Yazık eben beynini içerde unuttuysa demek böyle düşünmen gayet doğalNouzaR yazdı: ↑09 Mar 2018 18:38Yarısını okudum iqless bi arkadaş olduğunu düşünüyorum .Yakın zamanda inşaatın tepesine cikWhoods yazdı: ↑09 Mar 2018 16:37 Neredeyse 7 8 ay bu güncellemeyi bekledik hepimiz bize yöneticiler güncelleme ile gelecek bölgenin bir hayli zor olacağı ve grupsuz gezmenin neredeyse imkansız olacağı gibi bilgilet verildi ki güncelleme geldi gördük ki anlatılanların aksine bir durum söz konusu bölge zaten anlatılanların aksine bir hayli kolay benim anlamadığım böyle olduğu halde neden hâlâ bir kolaylaştırma çabası var ??? Görevsiz giriş yapılmasına izin verilmesi bence zaten başlı başina bir saçmalık ipini koparan oraya geliyor adamlar hol görevlerini daha yapamamış iken karaköye girip sırf kıllık olsun diye ks atıyorlar görev yapmaya çalışan adamları kesiyorlar bu nasıl bir mantıktır madem görev yapmadab yeni bölge görevlerini alamıyorlar o zaman bölgeye de girmesinler adamlar yapacak birşey vulamayıp sağa sola sarkıyorlar umarım yönetim bu konu hakkında bir geri adım atar.
Bölge zor olacak denmişti ?
- Whoods
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Re: Bölge zor olacak denmişti ?
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Katılıyorum bölge zaten zor.
Arkadaş zor görmemiş heralde , Süpermen sandı kendini konuyu açan kişi. Zaten bu zorlukla forumda bi ton isyan eden var.
Zorluk dahada arttırılsa kan gövdeyi götürür heralde.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Boss için düşman tayfa bile birlik oluyor ancak öyle zorlugu gidiyor 1 grup gbz dışında hiçbir bossu kesemez.

Bu güncelleme bana kalırsa gelen en dengeli güncellemelerden birisi olmuş,zorluk derecesi tamamen ideal durumda.Bireysel takılan oyuncuları da düşünüp tek başına kesilebilecek yaratıklarda eklenmiş aynı şekilde grup şeklinde kesilebilecek toplu slotlarda var.
Şef kesimleri Cevriye,Karakürk gibi olsun gruplarla kesilsin denildi,şuan gelen şefler 2-4 arası grupla kesilebilecek zorlukta.
Geçiş eşyaları olarak üretilen Asaların üretimini çok zor yapmayarak yeni başlayan oyunculara da aşamalı gelişme ortamı oluşturulmuş,ayrıca çift efsunları eşyaların üretimi de çok zor değil.
Nadide eşyaları herkeste olmasın denildi,Zırh ve Asa Üretim diğerlerinide açık dünyadaki Şeflerden şansa göre düşecek şekilde eklendi.Ayrıca Takılarda çeşitlilik olması ve piyasada ticareti dönmesi açısından nadide takı eklenmedi.
Bana kalırsa bazı şeyleri eleştirmeden oyunu tam anlamı ile değerlendirmek gerekiyor,eksikler var mı tabi ki var(efsunlarda çeşitlilik ve yeni yetenekler eklenebilirdi) fakat eğer bir iş iyi yapılmışsa da hakkını vermek gerekir.Ben kendi adıma bu güncelleme için geliştirici ekibe teşekkür ediyorum,hepsinin ellerine sağlık.
Şef kesimleri Cevriye,Karakürk gibi olsun gruplarla kesilsin denildi,şuan gelen şefler 2-4 arası grupla kesilebilecek zorlukta.
Geçiş eşyaları olarak üretilen Asaların üretimini çok zor yapmayarak yeni başlayan oyunculara da aşamalı gelişme ortamı oluşturulmuş,ayrıca çift efsunları eşyaların üretimi de çok zor değil.
Nadide eşyaları herkeste olmasın denildi,Zırh ve Asa Üretim diğerlerinide açık dünyadaki Şeflerden şansa göre düşecek şekilde eklendi.Ayrıca Takılarda çeşitlilik olması ve piyasada ticareti dönmesi açısından nadide takı eklenmedi.
Bana kalırsa bazı şeyleri eleştirmeden oyunu tam anlamı ile değerlendirmek gerekiyor,eksikler var mı tabi ki var(efsunlarda çeşitlilik ve yeni yetenekler eklenebilirdi) fakat eğer bir iş iyi yapılmışsa da hakkını vermek gerekir.Ben kendi adıma bu güncelleme için geliştirici ekibe teşekkür ediyorum,hepsinin ellerine sağlık.
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Madem zor değil. Anka sunucunda 49 lvl karakterinle Karaköy e gir tek başına tüm görevleri yap bakalım
yanında kimse olmayacak..
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Bölge: Zor olacağım söylenmişti.
+1berkan587 yazdı: ↑10 Mar 2018 00:47 Bu güncelleme bana kalırsa gelen en dengeli güncellemelerden birisi olmuş,zorluk derecesi tamamen ideal durumda.Bireysel takılan oyuncuları da düşünüp tek başına kesilebilecek yaratıklarda eklenmiş aynı şekilde grup şeklinde kesilebilecek toplu slotlarda var.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
+1Sufizm yazdı: ↑11 Mar 2018 11:24+1berkan587 yazdı: ↑10 Mar 2018 00:47 Bu güncelleme bana kalırsa gelen en dengeli güncellemelerden birisi olmuş,zorluk derecesi tamamen ideal durumda.Bireysel takılan oyuncuları da düşünüp tek başına kesilebilecek yaratıklarda eklenmiş aynı şekilde grup şeklinde kesilebilecek toplu slotlarda var.