NARA İÇİN BİR ÖNERİ NERULL İÇERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

NARA İÇİN BİR ÖNERİ NERULL İÇERİ

Mesaj gönderen Whoods »

Savaş narası için bir önerim var

Savaş narası slot üzerinde kullanıldığında bossun üzerindeki tüm hiddeti kendi üzrrine alıyor

Peki bu skill için bu kural şöyle birşey ile değiştirilse nasıl olur ?

Nara herhangi bir yaratığın üzerinde kullanıldığında yaratığın değil grup üyelerinin tüm hiddetini üzerine alır yani hakirin üzerindeki hiddeti grup dışında biri üzerine en yüksek hasarı vurarak alırsa nekadar nara atılırsa atılsın eğer aynı grupta değilseler hakiri üzerine alamasın .
Kullanıcı avatarı
Elanie
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Muckthesystem

Re: NARA İÇİN BİR ÖNERİ NERULL İÇERİ

Mesaj gönderen Elanie »

Çok mantıklı olmuş nasıl hedef saptırma yeteneği sadece grup içine atılabiliyorsa bu da aynı şekilde düzenlenebilir. Sevdim bu fikri.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Yatcinizz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kuva İ Milliye

Mesaj gönderen Yatcinizz »

Şaka bir yana baya mantıklı buldum.

Tank kullanmasını iyi bilen arkadaşların görüşünü merak ediyorum.
Paşaxömerfaruk
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ezel »

Belirli bir hiddeti olmayan tank, o bos a nara atamasın
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Bir bölge açık alan ise, nizami oyun oynanırken ne bir DEV'in, ne de bir GM'nin oyuna müdahalesi söz konusu olabilir. Karaköy'ün açık bir alanda ve zor geçmesini isteyen oyunculardı. Geliştirici ekipte oyuncuların isteklerini yerine getirdi. Bu konuda geliştirici ekip suçlanamaz. Oyuncuların kendi kaşınmaları diyebiliriz biz buna kısaca.
Resim
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

Nara normalde bossun üzerindeki tüm hiddeti almıyor, daha çok kişi başı verilen en yüksek hiddetten bir tık fazlasını vermeye yarıyor. Zaten naradan sonra vurulduğunda dönmesinin sebebi de o.

Dediğin gibi olursa hedef saptirma bir miktar değer kaybeder.

Belki naraya "belli bir hiddetten aza sahip kişi atarsa etki etmesin" eklenebilir. Gerçi bunun da sıkıntılı kısımları var.
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whoods »

LaRaCRoFT yazdı: 12 Mar 2018 13:27 Bir bölge açık alan ise, nizami oyun oynanırken ne bir DEV'in, ne de bir GM'nin oyuna müdahalesi söz konusu olabilir. Karaköy'ün açık bir alanda ve zor geçmesini isteyen oyunculardı. Geliştirici ekipte oyuncuların isteklerini yerine getirdi. Bu konuda geliştirici ekip suçlanamaz. Oyuncuların kendi kaşınmaları diyebiliriz biz buna kısaca.
Dostum sen iyi misin ? Benimki bir öneri ben ne devleri ne de gm leri syçlamadım bir öneri sundum ve bunu oyunculara danıştım iki cümle ezberlemişsiniz her yere aynı şeyi yapıştırıyorsunuz işine gelmiyor ise forumda yüzlerce konu var çık konumdan diğetlrrine bak
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Guzel bir oneri.Fakat bu kacirmalarini engellemez 1 2 buyucu alir gruba daha kolay kaçar.
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

LaRaCRoFT yazdı: 12 Mar 2018 13:27 Bir bölge açık alan ise, nizami oyun oynanırken ne bir DEV'in, ne de bir GM'nin oyuna müdahalesi söz konusu olabilir. Karaköy'ün açık bir alanda ve zor geçmesini isteyen oyunculardı. Geliştirici ekipte oyuncuların isteklerini yerine getirdi. Bu konuda geliştirici ekip suçlanamaz. Oyuncuların kendi kaşınmaları diyebiliriz biz buna kısaca.
Katılıyorum mızıldayıp durdular
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whoods »

Damir yazdı: 12 Mar 2018 13:29 Nara normalde bossun üzerindeki tüm hiddeti almıyor, daha çok kişi başı verilen en yüksek hiddetten bir tık fazlasını vermeye yarıyor. Zaten naradan sonra vurulduğunda dönmesinin sebebi de o.

Dediğin gibi olursa hedef saptirma bir miktar değer kaybeder.

Belki naraya "belli bir hiddetten aza sahip kişi atarsa etki etmesin" eklenebilir. Gerçi bunun da sıkıntılı kısımları var.
Hocam nara aynı nara sadece grup dışındakiler slotu üzerine almış ise gruptaki nekadar nara atarsa atsın diğerlerinin üzetinden alamasın ama gruptakilerin üzerinden alabilsin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön