Kolye Yüzük? Çift Ma?
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kolye Yüzük? Çift Ma?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi en iyi itemler mor renk tüm setler mor renk ve takılar sarı renk şeklindemi? En iyi takılar sarı renkmi? Moru varmı? çeket ayak zırh pant eld mor kolye yüzük sarımı olucak? Bide çift ma etkisi gidiyormu? Gidiyorsa nasıl olucak? Gözlük ve yeni grup bölgesi ma ayak atan bi bölge gelirmi?
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Kolye Yüzük? Çift Ma?
Evet sarı renkli takılar olacak bu da demek oluyor eski günlerdeki gibi piyasa canlanacak ve herkeste aynı takı zor bulunacak.yani şöyle diyim Ensari İcadı Altuncu Modeli Kolye (Büyük fiziksel + Büyü kritik + Savunma ) bu kolye şuanki durumda şaheser niteliğinde ve bana düştü geçen gün 
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Mor takı yok ,sadece sarılar var diye biliyorum bende.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Nadide yüzük ve kolyeler olmamakla beraber yeni gözlükler de olmayacak. Ek olarak gözlükleri her seviye ilerledikçe etkisini yitirecek.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Ama sattın iyi paraya kankaBLaDeII yazdı: ↑08 Mar 2018 19:24 Evet sarı renkli takılar olacak bu da demek oluyor eski günlerdeki gibi piyasa canlanacak ve herkeste aynı takı zor bulunacak.yani şöyle diyim Ensari İcadı Altuncu Modeli Kolye (Büyük fiziksel + Büyü kritik + Savunma ) bu kolye şuanki durumda şaheser niteliğinde ve bana düştü geçen gün![]()
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Ticareti iyi yaparım kankaMaHKuMII yazdı: ↑09 Mar 2018 18:47Ama sattın iyi paraya kankaBLaDeII yazdı: ↑08 Mar 2018 19:24 Evet sarı renkli takılar olacak bu da demek oluyor eski günlerdeki gibi piyasa canlanacak ve herkeste aynı takı zor bulunacak.yani şöyle diyim Ensari İcadı Altuncu Modeli Kolye (Büyük fiziksel + Büyü kritik + Savunma ) bu kolye şuanki durumda şaheser niteliğinde ve bana düştü geçen gün![]()
![]()
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt