değişmesi. Çeteci mağarasındaki şeflerin, yeraltındaki şeflerin, karakürkün , hatta kuklacının seçilmişinin bile en az 2 tarafı çevrili. Hakir'i mesela yolun sonuna koysalar kaçırılacak bir yeri kalmamış olur, gbzlere de sokak aralarında bişeyler yapılabilir, büyük büyücü sığınaklar girişini koruduğu için problem olacaktır ama genel olarak bişeyler düşünülebilir. Keşke düşünülmese bunlar, keşke oyuncu kitlemiz bu kadar beyin özürlü olmasa, keşke elimize her fırsat geçtiğinde -sırf yapabildiğimiz için- kötülük yapan insanlar olmasak, keşke ikv ekonomik rekabet ve klan savaşlarının "eğlence" kavramı dahilinde yapılabildiği bir oyun olsa. Malesef son 5 yılda oyunu o kadar başıboş bıraktılar ki bu tipler aldı başını yürüdü. Eğer bu oyunu tekrardan eski haline getirmek istiyorlarsa eklenti paketi getirmekten fazlasını yapmaları gerekecek, oyun içi aktif gm'ler, cezaların ağırlaştırılması(bu tip kanser eden oyuncuları kaybetmekten korkmamalılar) vs.. kısaca oyuncuya "oyun zaten kendi evreninde ilerliyor, sen ise bunun bir parçası olmaya, oyuna tutunmaya çalışan birisin." düşüncesinin aktarılması gerekiyor. Oyunda her istediğini yapabileceğini düşünen, kendi çapında hükümdarlık kuran, başkalarına engel olmaya cüret edecek kadar yoldan çıkan oyuncuların bu bir oyun da olsa, her istediğini yapamayacağını anlamaları lazım.
Neyse bu kadar yeter, gece gece kaptırdım gidiyorum :D
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen besiktasask »

Boss kaçırma olaylarında yapılan bütün öneriler saçma. Siz görev yapan adamı keserken sorun değil ama siz boss keserken görev esnasında kestiğiniz adamın gelip buna mani olması mı sorun ?

Sonuçta adam yasa dışı bir şey yapmıyor, herhangi bir kuralı çiğnemiyor, küfür etmiyor, oyun dünyasının kendisine verdiği haklarla birlikte var olan yetenekleri kullanıyor. Kendisine verilen hakkı kullandı diye ban yok ceza uygulamak çok komik doğrusu.
Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

besiktasask yazdı: 24 Mar 2018 02:03 Boss kaçırma olaylarında yapılan bütün öneriler saçma. Siz görev yapan adamı keserken sorun değil ama siz boss keserken görev esnasında kestiğiniz adamın gelip buna mani olması mı sorun ?

Sonuçta adam yasa dışı bir şey yapmıyor, herhangi bir kuralı çiğnemiyor, küfür etmiyor, oyun dünyasının kendisine verdiği haklarla birlikte var olan yetenekleri kullanıyor. Kendisine verilen hakkı kullandı diye ban yok ceza uygulamak çok komik doğrusu.

Fark nedir biliyormusun? Dusmani kesersin klan parasi gelir, Hakiri kaçırınca klan parasi degil Kına veriyolar senin gibilere, onlarca oyuncu kaybediyor sirf senin gibi 10 yaşındaki cocuklarin garip hareketleri yuzunden
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen besiktasask »

noctiluca yazdı: 24 Mar 2018 02:45
besiktasask yazdı: 24 Mar 2018 02:03 Boss kaçırma olaylarında yapılan bütün öneriler saçma. Siz görev yapan adamı keserken sorun değil ama siz boss keserken görev esnasında kestiğiniz adamın gelip buna mani olması mı sorun ?

Fark nedir biliyormusun? Dusmani kesersin klan parasi gelir, Hakiri kaçırınca klan parasi degil Kına veriyolar senin gibilere, onlarca oyuncu kaybediyor sirf senin gibi 10 yaşındaki cocuklarin garip hareketleri yuzunden
Kurduğun cümleye ve içinde geçen kelimelere dikkat bu bir.*
Senin yazdıkların senin doğruların, benim yazdıklarım oyunun gerçekleri bu iki.*
Görev esnasında kestiğin adam ile boss u kaçırılan senin hiçbir farkı yok bu üç.*
Oyunda çiğnenilmeyecek kurallar arasında " Boss kaçırmak yasaktır" gibi bir madde varda biz bilmiyoruz bu dört*
Ben kimsenin boss unu kaçırmıyorum gerçek neyse onu yazarım bu da beş.*
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön