Ertugrulgazi11 yazdı: ↑08 Mar 2018 19:45Hesap benim ustam evimde odamda açıktı kardeşimde heves etmiş oturmuş hasta kendisi atmış olan bu daha önce iade talebi almadım ama vermiyorlar ne diyeyim bütün emeklerim gitti burda kelime yapan artistlerde anca klavye erkekliği yapıyorlar
50 Kere aynı konuyu açmışsın üstüne yetmemiş Açtığın Konuları Yönetim Cevaplamışdaha hala hakkımı arıyorum diyorsun. Yönetim sizin aynı konuları açtığınız işin peşinizden koşmak zorunda değil. Burasıda babanın malı değil , isyan etmekle çözüm olmuyor. Hesabına sahip çıkamayan adamı Yönetim ne yapsın. Hesap Paylaşımı sebebi ile silinen eşya iadelerine destek verilmemektedir.
Konuları açmadan önce diğer konularınıza cevap gelmiş mi gelmemiş diye bir bakın olur mu ? Kapatılan diğer konun , viewtopic.php?f=46&t=149214
asıl sorun bu kadar itemler tek tıkla nasıl yere atılabiliyor ?
bazı beyinsiz arkadaşlar savunacağına bazı şeyleri bunları düşünse ne güzel olur ticareti olmayan bir item,neden silinebiliyor ?
Ertugrulgazi11 yazdı: ↑08 Mar 2018 19:45Hesap benim ustam evimde odamda açıktı kardeşimde heves etmiş oturmuş hasta kendisi atmış olan bu daha önce iade talebi almadım ama vermiyorlar ne diyeyim bütün emeklerim gitti burda kelime yapan artistlerde anca klavye erkekliği yapıyorlar
50 Kere aynı konuyu açmışsın üstüne yetmemiş Açtığın Konuları Yönetim Cevaplamışdaha hala hakkımı arıyorum diyorsun. Yönetim sizin aynı konuları açtığınız işin peşinizden koşmak zorunda değil. Burasıda babanın malı değil , isyan etmekle çözüm olmuyor. Hesabına sahip çıkamayan adamı Yönetim ne yapsın. Hesap Paylaşımı sebebi ile silinen eşya iadelerine destek verilmemektedir.
Konuları açmadan önce diğer konularınıza cevap gelmiş mi gelmemiş diye bir bakın olur mu ? Kapatılan diğer konun , viewtopic.php?f=46&t=149214
Neden bu kadar acımasızca saldırıyorsunuz ???
Adamı tanıyor musun ?
Onun muhatabı yönetimdi onlarda cevap vermiş bu neyin öfkesi ??
Bunlar nasıl kötü cümleler böyle ?
Konu sahibine gelecek olursak
Bence üzülmemelisin zaten yeni bölgeden sonra eski itemlerin gerçekten bir önemi kalmıyor belirli bir levelden sonra, yani üzülmeye gerek yok ki bence oyuna devam etmelisin sonuçta itemlerin silinmiş olması kimsenin suçu değil.
Adamı tanıyor musun ?
Bence üzülmemelisin zaten yeni bölgeden sonra eski itemlerin gerçekten bir önemi kalmıyor belirli bir levelden sonra, yani üzülmeye gerek yok ki bence oyuna devam etmelisin sonuçta itemlerin silinmiş olması kimsenin suçu değil.
'' Neden bu kadar acımasızca saldırıyorsunuz ???
Adamı tanıyor musun ?
Bunlar nasıl kötü cümleler böyle ? ''
Cevabı çok basit
yaklaşık 3-4 gündür arkadaşın açmış olduğu konular bir bir kapanıyor , üstüne üstlük yetmezmiş gibi hala hakkını aramaya devam ediyor ve konu açıyor. ( Gereksiz )
Yahu sen iade talebini bildirmişsin olumlu sonuç gelmemiş , üstüne üstülük bide yönetim burda açmış olduğunu konuları kapatmış sen hala devam ediyorsun , yahu sanıyor musun ki vercekler geri itemlerini ?
Ertugrulgazi11 yazdı: ↑07 Mar 2018 20:38Yıllardır Oynadığımız İyisiyle Kötüsüyle Mücadele Edip Dostluklar Kazandığımız bu oyunda Saatlerimizi Paralarımızı Emeklerimizi Uykularımızı harcadık Ct lerdn Migratlardan Çıkmadık ne yönetimden nede gm lerden fazla bi talepte Bulunmadık Lakin Onlar vicdanını kaybetmiş tek odakları para hırsı olmuştur benım karakterimin üstü atılmıştır engellı kardeşim yüzünden ve geçen 9 yıllık emeğim için defalarca destek e eşya iadesi için yazmış red cevabı almışımdır belki beni engellerler forumdan kaldırırlar ama ben sonuna kadar mücadelemi vericeğim hakkım olanı almak için alamassamda yine bu yola baş koydum arkadaşlar kardeşlerim haksızlıgın Karşısında Susarsanız Hakkınızla Birlikte Şerefinizi'de kaybedersiniz Diyen Hz.Ali(r.a) değilmidir.?
Bütün içimi resmen dökmüşsün kardeşim. Maalesef ki senin gibi nice insanlar farklı nedenlerden mağdur durumdalar. Şahsen sonuna kadar arkandayım. Elimde olsa, sesim yüksek çıksa hepsine söylenecek o kadar söz var ki.
İlgisizlik, üşengeçlik, maddi doymazlık ve bencillikle dolu bir ekibin yönetimindeyiz. Kimse kusura bakmasın.
Net bir gerçek bu.
Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle KullananTürk’ünEli,Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır.
Adamı tanıyor musun ?
'' Neden bu kadar acımasızca saldırıyorsunuz ???
Adamı tanıyor musun ?
Bunlar nasıl kötü cümleler böyle ? ''
Cevabı çok basit
yaklaşık 3-4 gündür arkadaşın açmış olduğu konular bir bir kapanıyor , üstüne üstlük yetmezmiş gibi hala hakkını aramaya devam ediyor ve konu açıyor. ( Gereksiz )
Yahu sen iade talebini bildirmişsin olumlu sonuç gelmemiş , üstüne üstülük bide yönetim burda açmış olduğunu konuları kapatmış sen hala devam ediyorsun , yahu sanıyor musun ki vercekler geri itemlerini ?
Herkes biliyor bunu ama sen bir şeyi bilmiyorsun, forum oyunu oynayan yada oynamayan herkesin. Herkes burayı kullanabilir. Mağduriyetini belirtmiş. Güzel yorum yapmak varken neden herkesi kırma peşindesin.
Yönetimin biraz daha anlayışlı olmasını isterdim sonuçta karşı tarafın emeği söz konusu. Bir de neden bu kadar zor düşürülen itemler atılabiliyor? Keşke sadece işportacıya satışı gerçekleşse de yönetimde böyle sorunlarla karşı karşıya gelmese. Biraz anlayışlı olup 2*3 parça item verseymiş bir şey kaybetmezmiş yönetim sonuçta kendisi yanlışlıkla atmış olsa ne farkeder kardeşi atmış olsa ne farkeder... Yapılan yorumların bir kaçın yanlış buluyorum onlarında başına gelebilirdi böyle bir sorun.