Arkadaşlar eminönüdekiler lütfen destek okuyunu
Arkadaşlar eminönüdekiler lütfen destek okuyunu
Susturma aldım konusamıyorum arkadaşlar 3 tane işlenmiş gümüş ve salon görevlerine sizden yardım istiyorum yardım edebilecek var mı nickinizle yazarsanız cok sevınırım oyunda yazamıyorum ama onlıne ım sız pm atar buluşacak bir yer söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler Seviliyorsunuz...
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Re: Arkadaşlar eminönüdekiler lütfen destek okuyunu
Nickini yazsaydın belki yardım edecek kişi oyundan daha kolay bulurdu seni

Gizlenmiş İçerikGöster

- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Akşam girersem salon görevlerine yardım edebilirim.
Hebilogluu nickim kitabedeyim su an
Penthouse yaz bana gelirim
onu susturma almadan önce düşenecektin evlat
millete ana avrat söv susturma al sonra gel burda sövdüğün adamlardan yardım iste.Susturma alanlara yardım etmem selamını bile almam
millete ana avrat söv susturma al sonra gel burda sövdüğün adamlardan yardım iste.Susturma alanlara yardım etmem selamını bile almam
Görev yaparken zar zor grup kuran insanlara 15 kp için dalıp grubu dagıtan görevleri bozan insanlıktan nasibini almamış kişilere bazen tutamıyorum kendimi kusura bakma senin yardımına da kalmadık önyargılarını al kaybol ikv demek ilk türk mmorpg demek türk demek kardeşlik demek dostluk demek ama sen bu terimlere çok yabancı kalmışsın kardeş Hadi eyvallah Bütün görevlerimi yaptım Diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler Seviliyorsunuz ADAMSINIZ...
bendeki beyin senin sülalene yeter yeğenim
15 yaşında ergenlerle tartışmayacam burda kelimelerinize dikkat edin sonu kötü olur