Artık oluyormuş galiba, girince bakacağımMaHKuMII yazdı: ↑08 Mar 2018 12:08+1TOLGARDA yazdı: ↑08 Mar 2018 07:31Yeni bölgeye giremiyorum. Holde de düşüp duruyorum. 52. Seviye oldum oyunda yapacağım mantıklı bir şey yok. Nasıl yeni bölgeyi gezeyimbesiktasask yazdı: ↑08 Mar 2018 00:54 Abartmıyor musunuz ?
Yöneticileri iyice garson gibi görmeye başladınız bence. Çay olsun, kahve de, lütfen limonata da
Siz daha oyunu oynadınız mı ? Yeni bölgede hiç vakit geçirmiyorsunuz ki. Hep başlık ve hep yeni istekler. Forumun kullanılıyor olması gerçekten güzel ama ne bilim abarttığınızı düşünüyorum.
Labirentin Hiç Boş Olmaması
Re: Labirentin Hiç Boş Olmaması
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Daha philotheos görevi olan adam var mı ya da kaldı mı 
- Finisterra99
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Mazideki Dostlar
Orda onu kesen arkadaşlara rica etsen seni bi turluk gruba alsalar seninde görevin olsa. Bunu yapmayacak kadar cani bir oyuncu kitlesi yok ikv nin. (henüz)
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Ikv halkı candır gerisi heyecandırFinisterra99 yazdı: ↑08 Mar 2018 16:52 Orda onu kesen arkadaşlara rica etsen seni bi turluk gruba alsalar seninde görevin olsa. Bunu yapmayacak kadar cani bir oyuncu kitlesi yok ikv nin. (henüz)
eskiden olsa kimse phili kesmiyor görevi yapamıyorum diye ağlardınız, şimdi de phil ayağa kalkmıyor görev yapamıyorum diye ağlıyorsunuz. azcık mantıklı düşünürseniz bu boss görevlerini yapma ihtimalinizin eskiye göre çok daha fazla olduğunu farkedersiniz. ayrıca bu bossların etrafı her zaman böyle olmayacak, yani kimse philden düşen materyale 5-10m vermeyecek, zamanla piyasa oturur tıpkı klorotoksin-taş kanat derisi-likit kristal gibi. tabi ki az da olsa fark olacaktır ama bikaç hafta içinde bossların başı düzelir. ayrıca görevi olan düşük lvller de materyal düştüğü taktirde kesen kişiye vereceğini taahhüt ederse gruba alınması da sorunsuz olacaktır.
Not: materyallerin aktarılıp aktarılmadığını bilmiyorum, mesajı aktarıldığını varsayarak yazdım.
Not: materyallerin aktarılıp aktarılmadığını bilmiyorum, mesajı aktarıldığını varsayarak yazdım.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Aktarılıyor ve 3 m den ucuz olacağını zannetmiyorumasgsdga yazdı: ↑08 Mar 2018 16:55 eskiden olsa kimse phili kesmiyor görevi yapamıyorum diye ağlardınız, şimdi de phil ayağa kalkmıyor görev yapamıyorum diye ağlıyorsunuz. azcık mantıklı düşünürseniz bu boss görevlerini yapma ihtimalinizin eskiye göre çok daha fazla olduğunu farkedersiniz. ayrıca bu bossların etrafı her zaman böyle olmayacak, yani kimse philden düşen materyale 5-10m vermeyecek, zamanla piyasa oturur tıpkı klorotoksin-taş kanat derisi-likit kristal gibi. tabi ki az da olsa fark olacaktır ama bikaç hafta içinde bossların başı düzelir. ayrıca görevi olan düşük lvller de materyal düştüğü taktirde kesen kişiye vereceğini taahhüt ederse gruba alınması da sorunsuz olacaktır.
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: B E Y
+1besiktasask yazdı: ↑08 Mar 2018 00:54 Abartmıyor musunuz ?
Yöneticileri iyice garson gibi görmeye başladınız bence. Çay olsun, kahve de, lütfen limonata da
Siz daha oyunu oynadınız mı ? Yeni bölgede hiç vakit geçirmiyorsunuz ki. Hep başlık ve hep yeni istekler. Forumun kullanılıyor olması gerçekten güzel ama ne bilim abarttığınızı düşünüyorum.
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Emin ol tam tersi olur . Şuan millet lvl kasmakla meşgul. İlerde orası ana baba günü olacak ve herkes ilk vurmak için yarışacak bosslar başında.. her kesimde düşen birşey değil zaten şans işi.Düşürmek için zaman kaybı/yarış içine girmek istemeyenler 10-20m parayı gözden çıkaracaklar. Hepsi Phili gibi Kolay değil sonuçtaasgsdga yazdı: ↑08 Mar 2018 16:55 eskiden olsa kimse phili kesmiyor görevi yapamıyorum diye ağlardınız, şimdi de phil ayağa kalkmıyor görev yapamıyorum diye ağlıyorsunuz. azcık mantıklı düşünürseniz bu boss görevlerini yapma ihtimalinizin eskiye göre çok daha fazla olduğunu farkedersiniz. ayrıca bu bossların etrafı her zaman böyle olmayacak, yani kimse philden düşen materyale 5-10m vermeyecek, zamanla piyasa oturur tıpkı klorotoksin-taş kanat derisi-likit kristal gibi. tabi ki az da olsa fark olacaktır ama bikaç hafta içinde bossların başı düzelir. ayrıca görevi olan düşük lvller de materyal düştüğü taktirde kesen kişiye vereceğini taahhüt ederse gruba alınması da sorunsuz olacaktır.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- SINGER
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ailem
Yeniden canlanma süreleri azaltılabilir.