Labirentin Hiç Boş Olmaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Labirentin Hiç Boş Olmaması

Mesaj gönderen TOLGARDA »

MaHKuMII yazdı: 08 Mar 2018 12:08
TOLGARDA yazdı: 08 Mar 2018 07:31
besiktasask yazdı: 08 Mar 2018 00:54 Abartmıyor musunuz ?
Yöneticileri iyice garson gibi görmeye başladınız bence. Çay olsun, kahve de, lütfen limonata da
Siz daha oyunu oynadınız mı ? Yeni bölgede hiç vakit geçirmiyorsunuz ki. Hep başlık ve hep yeni istekler. Forumun kullanılıyor olması gerçekten güzel ama ne bilim abarttığınızı düşünüyorum.
Yeni bölgeye giremiyorum. Holde de düşüp duruyorum. 52. Seviye oldum oyunda yapacağım mantıklı bir şey yok. Nasıl yeni bölgeyi gezeyim
+1
Artık oluyormuş galiba, girince bakacağım
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Daha philotheos görevi olan adam var mı ya da kaldı mı 😁
Kullanıcı avatarı
Finisterra99
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Mazideki Dostlar

Mesaj gönderen Finisterra99 »

Orda onu kesen arkadaşlara rica etsen seni bi turluk gruba alsalar seninde görevin olsa. Bunu yapmayacak kadar cani bir oyuncu kitlesi yok ikv nin. (henüz)
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Finisterra99 yazdı: 08 Mar 2018 16:52 Orda onu kesen arkadaşlara rica etsen seni bi turluk gruba alsalar seninde görevin olsa. Bunu yapmayacak kadar cani bir oyuncu kitlesi yok ikv nin. (henüz)
Ikv halkı candır gerisi heyecandır
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

eskiden olsa kimse phili kesmiyor görevi yapamıyorum diye ağlardınız, şimdi de phil ayağa kalkmıyor görev yapamıyorum diye ağlıyorsunuz. azcık mantıklı düşünürseniz bu boss görevlerini yapma ihtimalinizin eskiye göre çok daha fazla olduğunu farkedersiniz. ayrıca bu bossların etrafı her zaman böyle olmayacak, yani kimse philden düşen materyale 5-10m vermeyecek, zamanla piyasa oturur tıpkı klorotoksin-taş kanat derisi-likit kristal gibi. tabi ki az da olsa fark olacaktır ama bikaç hafta içinde bossların başı düzelir. ayrıca görevi olan düşük lvller de materyal düştüğü taktirde kesen kişiye vereceğini taahhüt ederse gruba alınması da sorunsuz olacaktır.

Not: materyallerin aktarılıp aktarılmadığını bilmiyorum, mesajı aktarıldığını varsayarak yazdım.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

asgsdga yazdı: 08 Mar 2018 16:55 eskiden olsa kimse phili kesmiyor görevi yapamıyorum diye ağlardınız, şimdi de phil ayağa kalkmıyor görev yapamıyorum diye ağlıyorsunuz. azcık mantıklı düşünürseniz bu boss görevlerini yapma ihtimalinizin eskiye göre çok daha fazla olduğunu farkedersiniz. ayrıca bu bossların etrafı her zaman böyle olmayacak, yani kimse philden düşen materyale 5-10m vermeyecek, zamanla piyasa oturur tıpkı klorotoksin-taş kanat derisi-likit kristal gibi. tabi ki az da olsa fark olacaktır ama bikaç hafta içinde bossların başı düzelir. ayrıca görevi olan düşük lvller de materyal düştüğü taktirde kesen kişiye vereceğini taahhüt ederse gruba alınması da sorunsuz olacaktır.

Not: materyallerin aktarılıp aktarılmadığını bilmiyorum, mesajı aktarıldığını varsayarak yazdım.
Aktarılıyor ve 3 m den ucuz olacağını zannetmiyorum
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

MaHKuMII yazdı: 08 Mar 2018 16:44 Daha philotheos görevi olan adam var mı ya da kaldı mı 😁
Kimse yeni karakter açamaz mı :(
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: B E Y

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

besiktasask yazdı: 08 Mar 2018 00:54 Abartmıyor musunuz ?
Yöneticileri iyice garson gibi görmeye başladınız bence. Çay olsun, kahve de, lütfen limonata da
Siz daha oyunu oynadınız mı ? Yeni bölgede hiç vakit geçirmiyorsunuz ki. Hep başlık ve hep yeni istekler. Forumun kullanılıyor olması gerçekten güzel ama ne bilim abarttığınızı düşünüyorum.
+1
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

asgsdga yazdı: 08 Mar 2018 16:55 eskiden olsa kimse phili kesmiyor görevi yapamıyorum diye ağlardınız, şimdi de phil ayağa kalkmıyor görev yapamıyorum diye ağlıyorsunuz. azcık mantıklı düşünürseniz bu boss görevlerini yapma ihtimalinizin eskiye göre çok daha fazla olduğunu farkedersiniz. ayrıca bu bossların etrafı her zaman böyle olmayacak, yani kimse philden düşen materyale 5-10m vermeyecek, zamanla piyasa oturur tıpkı klorotoksin-taş kanat derisi-likit kristal gibi. tabi ki az da olsa fark olacaktır ama bikaç hafta içinde bossların başı düzelir. ayrıca görevi olan düşük lvller de materyal düştüğü taktirde kesen kişiye vereceğini taahhüt ederse gruba alınması da sorunsuz olacaktır.

Emin ol tam tersi olur . Şuan millet lvl kasmakla meşgul. İlerde orası ana baba günü olacak ve herkes ilk vurmak için yarışacak bosslar başında.. her kesimde düşen birşey değil zaten şans işi.Düşürmek için zaman kaybı/yarış içine girmek istemeyenler 10-20m parayı gözden çıkaracaklar. Hepsi Phili gibi Kolay değil sonuçta
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
SINGER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ailem

Mesaj gönderen SINGER »

Yeniden canlanma süreleri azaltılabilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön