Oyunu Bırakma Eşiğine Gelmek
Oyunu Bırakma Eşiğine Gelmek
Son altı yıldır gerek hol olsun gerek tılsımlar ve gruplaşma olsun hem oyunun kötü etkilenmesine neden oldu hem de beni oyundan soğuttu. Bildiğiniz üzere oyuncuların yarısı holde doğru düzgün oyun oynayamıyor. Biz bunun düzelmesini beklerken yeni güncellemede tıpkı holde olduğu gibi aynı şekilde hata alınan bir otopark eklendi.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Oyunu Bırakma Eşiğine Gelmek
Bir yerde 20 kişi olduğunda oyundan atiyorTOLGARDA yazdı: ↑13 Mar 2018 00:12 Son altı yıldır gerek hol olsun gerek tılsımlar ve gruplaşma olsun hem oyunun kötü etkilenmesine neden oldu hem de beni oyundan soğuttu. Bildiğiniz üzere oyuncuların yarısı holde doğru düzgün oyun oynayamıyor. Biz bunun düzelmesini beklerken yeni güncellemede tıpkı holde olduğu gibi aynı şekilde hata alınan bir otopark eklendi.
Sadece otoparkta değil, Karaköy'ün her yerinde yürürken düşüyorum. Ayakkabım falan mı delik diye bakıyorum ama örsü de var. Sorunun nereden kaynaklandığını ben bulamıyorum. 

Holde car yürümüyor demek ki 8 gun test ettikleri bu olsa gerek harbi buzim insanimiz neden bazi seyleri yapamıyor bunu oyundada görüyoruz ne yazik ki
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Kesinlikle yoğunluktan dolayı oluşan bir durum. Yapacak bir şeyi olduklarını düşünmüyorum.
Holde bir insan görmüyoruz, nasıl bir yoğunluk olabilir.Retaliation yazdı: ↑13 Mar 2018 17:45 Kesinlikle yoğunluktan dolayı oluşan bir durum. Yapacak bir şeyi olduklarını düşünmüyorum.
Tamam görüş açımızda çok insan ve savaş olduğunda donup düşüyor onu anlayabiliyoruz ama kimse yokken olması bununla alakalı olamaz