PLAYSTORE E PİN HATASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
atknarsln
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

PLAYSTORE E PİN HATASI

Mesaj gönderen atknarsln »

04.03.2018' de almış olduğum e pin gelmedi, müşteri hizmetlerini aradım 15 dakika ile 24 saat içinde yüklenecektir dedi. 24 saat bekledim aradım müşteri hizmetlerini, tarayıcıdan girmeyi deneyin dediler, denedim yeniden gelmemişti. sonra şikayetimi işleme aldılar ve ne zaman cevaplanacağı hakkında bilgi vermiyorlar. KARDEŞİM BU E PİNE BİR ÇÖZÜM BULUN ARTIK ESKİ AÇILAN KONULARADA BAKTIM HERKEZ ŞİKAYETÇİ. ÇOK ZOR BİR İŞ Mİ BU ? :rage:
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: PLAYSTORE E PİN HATASI

Mesaj gönderen Cankurtarann »

atknarsln yazdı: 05 Mar 2018 23:13 04.03.2018' de almış olduğum e pin gelmedi, müşteri hizmetlerini aradım 15 dakika ile 24 saat içinde yüklenecektir dedi. 24 saat bekledim aradım müşteri hizmetlerini, tarayıcıdan girmeyi deneyin dediler, denedim yeniden gelmemişti. sonra şikayetimi işleme aldılar ve ne zaman cevaplanacağı hakkında bilgi vermiyorlar. KARDEŞİM BU E PİNE BİR ÇÖZÜM BULUN ARTIK ESKİ AÇILAN KONULARADA BAKTIM HERKEZ ŞİKAYETÇİ. ÇOK ZOR BİR İŞ Mİ BU ? :rage:

Resim
Göster
Bundan sonra sürekli bu post'u paylaşma kararı aldım .
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

BeyniOlmayanAdam yazdı: 05 Mar 2018 23:17 Sus sus. Yönetimi eleştirme. Sen ne yaptın şu yaşına kadar ki yönetimi eleştiriyorsun ? 3 satır kod yazmamışsın gelmiş epin öyle epin böyle diyorsun. Ayıptır , şurada verdiğin en fazla 57 liradır. 57 lira için laf etmeye utanmıyor musun ? Yönetim ekibi adamdır , onlar epin göndermediyse bi hayır vardır , canım yönetim :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Seni bulacam miraderim, kimsin sen?
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

Gecmis olsun su lanet play store olayini bile çözemediler @nerull 3 aydir mobil odeme.bizim icin eklenecek demiştiniz sahi ne oldu ?
atknarsln
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

BeyniOlmayanAdam yazdı: 05 Mar 2018 23:17 Sus sus. Yönetimi eleştirme. Sen ne yaptın şu yaşına kadar ki yönetimi eleştiriyorsun ? 3 satır kod yazmamışsın gelmiş epin öyle epin böyle diyorsun. Ayıptır , şurada verdiğin en fazla 57 liradır. 57 lira için laf etmeye utanmıyor musun ? Yönetim ekibi adamdır , onlar epin göndermediyse bi hayır vardır , canım yönetim :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Sen kimsin la beyinsiz. Sadece para değil konu. Oyuna giremiyorum kalabalıktan. Ben zevkine oynayan biriyim zaten sen sıkıntı yapma.
atknarsln
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Sen kimsin la beyinsiz. Oyuna para verdim girebilmek için. Yeni bölge açıldı dha giriş yapamadım kalabalıklıkdan. Ben zevkine oyun oynayan adamım sen sıkıntı yapma 😎👍

“Genel Etkileşim” sayfasına dön