Oyundan bahsediyoruz gerçek hayattan değil. Gerçek hayattan örnek veririm sanane diyosanda bahçeli villa örneği değil aldığın bir ayakkabıyı veya pantolonu örnek ver ama yok ben bir pantolonu 10 sene giyiyorum diyorsan o zaman haklısınpsySick yazdı: ↑05 Mar 2018 16:51Keşke bu kafada olabilsemDontWorryBeHappy yazdı: ↑05 Mar 2018 15:42 Merhabalar,
Eskiler bilir her level geldiğimde eskiler çöp olur.Kimse size 50 tane asa parlatın diye zorlamadı.Parlatıp 6 sene daha güzel oyun oynadınız yenileri gelince eskiler tabi ki çöp olacak.
Diablokamill&ZİRAATBANKASI&STORE&DinazorAvcısıMesela sen paraya kıyıp büyük bahçeli bir villa satın alsan , 10 yıl içinde otursan ... Ardından da belediye gelse dese ki " Ben bu bahçeye moloz yapacağım. Ama villa da bahçe de senin olmaya devam edecek , oturmaya devam edebilirsin ... "
senin tepkin " Eee bu çöpler bir yere atılacak sonuçta . Doğru para verdim , satın aldım ama 10 yıldır oturuyorum. Bu paranın karşılığını zaten ben aldım. Hem 10 yıl önce de aynı olay Muhittin abinin ' de başına gelmişti . En iyisi gidip başka güzel bahçeli villa alayım. " mı olacak ? İsyan etmeyecek misin?
NE ÇABUK UNUTTUNUZ?
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Re: NE ÇABUK UNUTTUNUZ?
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Sonuna kadar katılıyorum , Çemberlitaş itemleri düşürdük Güncelleme geldi , hasarımız düştü nerde adalet diyenler okumalı bencede..DontWorryBeHappy yazdı: ↑05 Mar 2018 15:42 Merhabalar,
Takvimleri biraz geri alalım.
Nuclues Takı Seti,Alternatör Takı seti için günlerce haftalarca bölge atıp lanet ettiğinizi ne çabuk unuttunuz?
GBM X kesebilmek için 4 5 Saat gidip tonla iksir içip kesmeye çalıştığınızı ne çabuk unuttunuz?
1200 Elektrik ile Gaffar Kesimini ne çabuk unuttunuz?
Tüm bunlar için defalarca lanet ettiniz.Şuan tüm bu sorunları aşmış bir güncelleme karşınızda.
Karaköy'deki 3 boss tek grub rahat kesilebiliyor.Ve bunlara ulaşmak oldukça kolay.
Sarı çift item takılar alışverişe konubiliyor.Yani para ile alınıp oyundaki güncel en güzel takıya sahip olabilirsiniz.Bir tane takı için saatlerce bölge atmaktansa bu takılara ulaşmak daha kolay.
Neden bu oyuncular bu durumlardan bu kadar şikayetçi?
Eskiler bilir her level geldiğimde eskiler çöp olur.Kimse size 50 tane asa parlatın diye zorlamadı.Parlatıp 6 sene daha güzel oyun oynadınız yenileri gelince eskiler tabi ki çöp olacak.Kaldı ki 54 levele kadar hasar düşüşü yaşamıyorsunuz.54 olana kadar yeni itemlerden elektrik +kritik üretebilirsiniz.Reçetelerin üretimi çok basit.Ben 55 olmama rağmen hasarım setimden ötürü 2000.(2 parça eksiğim var onlar olduğu taktırde bir tık daha fazla olacaktır)
Kimse hasar düşmesini bahane etmesin.Kasarken maden cekseniz bile kolaylıkla yeni seti üretebilirsiniz.
Dirençlere gelince ,neden 600 etmiyor?Bosslara büyülerin tank olması zaten saçma idi.Böylece TANK'a tekrar ihtiyaç oldu.
Karaköy tüm bölgelerden güzel bir bölge.Elinizin altına taşı koyup itemlerinizi düşürün veya üretin.Akabindede Bossları kesin arkadaşlar.Varolan ile yetinmeyi öğrenin aksi halde mutlu olamazsınız.
İyi Formlar
Diablokamill&ZİRAATBANKASI&STORE&DinazorAvcısı

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Güzel bir yaklaşım...mizan yazdı: ↑05 Mar 2018 19:49 Adam haklı beyler. Bizim de alman ok setlerimiz kütüklerimiz çöp oldu yücelen setlerimizin değeri düştü. Çt itemlarını dizip parlatırken ileride onların da çöp olacağını bilerek dizdik. Bugün item dizerken bunların da çöp olacağının bilincinde olursanız tekrar ağlamak zorunda kalmassınız.![]()

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒