Bölge zor olacak denmişti ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

Re: Bölge zor olacak denmişti ?

Mesaj gönderen Whoods »

NouzaR yazdı: 09 Mar 2018 18:38
Whoods yazdı: 09 Mar 2018 16:37 Neredeyse 7 8 ay bu güncellemeyi bekledik hepimiz bize yöneticiler güncelleme ile gelecek bölgenin bir hayli zor olacağı ve grupsuz gezmenin neredeyse imkansız olacağı gibi bilgilet verildi ki güncelleme geldi gördük ki anlatılanların aksine bir durum söz konusu bölge zaten anlatılanların aksine bir hayli kolay benim anlamadığım böyle olduğu halde neden hâlâ bir kolaylaştırma çabası var ??? Görevsiz giriş yapılmasına izin verilmesi bence zaten başlı başina bir saçmalık ipini koparan oraya geliyor adamlar hol görevlerini daha yapamamış iken karaköye girip sırf kıllık olsun diye ks atıyorlar görev yapmaya çalışan adamları kesiyorlar bu nasıl bir mantıktır madem görev yapmadab yeni bölge görevlerini alamıyorlar o zaman bölgeye de girmesinler adamlar yapacak birşey vulamayıp sağa sola sarkıyorlar umarım yönetim bu konu hakkında bir geri adım atar.
Yarısını okudum iqless bi arkadaş olduğunu düşünüyorum .Yakın zamanda inşaatın tepesine cik
Yazık eben beynini içerde unuttuysa demek böyle düşünmen gayet doğal
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bölge zaten zor. Şu bıçakçıların gruplarına kimse karışamıyor bile.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

TOLGARDA yazdı: 09 Mar 2018 22:18 Bölge zaten zor. Şu bıçakçıların gruplarına kimse karışamıyor bile.
Katılıyorum bölge zaten zor.
Arkadaş zor görmemiş heralde , Süpermen sandı kendini konuyu açan kişi. Zaten bu zorlukla forumda bi ton isyan eden var.
Zorluk dahada arttırılsa kan gövdeyi götürür heralde.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Boss için düşman tayfa bile birlik oluyor ancak öyle zorlugu gidiyor 1 grup gbz dışında hiçbir bossu kesemez.
Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Bu güncelleme bana kalırsa gelen en dengeli güncellemelerden birisi olmuş,zorluk derecesi tamamen ideal durumda.Bireysel takılan oyuncuları da düşünüp tek başına kesilebilecek yaratıklarda eklenmiş aynı şekilde grup şeklinde kesilebilecek toplu slotlarda var.
Şef kesimleri Cevriye,Karakürk gibi olsun gruplarla kesilsin denildi,şuan gelen şefler 2-4 arası grupla kesilebilecek zorlukta.
Geçiş eşyaları olarak üretilen Asaların üretimini çok zor yapmayarak yeni başlayan oyunculara da aşamalı gelişme ortamı oluşturulmuş,ayrıca çift efsunları eşyaların üretimi de çok zor değil.
Nadide eşyaları herkeste olmasın denildi,Zırh ve Asa Üretim diğerlerinide açık dünyadaki Şeflerden şansa göre düşecek şekilde eklendi.Ayrıca Takılarda çeşitlilik olması ve piyasada ticareti dönmesi açısından nadide takı eklenmedi.
Bana kalırsa bazı şeyleri eleştirmeden oyunu tam anlamı ile değerlendirmek gerekiyor,eksikler var mı tabi ki var(efsunlarda çeşitlilik ve yeni yetenekler eklenebilirdi) fakat eğer bir iş iyi yapılmışsa da hakkını vermek gerekir.Ben kendi adıma bu güncelleme için geliştirici ekibe teşekkür ediyorum,hepsinin ellerine sağlık.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

Madem zor değil. Anka sunucunda 49 lvl karakterinle Karaköy e gir tek başına tüm görevleri yap bakalım :) yanında kimse olmayacak..
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
EasyGameEasyLife
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf

Mesaj gönderen EasyGameEasyLife »

Bölge: Zor olacağım söylenmişti.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

BLaDeII yazdı: 10 Mar 2018 18:23 Madem zor değil. Anka sunucunda 49 lvl karakterinle Karaköy e gir tek başına tüm görevleri yap bakalım :) yanında kimse olmayacak..
Adam bir konuşuyor pir konuşuyor kardeşim .
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

berkan587 yazdı: 10 Mar 2018 00:47 Bu güncelleme bana kalırsa gelen en dengeli güncellemelerden birisi olmuş,zorluk derecesi tamamen ideal durumda.Bireysel takılan oyuncuları da düşünüp tek başına kesilebilecek yaratıklarda eklenmiş aynı şekilde grup şeklinde kesilebilecek toplu slotlarda var.
Şef kesimleri Cevriye,Karakürk gibi olsun gruplarla kesilsin denildi,şuan gelen şefler 2-4 arası grupla kesilebilecek zorlukta.
Geçiş eşyaları olarak üretilen Asaların üretimini çok zor yapmayarak yeni başlayan oyunculara da aşamalı gelişme ortamı oluşturulmuş,ayrıca çift efsunları eşyaların üretimi de çok zor değil.
Nadide eşyaları herkeste olmasın denildi,Zırh ve Asa Üretim diğerlerinide açık dünyadaki Şeflerden şansa göre düşecek şekilde eklendi.Ayrıca Takılarda çeşitlilik olması ve piyasada ticareti dönmesi açısından nadide takı eklenmedi.
Bana kalırsa bazı şeyleri eleştirmeden oyunu tam anlamı ile değerlendirmek gerekiyor,eksikler var mı tabi ki var(efsunlarda çeşitlilik ve yeni yetenekler eklenebilirdi) fakat eğer bir iş iyi yapılmışsa da hakkını vermek gerekir.Ben kendi adıma bu güncelleme için geliştirici ekibe teşekkür ediyorum,hepsinin ellerine sağlık.
+1
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Sufizm yazdı: 11 Mar 2018 11:24
berkan587 yazdı: 10 Mar 2018 00:47 Bu güncelleme bana kalırsa gelen en dengeli güncellemelerden birisi olmuş,zorluk derecesi tamamen ideal durumda.Bireysel takılan oyuncuları da düşünüp tek başına kesilebilecek yaratıklarda eklenmiş aynı şekilde grup şeklinde kesilebilecek toplu slotlarda var.
+1
+1

“Genel Etkileşim” sayfasına dön