Reçeteler Konusunda Düzenleme olsa
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Reçeteler Konusunda Düzenleme olsa
Oyundakı neredeyse tüm asalar silahtar oldu buna alternatıf yapılamazmı ejder asada oldugu gibi ?
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Reçeteler Konusunda Düzenleme olsa
Yapacaklarını düşünmüyorum. Ejder asa farklıydı o deneme asa gibiydi
Çok zor, mantıken silahtar olması lazım ama daha önce istisnası varsa yine olabilir.
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

Ejder asada yapıldı birden fazla reçete vardi. Yada mor reçetelerin seviyelerini 0 yapsalar yine mantıklı olur
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
hayır yapılamaz ejder, latif, ecel ilk getirildiği zaman toplama ve üretim puanlarını sıfırlama gibi bi seçeneğimiz yoktu ama artık var
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Boyle guzel gidiyor arkadaslar silahtar olan adam da o zaman sarraf ve lokmani cekebilsin olurmu oyle sey, biri silah zirh uretiminden kazanacak biri maden satisindan
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

Dostum şaheserlerden bahsediyorum anlamadıysan Ejder latıf ecel ashab sıfır kelvın kıyamet vs vs gibi. Ejder asa reçetem zırhcı mesela
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Hocam anladim da ama silahtar adam maden cekemiyor bi bedeli olmali maden cekenler icin ondan diyorumMustafaxbuken yazdı: ↑24 Mar 2018 17:15Dostum şaheserlerden bahsediyorum anlamadıysan Ejder latıf ecel ashab sıfır kelvın kıyamet vs vs gibi. Ejder asa reçetem zırhcı mesela
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Aynen öylenoctiluca yazdı: ↑24 Mar 2018 17:28Hocam anladim da ama silahtar adam maden cekemiyor bi bedeli olmali maden cekenler icin ondan diyorumMustafaxbuken yazdı: ↑24 Mar 2018 17:15Dostum şaheserlerden bahsediyorum anlamadıysan Ejder latıf ecel ashab sıfır kelvın kıyamet vs vs gibi. Ejder asa reçetem zırhcı mesela