Bosslar sadece görev için kesilmeli.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Bosslar sadece görev için kesilmeli.

Mesaj gönderen YemeLik »

Zamanında dedik ama dinleyen yok arkadaş. Sen bosslara nadide item koyarsan orda millet birbirini yer. (Buna materyaller de dahil.) Bölgeyi 12 kişiyle felan test ettiniz galiba. Görev için koysan millet keser giderdi. Siz milleti garip bir psikolojiye sokuyosunuz her seferinde. Durum bu vallaha sistem böyle devam ettiği sürece çok mızmızlanan olacaktır.
Ayrıyeten MMORPG'nin mantığında yarış varsa,rekabet varsa.Kusura bakmayın da bossları kaçırmak da yarışmanın içinde.Adam derki ben düşüremiyorum madem onlara da düşürtmeyim. Yarın öbürgün ben o adamla vs atacağım, niye o benden güçlü olsun ki? Eeee bak işte gayet haklı bir sebep.
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Bosslar sadece görev için kesilmeli.

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

+1 Bunun çözümü, dediğin gibi bosslar sadece hikayeyi yaşamak (görev) için kesilmeli. Nadide silah reçetelerini Demirci Rüstem, nadide giysi reçetelerini de Terzi Fahri satsın. Grup bölgeleri kolaylaştırılsın. Nasılsa itemler 59 seviyede çöp oluyor. Hidrojen falan düşme kolaylığından bahsediyorum. Bunun çözümü ancak böyle olur. Bossları bir kere kesen, üstünü dizmeye başlar. Görevleri olanlarda rahat rahat keserler bossları.
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bosslar sadece görev için kesilmeli.

Mesaj gönderen Seven »

Kardeşim bosslar görev için kesilmeli gayet mantıklı bir görüş ama şimdi şöyle birşey var.

Görevi yapan gidecek yapan gidecek. Sona kalan arkadaşlar bu görevi tanıdığı olmayanlar hayatında dahi yapamayacak.

Dün bu görevi yapmak için 1 arz 2 klansız 1 lodps grubu vardı ve kimse kimseye Büyük Büyücüyü kestirmedi.

Herkes ks peşinde koşuyor. Bu görev böyle olacaksa itemler dizildiğinde Hakir'i düşünemiyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön