Vay yeni karakter açanların haline , Allah sabır versin , gece yapılır artık heralde görevler..BLaDeII yazdı: ↑09 Mar 2018 03:51Evet bugün pek atmadı düne nazaran demek ki artık zorlaştı. Şuan elinde olanlar için iyi haber demek buKiNgHaKkI yazdı: ↑09 Mar 2018 02:41 Büyük ihtimalle düşmesini zorlaştırdılar.Bu gün sadece bir kere Dev ana kestim onda da atmadı bir şey.
Ama level konusunda dediklerinize katılmıyorum.49 levelde ve 50 levelde kestim düne kadar gayet güzel oranlarda düştü.Şimdiye kadar 10 tane sattığımı sayarsam 19 dev ana parfümü, 6 phili tılsımı düşürmüştüm.Bu saydıklarımı kesim sayısına vurduğumda 30 dev anada 19, 10-15 küsür philide 6 tılsım düşmüştü.Zor düşmesi piyasasını yükseltir bu gidişle elde tutmaya bakayım bari![]()
çünkü ilerde ana baba günü olacak oraları ve zor düşüyor zaten artık
Dev ana parfümü ve phi tılsımı düşmüyor..
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: Dev ana parfümü ve phi tılsımı düşmüyor..

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Dev ana parfümü ve phi tılsımı düşmüyor..
Grup olarak kesince de düşme şansı var ama adamlar görevi olan kişiyi gruba kabul edecek mi önemli olan o .. biz bugun iflis keserken 3 kişinin ayrı ayrı görevini yaptık mesela .diltemiz yazdı: ↑09 Mar 2018 03:53Vay yeni karakter açanların haline , Allah sabır versin , gece yapılır artık heralde görevler..BLaDeII yazdı: ↑09 Mar 2018 03:51Evet bugün pek atmadı düne nazaran demek ki artık zorlaştı. Şuan elinde olanlar için iyi haber demek buKiNgHaKkI yazdı: ↑09 Mar 2018 02:41 Büyük ihtimalle düşmesini zorlaştırdılar.Bu gün sadece bir kere Dev ana kestim onda da atmadı bir şey.
Ama level konusunda dediklerinize katılmıyorum.49 levelde ve 50 levelde kestim düne kadar gayet güzel oranlarda düştü.Şimdiye kadar 10 tane sattığımı sayarsam 19 dev ana parfümü, 6 phili tılsımı düşürmüştüm.Bu saydıklarımı kesim sayısına vurduğumda 30 dev anada 19, 10-15 küsür philide 6 tılsım düşmüştü.Zor düşmesi piyasasını yükseltir bu gidişle elde tutmaya bakayım bari![]()
çünkü ilerde ana baba günü olacak oraları ve zor düşüyor zaten artık
![]()
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt