Mantıklı bir tavsiye
Labirentin Hiç Boş Olmaması
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Labirentin Hiç Boş Olmaması
Zaten azaltılmış hali şuan . İflis 2 dk kalkıyor daha ne olacak
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
O baya bir süre sonra uyanıyor 40 dk ya yakın yanılıyorsam düzeltin lütfen.

-
- Sahaf Yardımcısı
bence sacmaladılar plitos nedır ya
hol görevi yapılmadan karaköy girmemeleri gayet güzeldi hem böylece herkes büyük holde görev yapıyor ve orası tamamen kalabalık ve bırlıkde orda bıle kasılmalar tam yeni baslamıstiki yönetim sacmaladı ERROR !
hol görevi yapılmadan karaköy girmemeleri gayet güzeldi hem böylece herkes büyük holde görev yapıyor ve orası tamamen kalabalık ve bırlıkde orda bıle kasılmalar tam yeni baslamıstiki yönetim sacmaladı ERROR !
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Nesi saçma? Oyunun her yönü canlandı işte!BANAGOREASKYOK yazdı: ↑08 Mar 2018 20:08 bence sacmaladılar plitos nedır ya
Bu mantıkla güncellemenin de gelmesi anlamsızBANAGOREASKYOK yazdı: ↑08 Mar 2018 20:08 bence sacmaladılar plitos nedır ya
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
ERROR ' u sen yimişin.BANAGOREASKYOK yazdı: ↑08 Mar 2018 20:08 bence sacmaladılar plitos nedır ya
Bölge geldi giremedik diyenler vardı giremeyenler de HOL görevlerini yapamadığı için , kritik hatadan ötürü
şimdi oyun açıldı , görevlerde esnetilme yoluna gidildi e noldu bu sefer HOL görevleri kısmi olarak zorunlu kılınmadı , öbüründe zorunluydu , kaldı ki giren adam zaten saniyesinde düşüyordu.
Güncelleme iyi olmuş.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
-
- Sahaf Yardımcısı
kritik hata oyunla alakalı ise ben oyunun betasını indirmedim bile silip bastan 5 dkda yükledim ? holede yan carların görevlerini yapmaya girdim günde 1 sefer kritik hata alıyoruz anca oyunu beleşe oynamaya calısan zihniyetler boş atıp tutuyorsunuz şurada yeni bölge geldi diye hemen girme telaşı derdi nedir ? ee şimdi giriyonuz ne oluyor ilerde o görevler tekrardan geri yapacaksınız beyin bedava... anlayanadiltemiz yazdı: ↑09 Mar 2018 22:43ERROR ' u sen yimişin.BANAGOREASKYOK yazdı: ↑08 Mar 2018 20:08 bence sacmaladılar plitos nedır ya
hol görevi yapılmadan karaköy girmemeleri gayet güzeldi hem böylece herkes büyük holde görev yapıyor ve orası tamamen kalabalık ve bırlıkde orda bıle kasılmalar tam yeni baslamıstiki yönetim sacmaladı ERROR !![]()
Bölge geldi giremedik diyenler vardı giremeyenler de HOL görevlerini yapamadığı için , kritik hatadan ötürü
şimdi oyun açıldı , görevlerde esnetilme yoluna gidildi e noldu bu sefer HOL görevleri kısmi olarak zorunlu kılınmadı , öbüründe zorunluydu , kaldı ki giren adam zaten saniyesinde düşüyordu.
Güncelleme iyi olmuş.