Farklı bir fikir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ancande
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mamba

Farklı bir fikir

Mesaj gönderen Ancande »

Arkadaşlar malumunuz çoğu oyuncu çantada ki kıtlıktan ya da kasanın yetersizliğinden bahsetmiş ki bence haklılar.Bende farklı bir konuya değineceğim bildiğiniz gibi bir grupta en fazla 6 kişi olabiliyor bu sayıyı arttırsak daha iyi olmaz mı ? Bir boss başında dakikalarca bekleyip 2. Grup için beklemek hatta 3. Grup için beklediğimizi biliyorum fakat bazı arkadaşlar görevi olur olmaz bölgeyi terk ediyor.Bunun yerine hem zamandan kazansak hem de boss başında sürekli grup kurmaya uğraşmasak nasıl olur ?
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: City Of Death

Re: Farklı bir fikir

Mesaj gönderen RamazanBey »

Ancande yazdı: 09 Mar 2018 10:21 Arkadaşlar malumunuz çoğu oyuncu çantada ki kıtlıktan ya da kasanın yetersizliğinden bahsetmiş ki bence haklılar.Bende farklı bir konuya değineceğim bildiğiniz gibi bir grupta en fazla 6 kişi olabiliyor bu sayıyı arttırsak daha iyi olmaz mı ? Bir boss başında dakikalarca bekleyip 2. Grup için beklemek hatta 3. Grup için beklediğimizi biliyorum fakat bazı arkadaşlar görevi olur olmaz bölgeyi terk ediyor.Bunun yerine hem zamandan kazansak hem de boss başında sürekli grup kurmaya uğraşmasak nasıl olur ?
Şöylede diyebiliriz 1.Grup 6 kişi full olacak 2.grubunun lideride sembolik olarak 1. grubun 7.
kişisi olarak görünecek boss kesildiğinde 2. grubunda görevi olmus olacak ?
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

Ancande yazdı: 09 Mar 2018 10:21 Arkadaşlar malumunuz çoğu oyuncu çantada ki kıtlıktan ya da kasanın yetersizliğinden bahsetmiş ki bence haklılar.Bende farklı bir konuya değineceğim bildiğiniz gibi bir grupta en fazla 6 kişi olabiliyor bu sayıyı arttırsak daha iyi olmaz mı ? Bir boss başında dakikalarca bekleyip 2. Grup için beklemek hatta 3. Grup için beklediğimizi biliyorum fakat bazı arkadaşlar görevi olur olmaz bölgeyi terk ediyor.Bunun yerine hem zamandan kazansak hem de boss başında sürekli grup kurmaya uğraşmasak nasıl olur ?
Yada grup birleştirmesi gibi bir durum eklense çok güzel olur.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Bence olmaması gereken bir düşünce neden grup sayısını çoğaltılsın ki sistem açısından gayet uygun bir olay zaten temiz insanlarla temiz kesimler yapılmalı gbz zaten 1 grup kesiliyor büyük büyücü 2 grup gözü kapalı kesiyor komiser keza öyle hakir olayı biraz sıkıntı onuda lonca lar ile birleşip yapmak lazım
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Şu yüzden evet vericem , Çemberlitaş ve diğer bölgelerin(tüm) (herkese açık hale gelmesiyle) bu bölgelerde bulunan slotların
hasarında , canında ve yeniden doğuş sürelerinde ayarlamaya gidilip zorlaştırıldı.
6 kişilik girilen grup sayısında bu sayıyı 1 arttırabilirsek , belki kesimler daha kolay olabilir.

Ayrıca2
Karaköy bölgesinde görev için bekleyen sayısı fazla olduğu için , grup kişi sayısı sınırlandırılmasının 7 ye çekilmesi taraftarıyım.
Eğer sayı artarsa , 2 Tank 2 Şifacı 3 Büyücü Şeklinde
Yada 1 Tank 2 Şifacı 4 Büyücü şeklinde güzel kombinasyonlar yapılarak daha rahat boss kesilebilir.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Ancande
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mamba

Mesaj gönderen Ancande »

kandemir yazdı: 09 Mar 2018 11:03 Bence olmaması gereken bir düşünce neden grup sayısını çoğaltılsın ki sistem açısından gayet uygun bir olay zaten temiz insanlarla temiz kesimler yapılmalı gbz zaten 1 grup kesiliyor büyük büyücü 2 grup gözü kapalı kesiyor komiser keza öyle hakir olayı biraz sıkıntı onuda lonca lar ile birleşip yapmak lazım
Loncası olmayanlar ne yapıcak peki onu da söyler misin ? Herkes kendi tanıdığının ya da loncasının görevini yapıp gidiyor işleri bittiği için ben bunun önüne geçilmesi için böyle bir şey olabilir diyorum.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Ancande yazdı: 09 Mar 2018 15:05
kandemir yazdı: 09 Mar 2018 11:03 Bence olmaması gereken bir düşünce neden grup sayısını çoğaltılsın ki sistem açısından gayet uygun bir olay zaten temiz insanlarla temiz kesimler yapılmalı gbz zaten 1 grup kesiliyor büyük büyücü 2 grup gözü kapalı kesiyor komiser keza öyle hakir olayı biraz sıkıntı onuda lonca lar ile birleşip yapmak lazım
Loncası olmayanlar ne yapıcak peki onu da söyler misin ? Herkes kendi tanıdığının ya da loncasının görevini yapıp gidiyor işleri bittiği için ben bunun önüne geçilmesi için böyle bir şey olabilir diyorum.
Şu zamanda loncası olmuyan kimsenin oldugunu sanmıyorum temiz efendi oynuyan herkesin mutlaka başını sokucağı bir yuvası olur hatta temiz ve efendi olmuyanların bile loncası nın bulunduğu bir oyun o olay eskide kaldı ve ben bu oyunda şuana kadar loncasız klansız çok şey başaran gördüm herkes hazır ve olumluya alışmış durumda zorluklarla mücadele etmek isteyen yok rahat giriş herşey hazır olsun istiyor ben birşeylere çabalamıyayım ama olsun isteğinde olan çok bu yüzden bu olaya karşıyım ben o loncasızların geçtiği yollardan herkes geçti bi zahmet uğraşsınlar
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Ancande yazdı: 09 Mar 2018 15:05
Katılıyorum
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Grupların kapasitesinin artması fikrine katılıyorum. Ben bunu 39'dan beri sorgularım. Neden gruplarda sınır var diye
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

Mesaj gönderen Whoods »

Grup sisteminde şöyle bir değişikliğe gidilebilir lider 7. Kişiyi almaya çalıştığinda görev grubu kurmak istiyor musunuz diye uyarı çükar ve 6 kişiyi 10 kişiye veya 12 kişiye çıkarmanıza izin verir ama 2. Gruba yani 7 ve 7 den sonraki grup biteyleri görev dışında ne tecrübeden ne de grup bölgelerinddn faydalanamaz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön